Special Reportaj (pg. 4)

Autor: Claudiu Berbece / 02 Aug. 2019

Analiză / CFR în Paradis sau ce șanse are campioana României împotriva lui Celtic

 "Bine ai venit în Paradis", te întâmpină URL-ul de pe site-ul lui Celtic Glasgow, adversara campioanei CFR Cluj în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Avancronica unei duble deloc angelice.

Autor: Viorel Berbece / 31 Iul. 2019

Analiză / Bătălia „tunarilor”! Cine are cel mai periculos atac din liga a doua?

   Cum sezonul de Liga 2 bate la ușă continuăm să vă oferim materiale inedite. După ce v-am prezentat ce oferă Liga 2 în acest an față de precedenții, dar și cei mai buni tineri jucători, a venit acum timpul să analizăm ofensivele principalelor candidate la promovare.

Autor: Viorel Berbece / 29 Iul. 2019

Special / Zece tineri jucători de urmărit în liga secundă

   Mai e un pic și începe unul dintre cele mai tari sezoane de ligă secundă din istorie. Cum v-a obișnuit, Ziarul de Sport e cu ochii pe tinerele talente, chiar și pe cele din ligile inferioare. Vă propunem să aflați care sunt cei zece tineri jucători de urmărit în acest sezon.

Autor: Viorel Berbece / 29 Iul. 2019

Analiză/ Poate Sepsi mai mult sau sezonul trecut a fost apogeul?

  Sepsi Sf. Gheorghe a surprins fotbalul românesc prin ascensiunea sa rapidă, dar poate clubul covăsnean ajunge chiar mai sus decât pe un loc de play-off?

Autor: Viorel Berbece / 29 Iul. 2019

Special / Speranțe au fost, speranțe au rămas. Echipa-tip a risipitorilor de talent din fotbalul românesc

   În ultimii 20 de ani au fost mulți jucători considerați „noul Hagi”, „noul Popescu” sau ”noul Răducioiu”, dar puțini dintre ei au și confirmat.

Autor: Viorel Berbece / 28 Iul. 2019

Analiză / Așteptându-l pe Ioniță, Craiova l-a regăsit pe Roman

  Alexandru Ioniță a fost cel mai sonor transfer al Craiovei în această vară. Dar până să-și reintre în formă fostul rapidist, Universitatea l-a reactivat, vrând nevrând, pe Mihai Roman.

Autor: Viorel Berbece / 26 Iul. 2019

Analiză / Mercato de vară, mereu o problemă pentru Viitorul

   Viitorul Constanța a suferit o înfrângere dură în Belgia și acum are nevoie de o minune pentru a se califica în turul III preliminar din Europa League. Iar una din cauzele principale ale acestor eșecuri europene pentru Viitorul este lipsa unor jucători cu experiență, lucru care putea fi rezolvat de o campanie de transferuri mai inspirată.

Autor: Viorel Berbece / 26 Iul. 2019

Analiză / Cinci fundași laterali ieftini și buni pentru FCSB

  În acest start de sezon, vice-campioana României, FCSB, se confruntă cu o adevărată problemă în ceea ce privește fundașii de bandă. Numele cel mai des rostit este cel al lui Bradley de Nooijer, dar în Liga 1 mai sunt cel puțin cinci fundași laterali care ar face față cu brio la FCSB.

Autor: Viorel Berbece / 25 Iul. 2019

Analiză / O ligă a doua puternică, motiv de optimism pentru viitorul fotbalului românesc

  Luna august aduce debutul poate celui mai tare sezon de Liga 2 din istorie, cu cel puțin șase candidate certe la promovare și multe echipe de tradiție implicate. Un semn de revenire pentru fotbalul românesc?

Autor: Viorel Berbece / 24 Iul. 2019

Analiză / Cum poate CFR Cluj să treacă de Maccabi Tel-Aviv?

Campioana României a trecut de Astana, dar asta a fost doar încălzirea pentru meciurile adevărate din preliminariile Ligii Campionilor. Iar pentru a da de Celtic, CFR Cluj trebuie mai întâi să treacă de campioana Israelului, Maccabi Tel-Aviv, un adversar clar superior celui din primul tur. Vor reuși băieții lui Dan Petrescu să facă asta?

Autor: Viorel Berbece / 22 Iul. 2019

Analiză / Moldova din nou în play-off? Poli Iași și FC Botoșani, revelații sau foc de paie?

  Poli Iași și FC Botoșani țin de ceva timp steagul sus pentru zona Moldovei, puternic văduvită de echipe de tradiție în ultimii ani. Ambele au început promițător sezonul, dar câte șanse sunt ca măcar una dintre ele să prindă play-off-ul în acest an?

21 Iul. 2019

103 tineri sportivi români vor căuta gloria olimpică la FOTE

 Cei mai tineri campioni ai României se pregătesc de primul mare examen din viața lor. Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) va avea loc la Baku, în Azerbaidjan, în perioada 21-27 iulie. Cei 103 ”tricolori” vor concura în nouă sporturi și au ca obiectiv câștigarea a 8-10 medalii.

Autor: Viorel Berbece / 20 Iul. 2019

Analiză / Viitorul, mereu bună în țară. Gata și de Europa?

  Jocul celor de la Viitorul Constanța încântă (și) în acest debut de sezon. Dar dacă trupei lui Hagi îi lipsește ceva pentru a deveni una consacrată, aceea e o performanță europeană notabilă. E momentul acum?

Autor: Viorel Berbece / 10 Iul. 2019

10 jucători străini nou-veniți de urmărit în Liga 1

  Dacă într-un articol precedent ne-am concentrat atenția asupra jucătorilor U21 new entry în Liga 1, acum a venit rândul fotbaliștilor străini care vor debuta în prima ligă de la noi.

Autor: Viorel Berbece / 08 Iul. 2019

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

  Regula U21 extinsă, deși controversată, va aduce o adevărată explozie în ceea ce privește numărul de tineri jucători folosiți în Liga 1. Ceea ce pe termen lung ar putea reprezenta o adevărată gură de oxigen pentru bugetele cluburilor de la noi. Ziarul de Sport vă oferă, ca în fiecare an, o listă a celor mai promițători tineri fotbaliști de urmărit în noul sezon de Liga 1.