Special Reportaj (pg. 3)

Autor: Viorel Berbece / 09 Aug. 2019

Special / A devenit Florin Tănase un jucător-problemă pentru FCSB?

 Fără antrenor principal, fără manager general, fără preparator fizic dar și fără un lider adevărat în teren, FCSB pare în acest moment un club în derivă, previzibil am spune la ce decizii s-au luat de la Palat în ultimii ani. Într-o mare de probleme, am ales să analizăm și situația lui Florin Tănase, poate cel mai controversat jucător din lotul lui FCSB.

Autor: Viorel Berbece / 08 Aug. 2019

Special/ „Spartanul” Marius Constantin și-a găsit liniștea la Mediaș

   Ar fi putut fi unul dintre fundașii centrali de bază ai naționalei, dar viața extrasportivă și accidentările l-au ținut pe loc. Acum, Marius Constantin pare că și-a găsit liniștea la Gaz Metan Mediaș, fiind unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1.

Autor: Viorel Berbece / 07 Aug. 2019

Analiză / Ce s-a întâmplat cu „magnificii” de la U21?

   Am ajuns la începutul lunii august și mult așteptatul exod de fotbaliști români către Vest nu a avut loc, chiar și după performanța reușită de tineret la ultimul European.

Autor: Viorel Berbece / 06 Aug. 2019

Special / Echipa primei etape din noul sezon de Liga 2

  S-a încheiat prima etapa din noul sezon de Liga2, unul care se anunță foarte disputat. Încă din start, am avut câteva surprize, dar și câteva confirmări. Și acum încercăm să vă prezentăm premianții rundei (nu trageți în cei ce-ncearcă!), cu speranța că nu am omis pe nimeni.

Autor: Viorel Berbece / 06 Aug. 2019

Analiză / Cele trei care vor încurca socotelile granzilor din Liga2

  Era clar și înaintea sezonului, dar prima etapă a confirmat faptul că trei echipe vor încurca serios planurile formațiilor cu pretenții de promovare în acest sezon. Este vorba despre Ripensia, Gloria Buzău și CSM Reșița. Analiza aici.

Autor: Viorel Berbece / 06 Aug. 2019

Video / Scouteri prin vecini. Cinci jucători de transferat din prima ligă bulgară

  Reluăm rubrica noastră mai veche, Scouteri prin vecini, pentru a vă prezenta cinci jucători numai buni din prima ligă a Bulgariei, care ar aduce un plus echipelor de top de la noi.

Autor: Viorel Berbece / 03 Aug. 2019

Analiză / Cinci antrenori români care ar face față la FCSB, chiar și cu știm noi cine acolo

  FCSB caută din nou antrenor, după ce experimentul numit Bogdan Andone a eșuat, în mod cu totul previzibil, dar poate mai repede decât se credea. Cine să vină în loc? Ne-am gândit și noi la câteva variante, unele poate surprinzătoare.

Autor: Claudiu Berbece / 02 Aug. 2019

Analiză / CFR în Paradis sau ce șanse are campioana României împotriva lui Celtic

 "Bine ai venit în Paradis", te întâmpină URL-ul de pe site-ul lui Celtic Glasgow, adversara campioanei CFR Cluj în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Avancronica unei duble deloc angelice.

Autor: Viorel Berbece / 31 Iul. 2019

Analiză / Bătălia „tunarilor”! Cine are cel mai periculos atac din liga a doua?

   Cum sezonul de Liga 2 bate la ușă continuăm să vă oferim materiale inedite. După ce v-am prezentat ce oferă Liga 2 în acest an față de precedenții, dar și cei mai buni tineri jucători, a venit acum timpul să analizăm ofensivele principalelor candidate la promovare.

Autor: Viorel Berbece / 29 Iul. 2019

Special / Zece tineri jucători de urmărit în liga secundă

   Mai e un pic și începe unul dintre cele mai tari sezoane de ligă secundă din istorie. Cum v-a obișnuit, Ziarul de Sport e cu ochii pe tinerele talente, chiar și pe cele din ligile inferioare. Vă propunem să aflați care sunt cei zece tineri jucători de urmărit în acest sezon.

Autor: Viorel Berbece / 29 Iul. 2019

Analiză/ Poate Sepsi mai mult sau sezonul trecut a fost apogeul?

  Sepsi Sf. Gheorghe a surprins fotbalul românesc prin ascensiunea sa rapidă, dar poate clubul covăsnean ajunge chiar mai sus decât pe un loc de play-off?

Autor: Viorel Berbece / 29 Iul. 2019

Special / Speranțe au fost, speranțe au rămas. Echipa-tip a risipitorilor de talent din fotbalul românesc

   În ultimii 20 de ani au fost mulți jucători considerați „noul Hagi”, „noul Popescu” sau ”noul Răducioiu”, dar puțini dintre ei au și confirmat.

Autor: Viorel Berbece / 28 Iul. 2019

Analiză / Așteptându-l pe Ioniță, Craiova l-a regăsit pe Roman

  Alexandru Ioniță a fost cel mai sonor transfer al Craiovei în această vară. Dar până să-și reintre în formă fostul rapidist, Universitatea l-a reactivat, vrând nevrând, pe Mihai Roman.

Autor: Viorel Berbece / 26 Iul. 2019

Analiză / Mercato de vară, mereu o problemă pentru Viitorul

   Viitorul Constanța a suferit o înfrângere dură în Belgia și acum are nevoie de o minune pentru a se califica în turul III preliminar din Europa League. Iar una din cauzele principale ale acestor eșecuri europene pentru Viitorul este lipsa unor jucători cu experiență, lucru care putea fi rezolvat de o campanie de transferuri mai inspirată.

Autor: Viorel Berbece / 26 Iul. 2019

Analiză / Cinci fundași laterali ieftini și buni pentru FCSB

  În acest start de sezon, vice-campioana României, FCSB, se confruntă cu o adevărată problemă în ceea ce privește fundașii de bandă. Numele cel mai des rostit este cel al lui Bradley de Nooijer, dar în Liga 1 mai sunt cel puțin cinci fundași laterali care ar face față cu brio la FCSB.