Special Editoriale (pg. 2)

Autor: Andrei Szabo / 29 Oct. 2019

Negoiță, pe urmele lui Copos. Vinde Dinamo pe un leu

 Negoiţă a devenit acţionar la Dinamo în urmă cu şapte ani şi majoritar în martie 2014.

Autor: Flaviu Ilie / 26 Oct. 2019

EDITORIAL| Altinordu, un club îndrăzneț cu un proiect aparte. "Persoană bună, cetățean bun, fotbalist bun"

 Probabil că numele Seyit Mehmet Ozkan nu vă spune prea multe în acest moment. Totuși, după lecturarea acestui editorial despre planul său de a ridica pe Altinordu în fruntea fotbalului din Turcia, vă veți putea convinge de abilitățile formatoare ale domnului Ozkan.

Autor: Flaviu Ilie / 24 Oct. 2019

EDITORIAL| Flamengo, cea mai în vogă echipă din America de Sud. Jorge Jesus, la un pas de gloria deplină

 După o pauză de mai bine de 35 de ani, Flamengo revine în finala Copei Libertadores, sub tutela lui Jorge Jesus. Los Rubro-Negros conduc detașat și Campionatul Braziliei și au o bază solidă pentru a intra în discuția pentru cel mai dominant club al deceniului pe continentul sud-american.

Autor: Pompiliu Constantin / 05 Oct. 2019

Ce înseamnă numirea lui Octavian Morariu în funcția de preşedinte al noii Comisii CIO de Evaluare a Candidaturilor pentru Jocurile Olimpice de iarnă

 Comitetul Internațional Olimpic a schimbat componența comisiilor de evaluare a candidaturilor pentru găzduirea ediţiilor de vară, respectiv iarnă, ale Jocurile Olimpice.

Autor: Flaviu Ilie / 28 Sept. 2019

EDITORIAL/ Resurecția lui Martin Odegaard, diamantul norvegian din curtea lui Florentino Perez

 Martin Odegaard este, probabil, cel mai în formă jucător din La Liga, iar Realul își primește răsplata pentru răbdarea investită în acest proiect.

Autor: Maria Sorescu / 27 Sept. 2019

Valentina Ardean Elisei, definiția ambiției. Ce a însemnat jucătoarea pentru echipa națională

 Vestea că Valentina Ardean Elisei s-a retras din echipa naţională de handbal a României a trecut destul de discret în mass-media. 

Autor: Viorel Berbece / 26 Sept. 2019

Opinie / Am ajuns în Conference. Ce-i de făcut?

  În Anglia, până de curând, cel mai jos nivel al fotbalului profesionist se numea Conference. Deloc întâmplător poate, UEFA a găsit soluția pentru echipele de rang secund din Europa, o nouă competiție, care se va numi....Conference League. Acolo, se pare, putem fi protagoniști. Dar cum am ajuns aici și cum putem ajunge din nou în primele 15 campionate ale Europei?

Autor: Flaviu Ilie / 18 Sept. 2019

EDITORIAL| Erling Haland, talent Br(a)ut la cote înalte

 În ciuda faptului că seara precedentă de Liga Campionilor ne-a oferit dueluri precum Borussia Dortmund-Barcelona sau Napoli-Liverpool, toate luminile au fost îndreptate spre partida din Austria dintre Salzburg și Genk, asta datorită scorului fluviu înregistrat, dar mai ales datorită prospectului numit Erling Braut Haland.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

Autor: Flaviu Ilie / 07 Sept. 2019

Analiză| Cehia, revelația de la Campionatul Mondial de Baschet din China

 Cehia este revelația Campionatului Mondial de Baschet. Conduși din teren de Tomas Satoransky, elevii lui Ronen Kinzburg au reușit să surprindă două echipe superioare, iar acum sunt la o partidă de sferturile competitiei.

Autor: Flaviu Ilie / 07 Sept. 2019

EDITORIAL| PSV și ai săi trei crai de la răsărit

 Deși PSV l-a pierdut pe Hirving Lozano în această vară, viitorul trupei din Eindhoven este asigurat de trei tineri foarte talentați, cu profil ofensiv. În acest editorial veți face cunoștință cu Mohammed Ihattern, Donyell Malen și Cody Gakpo.

Autor: Dionisie Rotaru / 02 Sept. 2019

Români la porțile Galatei, episodul Andone. Va reuși „Flo”?

   Florin Andone va juca măcar un an pentru Galatasaray, club ridicat la rang de forță în Turcia și nu numai odată cu infuzia de jucători români, începând cu Iosif Rotariu în 1990.  Doar că ultimii conaționali care au jucat acolo au dezamăgit. Va fi cazul și pentru Andone?

Autor: Flaviu Ilie / 30 Aug. 2019

EDITORIAL/ Virgil Van Dijk, uriașul de aur de pe Anfield

 În iarna lui 2018, Liverpool a cedat presiunilor și l-a vândut pe Coutinho la Barcelona. Din banii obținuți în schimbul brazilianului, cormoranii au reușit să își ridice defensiva la un alt nivel, iar o mare parte din merite i se atribuie lui Virgil Van Dijk.

Autor: Viorel Berbece / 29 Aug. 2019

Analiză / Ce ne lipsește să prindem din nou grupele Ligii Campionilor?

  De ce Steaua Roșie Belgrad, Dinamo Zagreb și chiar Slavia Praga sunt în grupele Ligii Campionilor și CFR Cluj nu? Sau de ce nu am mai prins grupele Ligii Campionilor de atâția ani? Încercăm să răspundem în cele ce urmează.