Special Interviul zilei (pg. 5)

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 20 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu voleibalistul Michael Andrei, românul din naționala Germaniei, despre familia sa, cariera în volei și argintul european

Michael Andrei este unul dintre cei mai cunoscuți voleibaliști din Europa. Are 32 de ani, este născut la Constanța și joacă pentru naționala Germaniei.

Autor: Viorel Berbece / 20 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Antonio Manolache (Groningen), văzut de olandezi drept noul Chivu

  Ne plângem că nu mai avem fundași centrali de calitate la echipa națională. Sau fundași stânga. Acest lucru se poate schimba în viitorul apropiat. Antonio Manolache, unul dintre liderii generației de fotbaliști născuți în anul 2000, a ajuns în Olanda și promite lucruri mari de acum încolo!

19 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Alexandru Ciocâlteu, hattrick hero pentru Petrolul Ploiești în Cupa României

  Mijlocașul ofensiv Alexandru Cristian Ciocâlteu (FC Petrolul Ploiești) a făcut recent unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei, ajutându-și echipa să câștige derbiul local cu Flacăra Moreni (3-0). Șeptarul „lupilor” a înscris toate cele trei goluri ale unei victorii de poveste în Cupa României.

Autor: Viorel Berbece / 15 Sept. 2017

Nagelsmann de România. Un interviu fascinant cu Dragoș Căvășdan, tânărul antrenor care își urmează visul în Anglia

  La doar 21 de ani, orădeanul Dragoș Căvășdan este decis să facă o carieră frumoasă în antrenorat. Când acea carieră debutează în Anglia, lucrurile deja sună bine!

13 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalista Alice Cociuba (CFR Timișoara) despre provocările primei ligi, echipa națională și fenomenul fotbalului feminin

 Alice Cociuba are 18 ani și este o fotbalistă de perspectivă a României. Joacă atacant, iar în această vară s-a transferat de la CS Ineu la CFR Timișoara.

12 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu handbalistul Ionuț Georgescu (CSA Steaua) despre provocările acestui sezon, lipsurile handbalului românesc și perspective

 Ionuț Georgescu este unul dintre cei mai experimentați handbaliști din Liga Zimbrilor. Are 35 de ani și joacă pentru CSA Steaua București.

Autor: Viorel Berbece / 08 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Alexi Pitu (Viitorul Constanța), un decar de mare viitor

  Despre Alexi Pitu se spune că va fi următoarea mare lovitură dată de Viitorul Constanța. Și asta pentru că jucătorul de 15 ani are stofă de viitor mare „decar”.

Autor: Pompiliu Constantin / 08 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu voleibalista Adina-Maria Roșca (CSM Târgoviște) despre carieră, obiective și pasiuni

Adina-Maria Roșca este bucureșteancă, are 21 de ani și joacă pe postul de extremă la CSM Târgoviște.

07 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Gabi Preoteasa (Dunărea Călărași): Suntem o candidată serioasă la promovare!

  Gabriel Vasile Preoteasa este unul dintre oamenii de bază ai Dunării Călărași, o formație care își propune obiective mari în acest sezon, odată cu venirea lui Dan Alexa.

Autor: Pompiliu Constantin / 03 Sept. 2017

Interviu exclusiv cu handbalistul Roland Thalmaier (Potaissa Turda) despre beneficiile, satisfacțiile, dar și provocările handbalului

 Roland Thalmaier va împlini 21 de ani la data de 15 septembrie. Este handbalist la Potaissa Turda, iar mulți experți îl consideră un jucător cu un potențial remarcabil.

Autor: Emanuel Sărmășan / 31 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu George Avram / În spatele corpului perfect sculptat se ascunde o poveste emoționantă de luptă și vitejie

 Se simte minunat în sala de forță, reușește să tragă cu ușurință de aparate și întotdeauna a dorit să-și cunoască mai bine corpul...

Autor: Viorel Berbece, Aurelian Rotea / 31 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu John Tsirogiannis, antrenorul lui Poli Iași, despre problemele, dar și viitorul baschetului românesc

 Ioannis (John) Tsirogiannis a revenit în baschetul românesc decis să-și ia revanșa după episodul Poli Iași-echipa feminină, acolo unde a fost vinovatul fără vină. 

 

30 Aug. 2017

Liga 3/ Interviu exclusiv cu Alexandru Grigoraș, căpitanul lui SSC Farul: Suntem echipa fanion, tezaurul Constanței!

 La 28 de ani, Alexandru Grigoraș este căpitanul și cel mai experimentat jucător din lotul divizionarei terțe Suporter Spirit Farul Constanța. 

Autor: Emanuel Sărmășan / Viorel Berbece / 28 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu Horațiu Pașca / CSM Bistrița s-a întărit considerabil, iar pretențiile la rezultate sunt pe măsură

 Horațiu Pașca este omul momentului în sportul din Bistrița-Năsăud, după ce a devenit antrenor secund al echipei naționale de handbal feminin.

25 Aug. 2017

Interviu exclusiv cu antrenorul Călin Pistolea, tehnicianul echipei de fotbal feminin CS Universitatea Alexandria

 Călin Pistolea este unul dintre tinerii antrenori ai fotbalului feminin românesc. Este profesor, are 28 de ani și se ocupă de pregătirea fotbalistelor de la Universitatea Alexandria