Special Reportaj (pg. 4)

Autor: Valentin Maier / 29 Oct. 2015

Radiografia Ligii Naționale de Handbal Feminin

În cele ce urmează fac o scurtă radiografie a celor 14 echipe care evoluează în Liga Națională de Handbal Feminin, de la informații precum anul înființării sau pagina de internet oficială și până la infrastructura pe care se pot baza în actualul sezon.

Autor: Valentin Maier / 17 Oct. 2015

Mai există baschet după Asesoft?

În perioada sa de glorie, CSU Asesoft Ploiești (înființată în 1998) domina fără drept de apel competițiile naționale de baschet masculin și își construia un nume și în competițiile internaționale. 

Autor: Sărmășan Emanuel-Daniel / 08 Oct. 2015

Retrospectivă. Campionatul Mondial de Atelaje din Ungaria (2 cai) / Reportaj cu Paul Pop

 În intervalul 10-13 septembrie a avut loc Campionatul Mondial de atelaje la Fabiansebestyen, în Ungaria. La acest eveniment grandios unde a fost prezentă toată crema sportului ecvestru a participat și bistrițeanul Paul Pop, alias „Jack”. 

Autor: Pompiliu Constantin / 13 Sept. 2015

Reportaj / Cheia la Ciucaș X3 este să te țină picioarele. Incursiune în lumea alergătorilor pe piscuri

ZiaruldeSport a fost prezent în acest week-end la competiția de alergare montană Ciucaș X3 și vă propune imaginea unui eveniment de succes.

Autor: Emanuel Sărmășan / 14 Aug. 2015

Reportaj / Pasiune pentru cai la Ferma Jack: incursiune în lumea ecvestră a lui Paul Pop

 Ziarul de Sport continuă seria demersurilor inedite și vă propune o incursiune în universul hipic, care atrăgea atenția elitelor în perioada interbelică, dar care și-a pierdut treptat din popularitate din varii motive.

Autor: Tibi Demeter / 27 Iul. 2015

Pasiunea pentru sport învinge orgoliul politic

 Săptămâna aceasta, Ziarul de Sport a decis să vă prezinte o nouă poveste cel putin interesantă despre sport şi interese politice, interese care de multe ori pun beţe în roate performanţei sau a simplei plăceri de a practica sportul.

 

Autor: Maria Sorescu / 21 Iun. 2015

Angelo Niculescu, omul care a traversat istoria fotbalului românesc

Angelo Niculescu s-a stins din viață la 93 de ani într-un anonimat cvasitotal, nedemn pentru biografa sa plină de realizări și momente importante. 

Autor: Maria Sorescu / 11 Feb. 2015

Campionii revin pentru Rio: Marian Drăgulescu, Cătălina Ponor și Elena Isinbaeva se întorc în arenă

 Începutul de an a adus numeroase anunțuri spectaculoase din partea unor campioni care se retrăseseră acum câteva luni bune.

Autor: Maria Sorescu / 31 Ian. 2015

Fed Cup, România-Spania: Arena din Galati este gata pentru meci

Cu o săptămână inainte  de confruntarea dintre Româniași Spania din Fed Cup, patinoarul din Galati a fost transferat radical.

Autor: Nicolas Grama / 10 Dec. 2014

STUDIU: Fotbaliștii și jucătorii de cricket au cele mai mari probleme cu dependența de pariuri și jocuri de noroc

 Un studiu făcut de NatCen Social Research, cea mai mare agenție de cercetare independentă din Marea Britanie, a arătat că fotbaliștii și jucătorii de cricket au cele mai mari probleme cu pariurile și jocurile de noroc. 

Autor: Pompiliu Constantin / 10 Apr. 2014

Povestea semimaratonului Brașov: aer tare la urcare, frâne bune până-n „zid” și satisfacție garantată

 Trezitul la 4 dimineaţa nu mai fusese de ceva vreme la fel de emoţionant ca în ziua de 5 aprilie. Mobilizarea matinală avea să mă orienteze către Braşov, un oraş drag mie, dar de data aceasta cu un scop inedit: primul semimaraton din carieră. 

27 Ian. 2014

REPORTAJ EXCLUSIV / Experiența spaniola a unui club mic, Viitorul Solești via Villarreal

Povestea de față definește foarte bine bucuria fotbalului și modul în care o micuță echipă din România a reușit să dea un jucător lui Villarreal fără să fie afiliată în vreun fel la vreo structură a fotbalului românesc.

Autor: Laura Andrei / 06 Noi. 2013

Terenul cu copac în suprafața de joc, din comuna mureşeană Fărăgău, nu este singular. Ce alte cazuri ciudate sunt în lume !

Mulți au râs de locuitorii din comuna mureşeană Fărăgău, pentru că acolo a fost construit un teren de fotbal care conține un copac secular în suprafața de joc.

Autor: Alin Bufnila / 08 Sept. 2013

FOTBALUL MIC / Orgolii multe, niciun gol într-un derby al Ligii a V-a Hunedoara

 Zarandul Crişcior şi KSS Ribiţa au terminat la egalitate, 0-0.

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 31 Aug. 2013

REPORTAJ / Orgoliul „desculților”: proiect american, talent românesc. Povestea VK Soccer sau când un român de succes se întoarce din străinătate.

Deseori auzim celebra butadă cum că ne pleacă valorile. Am decis să vă prezint și o excepție. Este cazul unui român care ales să revină în țară după 20 de ani pentru un proiect curajos, VK Soccer.