Special Editoriale (pg. 5)

Autor: Viorel Berbece / 13 Mar. 2018

Analiză/ De ce este SCM Craiova o echipă pe val?

  SCM Craiova a reușit, la primul său sezon în Cupa EHF, un lucru extraordinar, să pătrundă în careul de ași, după un drum plin de obstacole importante. În plus, în campionat sunt șanse mari ca gruparea antrenată de Bogdan Burcea să obțină cea mai bună clasare din istorie, echivalent cu titlul de vicecampioană. Dar care sunt secretele acestui progres fantastic al echipei craiovene?

 
Autor: Viorel Berbece / 04 Mar. 2018

Analiză/ CSU Craiova, nu doar campioana unei mari iubiri?

   Continuăm analiza echipelor din play-off și a șanselor pe care acestea le au de a se bate la titlu sau la un loc de cupă europeană. După CFR Cluj și FCSB, a venit rândul celor de la CS Universitatea Craiova să intre sub lupa noastră. Au șanse craiovenii să aducă titlul mult visat în Bănie chiar din sezonul acesta?

Autor: Viorel Berbece / 03 Mar. 2018

Fiu, fiu, dar brânza e pe bani

   Hagi tatăl și-a salvat fiul din purgatoriul fotbalului italian, dar oare nu era mai bine să-l lase să se călească acolo? Neîndoielnic, Ianis este un fotbalist talentat, dar oare întoarcerea la Viitorul nu este un pas înapoi? Câteva cuvinte despre relația dintre Hagi din trecut și Hagi din viitor.

Autor: Viorel Berbece / 28 Feb. 2018

Analiză/ Ce șanse are CFR Cluj să ia din nou titlul?

   Prima etapa din play-off s-a amânat, din cauza condițiilor meteo. Pentru că meciurile care vor decide noua campioana a României vor începe mai încolo, profităm de ocazie pentru a analiza, rând pe rând, plusurile și minusurile echipelor implicate în lupta pentru titlu. Și vom începe cu liderul CFR Cluj.

Autor: Maria Sorescu / 26 Feb. 2018

Flavius Stoican și meritele sale

 În Copou, Flavius Stoican a realizat prima performanță ca antrenor. 

Autor: Viorel Berbece / 23 Feb. 2018

Străinul din Im(m)obil(e) sau de ce fotbalul românesc nu poate ieși din mediocritate

 Ca deobicei în ultimii ani, ne-am îmbătat cu apă rece după o victorie miraculoasă, pentru a fi repede aduși cu picioarele pe pământ după o înfrângere dură. Fotbalul românesc trăiește de prea mulți ani doar din iluzii.

Autor: Nicolas Grama / 22 Feb. 2018

Analiză / De ce nu a prins FC Botoșani play-off-ul Ligii 1

 Contrastul dintre prima parte de sezonului și ultimele trei jocuri este totuși foarte mare. Care să fie explicația ?

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 21 Feb. 2018

Nu banii Cristinei Neagu ar trebui să ne deranjeze, ci sumele aruncate pe fereastră pe proiecte nerealizate

 Fluturașul de salariu intrat în posesia jurnaliștilor indică 22 000 de euro lunar pentru cea mai bună handbalistă a lumii.

Autor: Viorel Berbece / 19 Feb. 2018

Pe urmele tatălui, episodul Salonic. O nouă șansă pentru Răzvan Lucescu

  Răzvan Lucescu a trăit mereu în umbra tatălui său, atât a rezultatelor înregistrate de acesta, cât și a controverselor din jurul său. Cu timpul, și-a construit și el un palmares cu bune și rele. Ar însemna câștigarea unui titlu cu PAOK șansa relansării carierei pentru Lucescu junior?

Autor: Viorel Berbece / 13 Feb. 2018

Lup Împărat și calificările de aur

 Ionuț Lupescu este văzut de majoritatea oamenilor de fotbal drept un veritabil salvator, iar experiența sa de jucător și apoi de oficial UEFA pare a fi garanția succesului, dar oare va fi așa?

Autor: Viorel Berbece / 12 Feb. 2018

Liga transferurilor bombă și a mișcărilor la care nimeni nu se aștepta

 Pauza de iarnă a adus ca deobicei mișcări în masă la cluburile de Liga I, schimbări de multe ori radicale, lucru care denotă o lipsă acută de profesionalism și viziune în fotbalul românesc de elită.

Autor: Daniel Samoilă / 08 Feb. 2018

Speranță sau decepție? Va conta FCSB mult timp pe Andrei Vlad?

Vicecampioana României, FCSB a făcut, în opinia experților din fotbal, una dintre cele mai mari greșeli, care s-ar putea să o coste un nou titlu în Liga 1. 

Autor: Nicolas Grama / 21 Ian. 2018

Un contract și multe necunoscute la FCSB: Dică urmează drumul lui Gâlcă ?

 Funcția de antrenor la FCSB este o rampă de lansare pentru oricine, iar Nicolae Dică este conștient de acest lucru. Orice performanțe alături de roș-albaștri i-ar oferi tânărului tehnician o trambulină spre un contract mai bun.

Autor: Nicolas Grama / 23 Dec. 2017

Are nevoie Real Madrid de transferuri ?

  Eșecul celor de la Real Madrid în fața Barcelonei, 0-3 pe Santiago Bernabeu, pune în discuție un subiect important.

Autor: Daniel Samoilă / 10 Noi. 2017

Suntem zmei în amicale, dar ce facem în oficiale?

 Ziarul de Sport vă oferă un editorial despre naționala României, care obține rezultate mari în amicale, dar în oficiale uită de performanță.