Special Editoriale (pg. 4)

Autor: Viorel Berbece / 12 Aug. 2019

Special / Free Coman! Sau cum se poate pierde cel mai talentat jucător din Liga 1 dacă nu pleacă acum

  În ciuda haosului de la club, Florinel Coman își păstrează forma bună arătată la Euro, dar întrebarea care se pune e cât timp va reuși el să nu rămână afectat de tot ce se întâmplă acum la FCSB?

Autor: Flaviu Ilie / 09 Aug. 2019

Opinie/ De ce suma plătită pentru transferul lui Harry Maguire este una justă

 Harry Maguire a devenit cel mai scump fundaș din istoria fotbalului. Manchester United a plătit 80 de milioane de lire sterline pentru transferul său. Mulți consideră suma plătită ca ca fiind unda absurdă, dar noi considerăm că prețul este justificat.

Autor: Viorel Berbece / 08 Aug. 2019

Special/ „Spartanul” Marius Constantin și-a găsit liniștea la Mediaș

   Ar fi putut fi unul dintre fundașii centrali de bază ai naționalei, dar viața extrasportivă și accidentările l-au ținut pe loc. Acum, Marius Constantin pare că și-a găsit liniștea la Gaz Metan Mediaș, fiind unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1.

Autor: Viorel Berbece / 07 Aug. 2019

Analiză / Ce s-a întâmplat cu „magnificii” de la U21?

   Am ajuns la începutul lunii august și mult așteptatul exod de fotbaliști români către Vest nu a avut loc, chiar și după performanța reușită de tineret la ultimul European.

Autor: Flaviu Ilie / 07 Aug. 2019

Analiză/ Trei amenințări pentru Team USA la Mondialul de Baschet

 Team USA pleacă la drum la Mondialul din China fără prea multe superstaruri, însă lotul americanilor este în continuare unul ce nu ar trebui să aibă mari probleme la turneul final. Ziarul de Sport analizează trei echipe ce ar putea produce o surpriză.

Autor: Viorel Berbece / 06 Aug. 2019

Analiză / Moldovenii când se-adună sau de ce avem nevoie de mai mulți jucători de peste Prut în fotbalul nostru

  Ca fapt divers, am realizat un „recensământ” al jucătorilor basarabeni care evoluează în primele două ligi din fotbalul nostru. Concluziile le găsiti aici.

Autor: Flaviu Ilie / 03 Aug. 2019

EDITORIAL/ Frumoasa poveste de dragoste dintre Robert Herbin și Saint-Etienne

 Cu ocazia centenarului clubului Saint-Etienne, Ziarul de Sport vă oferă un editorial ce are ca temă dinastia verzilor în fotbalul francez sub tutela lui Robert Jerbin și povestea romantică dintre acesta și clubul din regiunea Rhone-Alpes.

Autor: Flaviu Ilie / 01 Aug. 2019

Analiză/ New Atletico sau despre reconstrucția masivă a Rojiblancos

 Atletico Madrid a trecut printr-o transformare severă în acest sezon. Rojiblancos au pierdut mai mulți jucători de valoare precum Griezmann, Godin, Rodri sau Lucas Hernandez, dar aceștia au fost înlocuiți cu brio de către conducerea trupei madrilene cu piese care se pot integra excelent în planurile lui Cholo Simeone.

Autor: Flaviu Ilie / 01 Aug. 2019

EDITORIAL/ Raul Sanllehi, magicianul din umbră al lui Arsenal

 La începutul verii, după declarația lui Unai Emery că Arsenal are la dispoziție un buget de doar 45 de milioane de lire sterline, fanii grupării londoneze deja se resemnaseră în asteptarea încă unui sezon negru. Raul Sanllehi a fost mâna salvatoare pentru tunari. Un editorial dedicat muncii depuse de spaniol în această campanie de transferuri.

Autor: Viorel Berbece / 30 Iul. 2019

Shut up and take the money sau ce ar trebui să facă de fapt finanțatorul lui FCSB

  Startul de sezon a arătat o echipă vice-campioană debusolată din toate punctele de vedere. Nimic surprinzător aici, având în vedere starea de fapt de câțiva ani la FCSB. Ce-ar fi de făcut?

Autor: Viorel Berbece / 29 Iul. 2019

Analiză/ Poate Sepsi mai mult sau sezonul trecut a fost apogeul?

  Sepsi Sf. Gheorghe a surprins fotbalul românesc prin ascensiunea sa rapidă, dar poate clubul covăsnean ajunge chiar mai sus decât pe un loc de play-off?

Autor: Viorel Berbece / 28 Iul. 2019

Analiză / Așteptându-l pe Ioniță, Craiova l-a regăsit pe Roman

  Alexandru Ioniță a fost cel mai sonor transfer al Craiovei în această vară. Dar până să-și reintre în formă fostul rapidist, Universitatea l-a reactivat, vrând nevrând, pe Mihai Roman.

Autor: Flaviu Ilie / 27 Iul. 2019

Analiză/ Mihai Teja la cârma revelației sezonului la startul Ligii 1. Despre succesul tehnicianului după o experiență neplăcută

 Poli Iași a început cum nu se putea mai bine sezonul de Liga 1. Trupa de sub Copou a strâns șapte puncte după trei etape, iar munca lui Mihai Teja trebuie apreciată.

Autor: Viorel Berbece / 25 Iul. 2019

Analiză / O ligă a doua puternică, motiv de optimism pentru viitorul fotbalului românesc

  Luna august aduce debutul poate celui mai tare sezon de Liga 2 din istorie, cu cel puțin șase candidate certe la promovare și multe echipe de tradiție implicate. Un semn de revenire pentru fotbalul românesc?

Autor: Viorel Berbece / 22 Iul. 2019

Fotbalul, mai mult decât un joc, mai puțin decât viața sau ce se întâmplă când pasiunea este dusă la extrem

 Asta mai lipsea în fotbalul românesc, un infarct pe banca tehnică! Oare când va înțelege lumea că fotbalul este până la urmă doar un sport și nu o chestiune de viață și moarte?