Special Interviul zilei (pg. 3)

09 Feb. 2018

Exclusiv. Interviu cu Pantelimon Decuseară despre lumea săriturilor în apă, domeniu în care a antrenat 40 de ani

 Pantelimon Decuseară împlinește 78 de ani, iar cariera sa a fost dedicată în bună măsură săriturilor în apă.

Autor: Viorel Berbece / 03 Feb. 2018

Exclusiv/ Cu golul în sânge. Cosmin Țapu (Știința Miroslava) vrea să meargă pe urmele tatălui

 Ligile inferioare din România au multe povești captivante și fotbaliști interesanți, care poate ar merita mai multă atenție. Un astfel de caz este și Cosmin Țapu.

30 Ian. 2018

Pariu de viitor: tenismenul șahist Patrick Grigore

 Tenisul românesc a avut mai mereu copii talentați, care au obținut performanțe în competițiile internaționale.

Autor: Daniel Samoilă / 25 Ian. 2018

Exclusiv. Interviu cu Tamara Costache, glorie a înotului românesc: „Pe vremea ceaușistă sportivii erau văzuți ca niște zei și eram privilegiați”

 Ziarul de Sport vă oferă un interviu în exclusivitate cu Tamara Costache, una dintre cele mai bune înotătoare pe  care le-a avut România de-a lungul istoriei. 

Autor: Viorel Berbece / 23 Ian. 2018

Talent de export. Interviu exclusiv cu portarul Alexandru Borbei (ASU Poli Timișoara)

  Alexandru Borbei este cu siguranță un nume de urmărit pentru viitor. La doar 14 ani, portarul de 1,83 m al divizionarei secunde ASU Poli Timișoara a debutat deja la prima echipă, deocamdată într-un meci amical, iar  mai multe academii ale unor cluburi importante din Europa s-au interesat de el.

Autor: Daniel Samoilă / 16 Ian. 2018

Exclusiv. Interviu cu Radu Cosmin Andrei, jucător de fotbal american la Bucharest Warriors: „Sper ca tinerii din România să se îndrepte mai mult către acest sport”

 Ziarul de Sport vă oferă un interviu în exclusivitate cu Radu Cosmin Andrei, jucător de fotbal american la echipa Bucharest Warriors. 

14 Ian. 2018

Interviu exclusiv cu fotbalistul Marian Drăghiceanu (Dunărea Călărași) despre lupta la promovare, pregătirea cu Dan Alexa și experiența italiană

 Marian Drăghiceanu are 18 ani și joacă la Dunărea Călărași. Mijlocașul originar din Săvinești s-a remarcat la Ceahlăul Piatra-Neamț, unde a jucat în perioada 2015-2017.

Autor: Daniel Samoilă / 12 Ian. 2018

Exclusiv. Interviu cu Daniel Bâlteanu, crainicul Timișoarei Saracens: „Trebuie să fii omul care ridică tribunele în picioare în momentul în care echipa nu o face”

 Ziarul de Sport vă oferă un interviu în exclusivitate cu Daniel Bâlteanu, care este în prezent crainicul echipei de rugby Timișoara Saracens. 

Autor: Pompiliu Constantin / 11 Ian. 2018

Interviu exclusiv cu hocheistul Daniel Trancă, de la Corona Brașov, despre accidentări, provocări și obiective

 Daniel Trancă are 23 de ani, este din Miercurea Ciuc și joacă din 2015 pentru Corona Brașov.

07 Ian. 2018

Interviu exclusiv cu Ionela Lehaci, campioană mondială la canotaj, despre performanțe, antrenamente și rente viagere

 Ionela-Livia Lehaci are 23 de ani, s-a născut la Câmpulung Moldovenesc și este campioană mondială la canotaj, alături de Gianina Elena Beleagă.

Autor: Pompiliu Constantin / 04 Ian. 2018

Exclusiv / Interviu cu portarul Cătălin Căbuz (Hermannstadt) despre promovare, naționala de tineret și perspective

 Cătălin Căbuz are 21 de ani și este portarul lui FC Hermannstadt, locul secund în Liga 2. Născut la Avrig, goal-keeperul joacă aproape de casă, fiind împrumutat de la campioana Viitorul.

12 Dec. 2017

Interviu cu antrenorul Cătălin Lungu (Academia Ripensia Timișoara) despre dezvoltarea sectorului juvenil al clubul bănățean

 Cătălin Lungu este antrenor de fotbal la Academia Ripensia Timișoara, din acest an, și se ocupă de câteva grupe de copii ale cvadruplei campioane a României.

28 Noi. 2017

Interviu exclusiv cu Mihai Butean (Astra Giurgiu) despre victoria cu FCSB, influența lui Teixeira și interesul lui Dinamo

Mihai Butean a fost unul dintre remarcații Astrei Giurgiu în meciul câștigat cu FCSB, scor 2-0. Fotbalistul de 21 de ani a fost format la Universitatea Cluj și are un potențial remarcabil. În 2016 a fost transferat de Astra Giurgiu, iar în sezonul trecut a evoluat pentru Academica Clinceni.

Autor: Pompiliu Constantin / 11 Noi. 2017

Interviu exclusiv cu fotbalistul Sergiu Jurj (Olimpia Satu Mare): Venirea la Satu Mare mă ajută să progresez

Sergiu Jurj este un atacant împrumutat de la CSU Craiova la Olimpia Satu Mare, în Liga 2.