Special Interviul zilei (pg. 11)

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 29 Mar. 2016

Interviu exclusiv cu portarul Bogdan Miron (UTA): „Vrem să ne agățăm de orice meci pentru a termina cât mai sus în play-off”

 Bogdan Miron este portarul de bază al celor de la UTA, iar în momentul când s-a transferat la „Bătrâna Doamnă”, în vara lui 2015, nu era atât de cunoscut precum în acest moment.

Autor: Viorel Berbece, Alex Pavel / 20 Mar. 2016

Interviu exclusiv cu Dragana Cvijic (Buducnost): Vom avea meciuri tari cu Baia Mare!

   HCM Baia Mare va întâlni Buducnost Podgorica în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin. Alături de Cristina Neagu, una dintre cele mai importante jucătoare ale campioanei en-titre este pivotul Dragana Cvijic. Aceasta a avut amabilitatea de a ne acorda un scurt interviu.

Autor: Viorel Berbece, Aurelian Rotea / 18 Mar. 2016

Dimitri from OKC to the rescue! Interviu exclusiv cu Dimitri Georgiadis, noua speranţă a baschetului românesc

   Pe Dimitri Georgiadis l-am descoperit întâmplător, luând urma unei postări făcute pe Facebook de către un prieten virtual.

Autor: Daian Cutu / 10 Mar. 2016

,,Publicul a împins de la spate România''. Interviu exclusiv cu antrenorul naționalei de handbal feminin a Norvegiei, Thorir Hergeirsson

Imediat dupa victoria de răsunet a naționalei României, în fața multiplei campioane olimpice și mondiale, Norvegia, cu scorul de 25-20, antrenorul nordicelor, a avut amabilitatea de a ne  răspunde la câteva întrebări.

Autor: Marcu Czentye / 27 Feb. 2016

Interviu cu Diana Andreea Trâmbițaș

 Am stat de vorbă cu una dintre tinerele săritoare din România cu potențial remarcabil. La doar 15 ani, Diana a reușit o performanță admirabilă în cadrul Campionatelor Mondiale de Juniori tocmai încheiate

Autor: Viorel Berbece / 08 Dec. 2015

Interviu exclusiv cu baschetbalista Maria Ferariu (Olimpia CSU Braşov): Doar împreună putem ridica acest sport frumos!

 La doar 15 ani, Maria Ferariu poate fi considerată pe bună dreptate noua senzaţie a baschetului feminin românesc. În ultimul meci din Liga Naţională, cel cu CSM Satu Mare, braşoveanca a marcat nu mai puţin de 27 de puncte.

Autor: Viorel Berbece / 04 Dec. 2015

Interviu exclusiv cu fotbalistul David Popa (Birmingham City FC): Aş vrea să mă duelez cu John Terry!

 V-am prezentat de-a lungul timpului juniori români care fac cinste ţării în străinătate. A venit acum rândul lui David Popa, un atacant de 17 ani care s-a integrat perfect în Anglia, la Birmingham City FC.

Autor: Viorel Berbece / 03 Dec. 2015

Interviu exclusiv cu judokanul Eduard Nicolaescu: Am plecat din Romania pentru a-mi urma visul, aurul olimpic pentru tara mea!

  Eduard Nicolaescu este un judoka roman de 22 de ani care viseaza sa aduca o medalie olimpica pentru tara sa. 

Autor: Aurelian Rotea / 28 Noi. 2015

Interviu exclusiv cu Alexandru Muresan, un tanar handbalist ambitios cu mult potential

 Alexandru Muresan, un tanar handbalist de la clubul CS Marta, a acordat astazi un interviu pentru Ziarul de Sport.

Autor: Viorel Berbece / 24 Noi. 2015

Interviu exclusiv cu Eduard Pîrvu: Baseball-ul mi-a schimbat viata!

  Eduard Pirvu este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati jucatori de baseball din Romania la momentul actual. Campion national si anul acesta, cu CS Ishido Botosani, Edi ne-a vorbit cu multa pasiune despre sportul care i-a schimbat viata in bine.

Autor: Alexandru Pavel / 23 Noi. 2015

Interviu exclusiv cu Dragos Cozmaciuc, antrenor federal al Federatiei Romane de Snooker: “Cine nu investeste 10 lei in sport sa puna deoparte 100 pentru spital”

 Ziarul de Sport va prezinta un interviu exclusiv cu Dragos Cozmaciuc, director tehnic si antrenor federal al Federatiei Romane de Snooker.

Autor: Alexandru Pavel / 20 Noi. 2015

Interviu exclusiv cu Alex Crisan, arbitru de snooker, primul arbitru international roman Class 1

 Ziarul de Sport va ofera un interviu exclusiv cu Alex Crisan, singurul arbitru de snooker Class 1 din tara noastra.

Autor: Viorel Berbece / 16 Noi. 2015

Speranta vine din Franta! Interviu exclusiv cu Enzo Cristescu, juniorul lui Nimes Olympique

  Daca pana acum ne-am orientat mai mult spre juniorii din Germania, va oferim astazi un interviu cu un tanar fotbalist roman ce evolueaza in Franta. La nici 13 ani, Enzo Cristescu, legitimat in prezent la Nimes Olympique, ne-a vorbit despre viata sa in fotbalul francez, iar de aici a reiesit un dialog fascinant, cu un jucator istet si ambitios.

Autor: Viorel Berbece / 12 Noi. 2015

Interviu exclusiv cu Laurenţiu Modoran, judecătorul care vrea să aducă dreptatea socială prin fotbal

  Ziarul de Sport vă invită să îl cunoaşteţi pe judecătorul Laurenţiu Modoran, iniţiatorul proiectului Liga Prieteniei, prin care acesta îşi doreşte integrarea persoanelor vulnerabile în societate folosindu-se de puterea de atragere a fotbalului.

Autor: Alexandru Pavel / 11 Noi. 2015

Interviu exclusiv cu Corina Maracine, jucatoare de snooker: ''Visul meu este sa ajung in circuitul mondial profesionist''

Ziarul de Sport va ofera primul interviu cu un om din lumea snooker-urului, ca un preview al meciurilor demonstrative ce vor avea loc in perioada urmatoare in tara noastra.