Special Reportaj (pg. 2)

Autor: Viorel Berbece / 21 Aug. 2019

Liga 2/ Echipa etapei a treia. Multe foste (posibil și viitoare) nume de Liga 1 în prim-plan

  Așa cum v-am obișnuit, încercăm să acordăm o atenție deosebită ligii secunde, mai ales prin materiale originale. Vă oferim acum echipa etapei a treia, în viziunea noastră.

Autor: Viorel Berbece / 20 Aug. 2019

Special / Care ar trebui să fie planul B la FCSB?

 „Dubla” cu Vitoria Guimaraes poate fi una hotărâtoare pentru întreg sezonul lui FCSB. În ciuda tuturor problemelor de la club, vice-campioana pleacă drept favorită în disputa cu portughezii, dar ce se va întâmpla dacă se vor rata grupele Europa League pentru al doilea an la rând?

Autor: Viorel Berbece / 18 Aug. 2019

Vitoria lor sau victoria noastră? Analizăm hopul portughez din drumul spre grupele Europa League

 Cu antrenor nou și cu mai toți jucătorii veniți din 2017 încoace la club, Vitoria Guimaraes este o echipă entuziastă, periculoasă, dar și limitată din alte puncte de vedere. O analiză a viitoarei adversare a celor de la FCSB, în cele ce urmează.

Autor: Viorel Berbece / 17 Aug. 2019

Analiză / Vin peste noi cu Skoda și van Buren. Și Stanciu. Dar nu sunt de speriat!

  Ultimul hop pentru CFR Cluj în fața unei noi participări în Liga Campionilor este Slavia Praga. Cehii sunt cel mai tare adversar de până acum (vom explica de ce), dar nu sunt neapărat o sperietoare pentru Dan Petrescu și compania. O analiză aici.

Autor: Viorel Berbece / 16 Aug. 2019

Analiză / Sezon de totul sau nimic pentru FC Hermannstadt

  FC Hermannstadt joacă un fotbal plăcut sub conducerea lui Costel Enache, lotul e mai bun decât în sezonul trecut, iar întrebarea este dacă sibienii se vor bate doar pentru evitarea retrogradării în acest sezon sau acesta este momentul în care vor face pasul către niveul următor?

Autor: Viorel Berbece / 16 Aug. 2019

Special / Își asumă Craiova un sezon de reconstrucție?

  Universitatea Craiova putea, cu mai multă implicare și atenție, să ajungă chiar în playoff-ul Europa League. Dar minusurile unei campanii de transfeuri neureșite și a unei lipse de inspiații de pe bancă au contat mai mult decât tradiționala ambiție oltenescă. Ce urmează acum pentru Știința?

Autor: Viorel Berbece / 15 Aug. 2019

Analiză / Cum pot salva noile achiziții sezonul lui FCSB?

   Ionuț Panțîru a marcat un gol superb și a adus o calificare care la prima vedere părea la îndemână, dar care în final s-a dovedit o adevărată corvoadă. Cumva FCSB și-a scos banii investiți în fundașul moldovean prin calificarea în playoff-ul Europa League. Dar vor reuși și celelalte achiziții să impresioneze în tricoul roș-albastru?

Autor: Viorel Berbece / 15 Aug. 2019

Special / Dinamo, șansa revanșei pentru Dușan Uhrin jr.?

   În căutare de antrenor, Dinamo s-ar putea să fi dat lovitura cu unul dintre ultimele nume de pe listă, cehul Dușan Uhrin jr.. Și asta chiar și în condițiile actuale de la club.

Autor: Viorel Berbece / 15 Aug. 2019

Special / Lacina Traore, un transfer la număr sau pentru numere?

  „Fiul african” al Gruiei, Lacina Traore s-a întors la CFR într-un moment dificil al carierei sale. Va reuși Dan Petrescu să-i redea pofta de fotbal ivorianului sau va fi Traore un nou caz de tip Ibrahima Balde?

Autor: Viorel Berbece / 14 Aug. 2019

Liga 2/ Defensiva e de fapt cheia?

  E prematur să tragem concluzii după doar două etape din noul sezon de Liga2, dar un lucru pare evident. Nu atât ofensiva, cât mai ales defensiva poate face diferența între contracandidatele la promovare. O analiză în cele ce urmează.

Autor: Viorel Berbece / 13 Aug. 2019

Special / Eric de Oliveira, Ronaldinho din Liga 1

   Mai mereu cu zâmbetul pe buze, Eric își va depăși cât de curând conaționalul, pe Wesley Lopes, pentru a deveni cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. O realizare meritată pentru brazilianul aproape român.

Autor: Viorel Berbece / 12 Aug. 2019

Special / Echipa etapei a doua din noul sezon de Liga2

   Încercăm să vă oferim etapă de etapă informații interesante din Liga2. Iată, de exemplu, cum ar arăta echipa etapei a doua din poate cel mai încins sezon de ligă secundă din ultimii ani.

Autor: Viorel Berbece / 12 Aug. 2019

Special / Free Coman! Sau cum se poate pierde cel mai talentat jucător din Liga 1 dacă nu pleacă acum

  În ciuda haosului de la club, Florinel Coman își păstrează forma bună arătată la Euro, dar întrebarea care se pune e cât timp va reuși el să nu rămână afectat de tot ce se întâmplă acum la FCSB?

Autor: Viorel Berbece / 11 Aug. 2019

Analiză / Gaz european sau de ce la Mediaș se poate visa la un nou moment Mainz

  Gaz Metan Mediaș a început bine acest sezon și, cu puțin mai multă atenție la jocurile de pe teren propriu, putea fi chiar pe unul din primele două locuri. În orice caz, la Mediaș se visează din nou frumos, după câțiva ani mai complicați. 

Autor: Viorel Berbece / 11 Aug. 2019

Special / Adrian Păun se află într-o formă de invidiat. De națională?

   Poate cel mai bun om al celor de la CFR Cluj în acest start de sezon, cel puțin pe plan intern, este Adrian Păun, care, la 24 de ani, este unul dintre cei mai vechi oameni din club.