Special Editoriale (pg. 4)

Autor: Andrei Szabo / 20 Apr. 2018

Primul proiect fotbalistic european al șeicilor a eșuat. Ce înseamnă asta ?

 Malaga a retrogradat matematic în liga secundă spaniolă după ce în urmă cu cinci ani juca în Liga Campionilor. 

Autor: Viorel Berbece / 19 Apr. 2018

Ce-i de făcut după cel mai prost meci din carieră?

   Când ai cei mai buni coechipieri, poate mai puțin în poartă, iar publicul și presa sunt de partea ta, nu ai voie să faci un meci slab. Și totuși, cumva, faci cel mai prost meci din carieră. Cum a pierdut Lupescu atât de rău și ce au de învățat atât el, dar și „învingătorii” din asta?

Autor: Nicolas Grama / 16 Mar. 2018

Facem din „Țânțar” armăsar ? Cât de util este Cornel Țălnar echipei naționale ?

 După ce l-a cooptat pe Mirel Rădoi la naționala de tineret, FRF intenționează să-l aducă și pe Cornel Țălnar ca ajutor pentru Cosmin Contra.

Autor: Daniel Samoilă / 14 Mar. 2018

Falimentul Mourinho. Cum va gestiona portughezul situația de la Manchester United?

 Un articol dedicat situației actuale de la Manchester United, dar mai ales în ceea ce privește continuitatea la nivel înalt a lui Jose Mourinho în fotbalul mare.

Autor: Viorel Berbece / 13 Mar. 2018

Nevoia de normalitate în fotbalul românesc sau ce păcat că nu candidează Chivu!

  Lupta pentru putere dintre Burleanu și Lupescu ne amintește prea mult de politica de la noi. Ceea ce ne face să visăm, ca și în politică, la posibilitatea de a avea normalitate. De aici, un exercițu de imaginație: dacă ar fi candidat Cristi Chivu, nu ar fi fost mai bine?

Autor: Viorel Berbece / 13 Mar. 2018

Analiză/ De ce este SCM Craiova o echipă pe val?

  SCM Craiova a reușit, la primul său sezon în Cupa EHF, un lucru extraordinar, să pătrundă în careul de ași, după un drum plin de obstacole importante. În plus, în campionat sunt șanse mari ca gruparea antrenată de Bogdan Burcea să obțină cea mai bună clasare din istorie, echivalent cu titlul de vicecampioană. Dar care sunt secretele acestui progres fantastic al echipei craiovene?

 
Autor: Viorel Berbece / 04 Mar. 2018

Analiză/ CSU Craiova, nu doar campioana unei mari iubiri?

   Continuăm analiza echipelor din play-off și a șanselor pe care acestea le au de a se bate la titlu sau la un loc de cupă europeană. După CFR Cluj și FCSB, a venit rândul celor de la CS Universitatea Craiova să intre sub lupa noastră. Au șanse craiovenii să aducă titlul mult visat în Bănie chiar din sezonul acesta?

Autor: Viorel Berbece / 03 Mar. 2018

Fiu, fiu, dar brânza e pe bani

   Hagi tatăl și-a salvat fiul din purgatoriul fotbalului italian, dar oare nu era mai bine să-l lase să se călească acolo? Neîndoielnic, Ianis este un fotbalist talentat, dar oare întoarcerea la Viitorul nu este un pas înapoi? Câteva cuvinte despre relația dintre Hagi din trecut și Hagi din viitor.

Autor: Viorel Berbece / 28 Feb. 2018

Analiză/ Ce șanse are CFR Cluj să ia din nou titlul?

   Prima etapa din play-off s-a amânat, din cauza condițiilor meteo. Pentru că meciurile care vor decide noua campioana a României vor începe mai încolo, profităm de ocazie pentru a analiza, rând pe rând, plusurile și minusurile echipelor implicate în lupta pentru titlu. Și vom începe cu liderul CFR Cluj.

Autor: Maria Sorescu / 26 Feb. 2018

Flavius Stoican și meritele sale

 În Copou, Flavius Stoican a realizat prima performanță ca antrenor. 

Autor: Viorel Berbece / 23 Feb. 2018

Străinul din Im(m)obil(e) sau de ce fotbalul românesc nu poate ieși din mediocritate

 Ca deobicei în ultimii ani, ne-am îmbătat cu apă rece după o victorie miraculoasă, pentru a fi repede aduși cu picioarele pe pământ după o înfrângere dură. Fotbalul românesc trăiește de prea mulți ani doar din iluzii.

Autor: Nicolas Grama / 22 Feb. 2018

Analiză / De ce nu a prins FC Botoșani play-off-ul Ligii 1

 Contrastul dintre prima parte de sezonului și ultimele trei jocuri este totuși foarte mare. Care să fie explicația ?

Autor: Pompiliu-Nicolae Constantin / 21 Feb. 2018

Nu banii Cristinei Neagu ar trebui să ne deranjeze, ci sumele aruncate pe fereastră pe proiecte nerealizate

 Fluturașul de salariu intrat în posesia jurnaliștilor indică 22 000 de euro lunar pentru cea mai bună handbalistă a lumii.

Autor: Viorel Berbece / 19 Feb. 2018

Pe urmele tatălui, episodul Salonic. O nouă șansă pentru Răzvan Lucescu

  Răzvan Lucescu a trăit mereu în umbra tatălui său, atât a rezultatelor înregistrate de acesta, cât și a controverselor din jurul său. Cu timpul, și-a construit și el un palmares cu bune și rele. Ar însemna câștigarea unui titlu cu PAOK șansa relansării carierei pentru Lucescu junior?

Autor: Viorel Berbece / 13 Feb. 2018

Lup Împărat și calificările de aur

 Ionuț Lupescu este văzut de majoritatea oamenilor de fotbal drept un veritabil salvator, iar experiența sa de jucător și apoi de oficial UEFA pare a fi garanția succesului, dar oare va fi așa?