Special Reportaj (pg. 3)

Autor: Maria Sorescu / 10 Noi. 2017

FOTOREPORTAJ / Prima zi de emoții pe noul stadion Ion Oblemenco: inaugurare cu fast în Bănie

Oltenii s-au trezit cu gândul la fotbal în dimineața zilei de 10 noiembrie. Lunga așteptare a luat sfârșit, iar fotbalul a revenit în oraș pe stadionul Ion Oblemenco.

09 Oct. 2017

Exclusiv / Povestea echipei de juniori cu golaveraj 88-0, Petrosport Ploiești

 Echipa pregătită de Iulian Cojocaru a avut o defensivă perfectă și un atac irezistibil. Cum a apărut acest proiect și ce presupune el ne-a explicat chiar antrenorul celor de la Petrosport Ploiești.

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 18 Sept. 2017

Povestea lui Adrian Duicu, românul care arbitrează în fotbalul englez și le îndreaptă spatele mancunienilor

Stereotipul clasic cu privire la Anglia ne aduce în minte imaginea unui oraș în ceață și ploaia măruntă care parcă nu se mai termină. Este spațiul pe care l-a ales și brașoveanul Adi Duicu, de 28 de ani, plecat în vara lui 2015 în Anglia pentru a practica meseria de fizioterapeut.

Autor: Viorel Berbece / 06 Sept. 2017

Exclusiv/ Suntem scouteri pentru Liga I: Ivan Ivanovic Buha, un jucător interesant. Și cu sânge românesc!

  Am primit un pont pe Facebook, l-am urmărit și am descoperit astfel un jucător interesant. Ivan Ivanovic Buha este un portughez de origine ucraineană, care se simte român!

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 23 Aug. 2017

Din Giulești în Alaska: povestea portarului Adrian Gabriel Crețu dincolo de „Ultima Graniță”

Fost junior la Rapid, Adrian Gabriel Crețu este un tânăr care a devenit campion al Alaska Men's League Soccer din postura de portar al echipei locale Warriors FC.

Autor: Emanuel Sărmășan / 19 Aug. 2017

Reportaj / Horseland: drumul lui Paul Pop și al cailor săi spre Campionatele Mondiale din Lipica (Slovenia)

 Dacă vă mai aduceți aminte, în urmă cu doi ani, Ziarul de Sport se afla în încercarea de a-i apropia mai mult de fenomenul hipic pe admiratorii exemplarelor cabaline.  

Autor: Viorel Berbece, Aurelian Rotea / 17 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu antrenorul și președintele Rafael Ruiz (Cluj Crusaders): Fotbalul american este în creștere în România!

   Rafael Ruiz e omul momentului în fotbalul american de la noi. Mexicanul a condus-o pe Cluj Crusaders spre titlul de campioană, din dubla sa postură de antrenor și președinte.

Autor: Viorel Berbece / 15 Iul. 2017

Reportaj / De vorbă cu Alex Trandafira despre bike polo, sportul oamenilor liberi și al McGiver-ilor

Alex Trandafira are 33 de ani și este din București. Lucrează la Green Revolution, un ONG fain care se ocupă cu bicicletele. Dar noi am venit să vorbim despre cel mai nou membru al relației Alex-biciclete, și anume bike-polo!

Autor: Viorel Berbece / 11 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu Mădălina Bereș: „Canotajul este un sport dur, dar demn”

  Mădălina Bereș, 24 de ani abia împliniți, este una dintre cele mai talentate și mai în formă canotoare din România la momentul actual și una dintre principalele speranțe ale noastre pentru un aur olimpic la Tokyo. Sportiva originară din Pașcani a fost de acord să ne acorde un interviu imediat după Cupa Mondială de la Lucerna.

06 Iul. 2017

Reportaj/ Cu dragonul pe Criș. De vorbă cu antrenorul Ioan-Vasile Bardaș despre dragon boat și nu numai

Pentru că ne respectăm cititorii și suntem deschiși la subiecte noi, ni s-a părut natural să răspundem invitației domnului Ioan-Vasile Bardaș, de la clubul sportiv ACS Thor Chișineu Criș despre o ramură relativ nouă în sportul românesc, și anume dragon boat.

Autor: Maria Sorescu / 13 Ian. 2017

Problemele din fotbalul românesc i-au făcut să se reprofileze. Trecerea de la fotbalist la jandarm sau însoțitor de bord

Viața de fotbalist în România nu mai este de invidiat. Asta și-au spus deja mai mulți jucători de fotbal, care nu au mai văzut perspective pozitive în a-și continua cariera.

11 Iul. 2016

REPORTAJ / De pe parchet la catedră: povestea handbalistei Maria Radu, devenită profesoară de educație fizică

Trecerea de la cariera de sportiv de performanță la antrenor nu este deloc ușoară, iar mulți campioni preferă să nu facă acest pas.

15 Apr. 2016

Cum se face distrugerea bazelor sportive cu complicitatea statului roman. Studiu de caz : baza Laromet

 Jurnalistul Octavian Pescaru publică pe blogul sau un material interesant despre modul în care dispar bazele sportive, având ca studiu de caz Laromet, din sectorul 1 București. 

Autor: Valentin Maier, Alexandru Pavel / 02 Apr. 2016

Au fost zilele CSMB-ului: victorii și atmosferă superbă în tribune

CSM București a jucat bine și a obținut rezultate mari pentru sportul românesc. Mai întâi echipa de volei feminin a reușit să câștige un prim meci din dubla manșa cu Trabzon, iar echipa de handbal feminin a câștigat și ea primul duel cu Rostov-Don.

Autor: Valentin Maier / 17 Noi. 2015

Antrenorii străini în sporturile pe echipe autohtone

Dintre sporturile pe echipe selectate de noi, handbal, volei, baschet, polo, hochei pe gheață și rugby, cei mai mulți antrenori străini sunt în baschet și volei.