Special Interviul zilei (pg. 5)

Autor: Daniel Samoilă / 19 Oct. 2017

Exclusiv. Interviu cu Alex Ciocan despre revenirea sa în competiții. Va merge la Europeanul pe velodrom, alături de naționala României

 Ziarul de Sport vă oferă un interviu în exclusivitate cu Alex Ciocan despre revenirea sa în competiții, la Europeanul pe velodrom de la Berlin.

Autor: Pompiliu Constantin / 06 Oct. 2017

Interviu exclusiv cu voleibalistul Șerban Pașcan (Arcada Galați) despre cariera sa, noul sezon de volei și ce l-a învățat acest sport

 Șerban Pașcan are 28 de ani și este voleibalist la Arcada Galați, din 2014.

06 Oct. 2017

Interviu exclusiv cu tânărul atacant Andrei Dumitrescu (Academia Rapid): Noi trebui să ducem mai departe spiritul Rapidului!

  La doar 16 ani, Andrei Răzvan Dumitrescu și-a împlinit deja un vis, a marcat pentru Rapid. Și nu doar o dată!

Autor: Viorel Berbece / 30 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu Vlad Stănescu, mijlocașul renăscutei Foresta Suceava: Am avut parte de o minune. Sezonul viitor sper să atacăm promovarea!

   La 26 de ani, Vlad Stănescu este unul dintre cei mai experimenați, dar și mai constanți jucători ai Forestei Suceava.

Autor: Pompiliu Constantin / 30 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu portarul de hochei Alexandru Bogdan Popa (Dunărea Galați): Psihicul este cel mai solicitat

Alexandru Bogdan Popa are 32 de ani și este portarul echipei de hochei pe gheață Dunărea Galați.

Autor: Maria Sorescu / 22 Sept. 2017

Interviu cu femeia care a alergat 5000 de km în 48 de zile, Kannenika Janakova

 Kannenika Janakova este o alergătoare slovacă binecunoscută în întreaga lume pentru capacitatea sa de a termina curse ce par imposibile pentru un om obișnuit.

22 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu portarul Teo Cîmpianu (CSM Ceahlăul Piatra Neamț) despre presiunea numelui, iubirea pentru clubul de sub Pietricica și planurile sale de viitor

 La Piatra Neamț, fotbalul renaște grație proiectului numit CSM Ceahlăul Piatra Neamț. Iar unul dintre cele mai interesante nume implicate acolo este cel al portarului Teo Cîmpianu, nimeni altul decât fiul marelui Costel Cîmpianu. 

Autor: Viorel Berbece / 21 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu tânărul tenismen David-Nicholas Ionel despre performanțe, sacrificii și ambiții de viitor

   Noi ne-am propus mereu să vă prezentăm tinere talente din sportul românesc. Iar în tenis am fost poate printre primii care v-am prezentat poveștile unor jucători precum Filip Jianu, Alexandru Mihai Coman, Gabriela Elena Ruse sau Jaqueline Cristian. Urmează la rând David Nicholas Ionel!

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 20 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu voleibalistul Michael Andrei, românul din naționala Germaniei, despre familia sa, cariera în volei și argintul european

Michael Andrei este unul dintre cei mai cunoscuți voleibaliști din Europa. Are 32 de ani, este născut la Constanța și joacă pentru naționala Germaniei.

Autor: Viorel Berbece / 20 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Antonio Manolache (Groningen), văzut de olandezi drept noul Chivu

  Ne plângem că nu mai avem fundași centrali de calitate la echipa națională. Sau fundași stânga. Acest lucru se poate schimba în viitorul apropiat. Antonio Manolache, unul dintre liderii generației de fotbaliști născuți în anul 2000, a ajuns în Olanda și promite lucruri mari de acum încolo!

19 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Alexandru Ciocâlteu, hattrick hero pentru Petrolul Ploiești în Cupa României

  Mijlocașul ofensiv Alexandru Cristian Ciocâlteu (FC Petrolul Ploiești) a făcut recent unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei, ajutându-și echipa să câștige derbiul local cu Flacăra Moreni (3-0). Șeptarul „lupilor” a înscris toate cele trei goluri ale unei victorii de poveste în Cupa României.

Autor: Viorel Berbece / 15 Sept. 2017

Nagelsmann de România. Un interviu fascinant cu Dragoș Căvășdan, tânărul antrenor care își urmează visul în Anglia

  La doar 21 de ani, orădeanul Dragoș Căvășdan este decis să facă o carieră frumoasă în antrenorat. Când acea carieră debutează în Anglia, lucrurile deja sună bine!

13 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalista Alice Cociuba (CFR Timișoara) despre provocările primei ligi, echipa națională și fenomenul fotbalului feminin

 Alice Cociuba are 18 ani și este o fotbalistă de perspectivă a României. Joacă atacant, iar în această vară s-a transferat de la CS Ineu la CFR Timișoara.

12 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu handbalistul Ionuț Georgescu (CSA Steaua) despre provocările acestui sezon, lipsurile handbalului românesc și perspective

 Ionuț Georgescu este unul dintre cei mai experimentați handbaliști din Liga Zimbrilor. Are 35 de ani și joacă pentru CSA Steaua București.