Special Interviul zilei (pg. 9)

20 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu Ronaldo Deaconu (Concordia Chiajna): Meciul cu Craiova e un nou început

Ronaldo Deaconu are 20 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș la Concordia Chiajna.

 
20 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Daniel Dumbravă (Sepsi Sf. Gheorghe):Vreau un parcurs cât mai frumos în prima ligă!

   La 22 de ani, Daniel Dumbravă este fundașul stânga titular al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Brașoveanul a promovat alături de Sepsi și își dorește acum o evoluție cât mai bună a clubului covăsnean în prima ligă.

19 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Alexandru Vagner (Petrolul Ploiești): Voi da totul pentru aceste minunate culori!

   Fundașul dreapta Alexandru Vagner, ultima oara în Liga I, la Concordia Chiajna, a luat o decizie surprinzătoare în această vară, semnând cu echipa de liga a treia Petrolul Ploiești.

19 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu portarul George Șelaru (Dunărea Călărași): Ne dorim să încurcăm granzii

 George Șelaru este unul dintre portarii cu experiență din Liga Națională de handbal. Evoluează pentru Dunărea Călărași și are un CV impresionant.

Autor: Viorel Berbece / 18 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu atleta Claudia Bobocea: Îmi doresc o medalie la Tokyo, dar cum voi putea eu oare să mă apropii de ea?

  Claudia Bobocea este una dintre surprizele frumoase ale sportului românesc din acest an. Atleta ne-a vorbit în exclusivitate despre bucuria de a concura cu cele mai bune atlete din lume, dar și despre sacrificiile și nemulțumirile sale, care reflectă condiția sportivului din România.

Autor: Viorel Berbece, Aurelian Rotea / 17 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu antrenorul și președintele Rafael Ruiz (Cluj Crusaders): Fotbalul american este în creștere în România!

   Rafael Ruiz e omul momentului în fotbalul american de la noi. Mexicanul a condus-o pe Cluj Crusaders spre titlul de campioană, din dubla sa postură de antrenor și președinte.

17 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu Robert Elek (FC Botoșani) despre dezamăgitoarea experiență Oțelul, providențialii Balint și Alexa, dar și obiectivele sale

Robert Elek a trecut de-a lungul timpului pe la Oțelul Galați, Dacia Unirea Brăila, Petrolul Ploiești, CSM Iași, Unirea Tărlungeni, ACS Poli Timișoara și FC Botoșani.

Autor: Viorel Berbece, Alexandru Pavel / 14 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu Helle Thomsen, noua antrenoare a lui CSM București, despre planurile sale, filosofia de joc și „dream-team”-ul de la București

Helle Thomsen este antrenoarea daneză care o pregătește din această vară pe campioana României, CSM București. Nordica de 46 de ani se poate lăuda cu câteva performanțe notabile ca tehnician.

Autor: Radu Dumitru / 14 Iul. 2017

Interviu cu Jo Jo Dan înainte de meciul cu Jamal James: Vreau să mai boxez încă doi sau trei ani

Boxerul român Jo Jo Dan se va bate cu americanul Jamal James, pe 15 iulie, într-un meci la categoria semi-mijlocie, în gala Premier Boxing Champions.

13 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu Sergiu Popovici (Gaz Metan Mediaș) : Sânmărtean este cel mai bun fotbalist cu care am jucat

Sergiu Popovici este o figură ușor de recunoscut în fotbalul românesc, cu un look a la Carles Puyol.Are 24 de ani și evoluează la Gaz Metan Mediaș, după doi ani la FC Botoșani.
Autor: Viorel Berbece / 13 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu antrenorul și profesorul Florin Mănescu (CFR Cluj): Schimbarea trebuie să înceapă cu noi, antrenorii!

Dacă de obicei vă prezentăm tinere speranțe, astăzi încercăm să mergem în spatele camerelor, către antrenori. Florin Mănescu și-a dedicat toată viață formării tinerilor. De la catedră sau de pe gazon, acesta s-a implicat mereu în a-i îndruma pe aceștia pe drumul cel bun.

Autor: Viorel Berbece, Tibi Demeter / 12 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu handbalistul Alex Laslo (AHC Potaissa Turda): La anul, în națională! Apoi alături de Karabatic, cine știe?

Când pronunți Laslo în handbalul românesc, spui de fapt talent. Pentru că atât Cristina, cât și fratele ei geamăn, Alex, posedă calități remarcabile pentru acest sport. 

Autor: Viorel Berbece / 12 Iul. 2017

Calitate germană pe banda stângă. Interviu exclusiv cu fotbalistul Alex Negrea (FC Augsburg)

 De fotbalistul sătmărean Alex Negrea nu știm dacă ați auzit până acum, dar vă promitem că îi veți ține minte numele. Trecut pe la toate grupele de juniori ale lui FC Augsburg, fundașul stânga de 19 ani atacă debutul în Bundesliga, dar și alte obiective îndrăznețe.

12 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu Cosmin Frăsinescu (Poli Iași): Avem un plus de calitate individuală, ne mai trebuie omogenitate

 Fundașul de 32 de ani a ales să rămână în Copou și este gata să pornească la un nou drum cu Poli Iași.

Autor: Viorel Berbece / 11 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu Mădălina Bereș: „Canotajul este un sport dur, dar demn”

  Mădălina Bereș, 24 de ani abia împliniți, este una dintre cele mai talentate și mai în formă canotoare din România la momentul actual și una dintre principalele speranțe ale noastre pentru un aur olimpic la Tokyo. Sportiva originară din Pașcani a fost de acord să ne acorde un interviu imediat după Cupa Mondială de la Lucerna.