Special Reportaj (pg. 2)

Autor: Viorel Berbece / 02 Sept. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a cincea, un mix de experiență și entuziasm

 Precum v-am obișnuit, vă oferim din nou echipa etapei în Liga2, cu mențiunea că meciul Petrolul - FK Csikszereda se joacă abia în noiembrie, deci am avut ceva de muncă în plus pentru a alege cei mai buni jucători.

Autor: Viorel Berbece / 30 Aug. 2019

Video / MondoScout: Daniel Sinani, un jucător care merită urmărit de granzii din Liga 1

   F91 Dudelange a reușit a doua calificare consecutivă în grupele Europa League, iar principalul artizan al acestei performanțe este Daniel Sinani, cel care i-a făcut zile negre și CFR-ului anul trecut.

Autor: Viorel Berbece / 29 Aug. 2019

Analiză / Ce ne lipsește să prindem din nou grupele Ligii Campionilor?

  De ce Steaua Roșie Belgrad, Dinamo Zagreb și chiar Slavia Praga sunt în grupele Ligii Campionilor și CFR Cluj nu? Sau de ce nu am mai prins grupele Ligii Campionilor de atâția ani? Încercăm să răspundem în cele ce urmează.

Autor: Viorel Berbece / 28 Aug. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a patra. Revelațiile dau grosul „11”-lui ideal

   Cum v-am obișnuit, vă oferim echipa etapei în Liga2. Etapa a patra nu a oferit prea multe goluri și eroi evidenți, dar câțiva jucători au reușit totuși să se remarce.

Autor: Viorel Berbece / 27 Aug. 2019

Analiză / Slav(i)a CFR-ului se poate obține la Praga, cu un meci pentru istorie

   CFR Cluj se află în fața celui mai important meci al sezonului. Cu o victorie cu goluri, trupa lui Dan Petrescu merge în grupele Ligii Campionilor. Având deja planul B în buzunar (participarea în Europa League), „ceferiștii” nu au ce pierde în infernul praghez, împotriva unei formații solide, dar nu imposibil de bătut.

Autor: Viorel Berbece / 26 Aug. 2019

Analiză / De ce Rapid și „U” Cluj merg prost în acest început de sezon ?

  Liga secundă a debutat cu surprize. Dacă nou-promovatele Turris Tg. Măgurele și Gloria Buzău au impresionat plăcut, în schimb mai ales Rapid și „U” Cluj au avut un start mai degrabă dezamăgitor. Încercăm să răspundem la situația celor două echipe de tradiție aici.

Autor: Viorel Berbece / 26 Aug. 2019

Special / Fabbrini, salvatore della patria pentru Dinamo?

   Dinamo a făcut cel mai bun meci al sezonului, câștigând cu 3-0 împotriva lui Hermannstadt. Un scor poate prea dur pentru realitatea din teren, dar jocul ofensiv al „câinilor” a fost cel premiat în final. Iar tonul l-a dat, deloc întâmplător, noul venit, Diego Fabbrini.

Autor: Pompiliu Constantin / 21 Aug. 2019

Reportaj / Incursiune în liga a IV-a, la Ciocănești. Cum se trăiește fotbalul înspre ostrov

 La aproximativ 25 de km de Călăraşi, pe drumul spre Bucureşti este localitatea Ciocăneşti. Recunoscută pentru ostrovul său, comuna se mai laudă şi cu o biserică de secol XIX, dar şi cu două cruci de piatră, incluse pe lista monumentelor istorice din judeţul Călăraşi.

Autor: Viorel Berbece / 21 Aug. 2019

Liga 2/ Echipa etapei a treia. Multe foste (posibil și viitoare) nume de Liga 1 în prim-plan

  Așa cum v-am obișnuit, încercăm să acordăm o atenție deosebită ligii secunde, mai ales prin materiale originale. Vă oferim acum echipa etapei a treia, în viziunea noastră.

Autor: Viorel Berbece / 20 Aug. 2019

Special / Care ar trebui să fie planul B la FCSB?

 „Dubla” cu Vitoria Guimaraes poate fi una hotărâtoare pentru întreg sezonul lui FCSB. În ciuda tuturor problemelor de la club, vice-campioana pleacă drept favorită în disputa cu portughezii, dar ce se va întâmpla dacă se vor rata grupele Europa League pentru al doilea an la rând?

Autor: Viorel Berbece / 18 Aug. 2019

Vitoria lor sau victoria noastră? Analizăm hopul portughez din drumul spre grupele Europa League

 Cu antrenor nou și cu mai toți jucătorii veniți din 2017 încoace la club, Vitoria Guimaraes este o echipă entuziastă, periculoasă, dar și limitată din alte puncte de vedere. O analiză a viitoarei adversare a celor de la FCSB, în cele ce urmează.

Autor: Viorel Berbece / 17 Aug. 2019

Analiză / Vin peste noi cu Skoda și van Buren. Și Stanciu. Dar nu sunt de speriat!

  Ultimul hop pentru CFR Cluj în fața unei noi participări în Liga Campionilor este Slavia Praga. Cehii sunt cel mai tare adversar de până acum (vom explica de ce), dar nu sunt neapărat o sperietoare pentru Dan Petrescu și compania. O analiză aici.

Autor: Viorel Berbece / 16 Aug. 2019

Analiză / Sezon de totul sau nimic pentru FC Hermannstadt

  FC Hermannstadt joacă un fotbal plăcut sub conducerea lui Costel Enache, lotul e mai bun decât în sezonul trecut, iar întrebarea este dacă sibienii se vor bate doar pentru evitarea retrogradării în acest sezon sau acesta este momentul în care vor face pasul către niveul următor?

Autor: Viorel Berbece / 16 Aug. 2019

Special / Își asumă Craiova un sezon de reconstrucție?

  Universitatea Craiova putea, cu mai multă implicare și atenție, să ajungă chiar în playoff-ul Europa League. Dar minusurile unei campanii de transfeuri neureșite și a unei lipse de inspiații de pe bancă au contat mai mult decât tradiționala ambiție oltenescă. Ce urmează acum pentru Știința?

Autor: Viorel Berbece / 15 Aug. 2019

Analiză / Cum pot salva noile achiziții sezonul lui FCSB?

   Ionuț Panțîru a marcat un gol superb și a adus o calificare care la prima vedere părea la îndemână, dar care în final s-a dovedit o adevărată corvoadă. Cumva FCSB și-a scos banii investiți în fundașul moldovean prin calificarea în playoff-ul Europa League. Dar vor reuși și celelalte achiziții să impresioneze în tricoul roș-albastru?