Special Interviul zilei (pg. 8)

08 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu Maria Tivodariu, campioană mondială la canotaj, despre muncă, strategie de cursă și modele sportive

Sportiva de 18 ani este originară din Câmpulung Moldovenesc și evoluează pentru Dinamo București.

06 Aug. 2017

Interviu cu hocheistul Robert Timaru (Steaua) despre provocările unui tânăr sportiv: Am o mare responsabilitate

Este fiul cunoscutului Ioan Timaru, un adevărat simbol pentru hocheiul stelist. Robert Timaru impresionează pe gheață prin viteză și îndemânare.

05 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Cătălin Bădăuță (ASU Poli Timișoara): Suporterii sunt motorul și atuul nostru!

   Cătălin Bădăuță a început în forță sezonul de ligă secundă, cu două goluri marcate pe un teren greu, la Brăila. Din 2015 la ASU Poli, atacantul de 26 de ani își dorește lucruri mari alături de „Băieții în ghete” în acest sezon.

05 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu Ovidiu Tăcuțanu, marcatorul primului gol al Științei Miroslava în liga secundă

   Ovidiu Tăcuțanu a scris istorie pentru Știința Miroslava, marcând primul gol al formației ieșene în liga secundă. Din păcate, Știința a ieșit învinsă de pe teren la Târgu Mureș, dar asta nu îl descurajează pe fundașul central de 25 de ani.

Autor: Viorel Berbece / 03 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu tenismenul Alexandru Mihai Coman: Niciodată nu m-am mulțumit cu locul al doilea!

   De-a lungul timpului, v-am prezentat cazuri de jucători de tenis care, pe parcurs, au confirmat încrederea. Nume ca Filip Jianu, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian sau Andreea Roșca au fost intervievate de Ziarul de Sport și acum sunt pariuri certe pentru viitor. Următorul pe listă: Alexandru Mihai Coman.

03 Aug. 2017

Interviu cu antrenorul Sergiu Stancu (Tricolorul Ploiești): Obiectivul este câștigarea campionatului

Pentru Sergiu Stancu, noul sezon aduce alte provocări la aceeași echipă și obiective îndrăznețe.

01 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu Adrian Popa, căpitanul Ripensiei Timișoara: Punctul nostru forte este omogenitatea

Ripensia Timișoara este un club reprezentativ pentru istoria fotbalului românesc. Fondată în 1928, echipa a fost reînființată în 2012, iar acum se pregătește pentru un sezon în liga secundă, după 69 de ani de pauză.

01 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Laurențiu Buș (FC Botoșani): Visăm la play-off, dar o luăm pas cu pas

  Laurențiu Buș este unul dintre cei mai experimentați jucători ai liderului surprinzător al campionatului, FC Botoșani. Campion cu Oțelul Galați, mijlocașul ofensiv vrea să ajungă cât mai sus cu o altă reprezentantă a Moldovei în Liga I.

Autor: Viorel Berbece, Alexandru Pavel / 31 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu antrenorul Per Johansson despre experiența CSM București, noua echipă a Capitalei și șansele României la Campionatul Mondial

 Exuberant, pasionat și dedicat, sunt câteva din calitățile antrenorului Per Johansson, cel care a pregătit-o pe CSM București în ultima parte a sezonului.

Autor: Viorel Berbece / 30 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Marius Marin (Sassuolo): Simt că am crescut mult în ultimul an. Visez să joc la Napoli!

   Mijlocașul  central român Marius Marin este unul dintre numele de reținut pentru viitorul fotbalului românesc. Jucătorul lui Sassuolo ne-a vorbit despre primul său an în Italia, dar și despre dragostea sa pentru ASU Poli Timișoara.

29 Iul. 2017

Interviu cu rutierul Valentin Vasiloiu despre provocările unui junior în ciclismul românesc

În mai puțin de doi ani de ciclism, juniorul a impresionat la nivel național, câștigând numeroase medalii. 

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 28 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu Cristiana Mongol Stancu, absolventa de teologie, multiplă medaliată la nivel internațional în 8 sporturi de contact

Cristiana Stancu este un nume cunoscut la nivel național în cercurile sporturilor de contact. Asta pentru că are o biografie spectaculoasă.

25 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalista Hannah Leinert (CFF Olimpia Cluj): Vreau să îmi ajut echipa să atingă noi culmi în Champions League!

   Hannah Leinert, o americancă de 22 de ani, este una dintre jucătoarele surpriză aduse de multi-campioana din fotbalul feminin românesc CFF Olimpia Cluj.

25 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Ștefan Pădureț (CSA Steaua): Vreau să fiu campion cu Steaua, apoi să joc la Real Madrid!

 La doar 18 ani, Ștefan Pădureț este un jucător de bază pentru CSA Steaua, echipă ce își propune să ducă mai departe cel mai mare nume din fotbalul românesc.

Autor: Viorel Berbece / 23 Iul. 2017

Interviu exclusiv cu handbalistul Jakov Vrankovic: Rămân un suporter al lui Dinamo!

 Croatul Jakov Vrankovic a fost timp de trei ani unul dintre cei mai buni, dar și mai iubiți jucători de la Dinamo București.