Special Reportaj (pg. 3)

Autor: Viorel Berbece / 15 Aug. 2019

Special / Dinamo, șansa revanșei pentru Dușan Uhrin jr.?

   În căutare de antrenor, Dinamo s-ar putea să fi dat lovitura cu unul dintre ultimele nume de pe listă, cehul Dușan Uhrin jr.. Și asta chiar și în condițiile actuale de la club.

Autor: Viorel Berbece / 15 Aug. 2019

Special / Lacina Traore, un transfer la număr sau pentru numere?

  „Fiul african” al Gruiei, Lacina Traore s-a întors la CFR într-un moment dificil al carierei sale. Va reuși Dan Petrescu să-i redea pofta de fotbal ivorianului sau va fi Traore un nou caz de tip Ibrahima Balde?

Autor: Viorel Berbece / 14 Aug. 2019

Liga 2/ Defensiva e de fapt cheia?

  E prematur să tragem concluzii după doar două etape din noul sezon de Liga2, dar un lucru pare evident. Nu atât ofensiva, cât mai ales defensiva poate face diferența între contracandidatele la promovare. O analiză în cele ce urmează.

Autor: Viorel Berbece / 13 Aug. 2019

Special / Eric de Oliveira, Ronaldinho din Liga 1

   Mai mereu cu zâmbetul pe buze, Eric își va depăși cât de curând conaționalul, pe Wesley Lopes, pentru a deveni cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. O realizare meritată pentru brazilianul aproape român.

Autor: Viorel Berbece / 12 Aug. 2019

Special / Echipa etapei a doua din noul sezon de Liga2

   Încercăm să vă oferim etapă de etapă informații interesante din Liga2. Iată, de exemplu, cum ar arăta echipa etapei a doua din poate cel mai încins sezon de ligă secundă din ultimii ani.

Autor: Viorel Berbece / 12 Aug. 2019

Special / Free Coman! Sau cum se poate pierde cel mai talentat jucător din Liga 1 dacă nu pleacă acum

  În ciuda haosului de la club, Florinel Coman își păstrează forma bună arătată la Euro, dar întrebarea care se pune e cât timp va reuși el să nu rămână afectat de tot ce se întâmplă acum la FCSB?

Autor: Viorel Berbece / 11 Aug. 2019

Analiză / Gaz european sau de ce la Mediaș se poate visa la un nou moment Mainz

  Gaz Metan Mediaș a început bine acest sezon și, cu puțin mai multă atenție la jocurile de pe teren propriu, putea fi chiar pe unul din primele două locuri. În orice caz, la Mediaș se visează din nou frumos, după câțiva ani mai complicați. 

Autor: Viorel Berbece / 11 Aug. 2019

Special / Adrian Păun se află într-o formă de invidiat. De națională?

   Poate cel mai bun om al celor de la CFR Cluj în acest start de sezon, cel puțin pe plan intern, este Adrian Păun, care, la 24 de ani, este unul dintre cei mai vechi oameni din club.

Autor: Viorel Berbece / 09 Aug. 2019

Special / A devenit Florin Tănase un jucător-problemă pentru FCSB?

 Fără antrenor principal, fără manager general, fără preparator fizic dar și fără un lider adevărat în teren, FCSB pare în acest moment un club în derivă, previzibil am spune la ce decizii s-au luat de la Palat în ultimii ani. Într-o mare de probleme, am ales să analizăm și situația lui Florin Tănase, poate cel mai controversat jucător din lotul lui FCSB.

Autor: Viorel Berbece / 08 Aug. 2019

Special/ „Spartanul” Marius Constantin și-a găsit liniștea la Mediaș

   Ar fi putut fi unul dintre fundașii centrali de bază ai naționalei, dar viața extrasportivă și accidentările l-au ținut pe loc. Acum, Marius Constantin pare că și-a găsit liniștea la Gaz Metan Mediaș, fiind unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1.

Autor: Viorel Berbece / 07 Aug. 2019

Analiză / Ce s-a întâmplat cu „magnificii” de la U21?

   Am ajuns la începutul lunii august și mult așteptatul exod de fotbaliști români către Vest nu a avut loc, chiar și după performanța reușită de tineret la ultimul European.

Autor: Viorel Berbece / 06 Aug. 2019

Special / Echipa primei etape din noul sezon de Liga 2

  S-a încheiat prima etapa din noul sezon de Liga2, unul care se anunță foarte disputat. Încă din start, am avut câteva surprize, dar și câteva confirmări. Și acum încercăm să vă prezentăm premianții rundei (nu trageți în cei ce-ncearcă!), cu speranța că nu am omis pe nimeni.

Autor: Viorel Berbece / 06 Aug. 2019

Analiză / Cele trei care vor încurca socotelile granzilor din Liga2

  Era clar și înaintea sezonului, dar prima etapă a confirmat faptul că trei echipe vor încurca serios planurile formațiilor cu pretenții de promovare în acest sezon. Este vorba despre Ripensia, Gloria Buzău și CSM Reșița. Analiza aici.

Autor: Viorel Berbece / 06 Aug. 2019

Video / Scouteri prin vecini. Cinci jucători de transferat din prima ligă bulgară

  Reluăm rubrica noastră mai veche, Scouteri prin vecini, pentru a vă prezenta cinci jucători numai buni din prima ligă a Bulgariei, care ar aduce un plus echipelor de top de la noi.

Autor: Viorel Berbece / 03 Aug. 2019

Analiză / Cinci antrenori români care ar face față la FCSB, chiar și cu știm noi cine acolo

  FCSB caută din nou antrenor, după ce experimentul numit Bogdan Andone a eșuat, în mod cu totul previzibil, dar poate mai repede decât se credea. Cine să vină în loc? Ne-am gândit și noi la câteva variante, unele poate surprinzătoare.