Special Pariuri (pg. 2)

Autor: Adrian Alin / 12 Apr. 2017

Ponturi pariuri pentru Europa League - 13 Aprilie 2017

 Spectacolul european continua saptamana aceasta cu cele patru meciuri programate joi seara in sferturile UEFA Europa League. Marti si miercuri am avut super dueluri in UEFA Champions League, iar acum protagonistele se vad oarecum obligate sa mentina spectacolul la acelasi nivel. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva ponturi pariuri pentru seara de joi.

Autor: Adrian Alin / 09 Mar. 2017

Optimi de finala in Europa League - Informatii si ponturi pariuri

 Dupa spectacolul de care am avut parte in UEFA Champions League saptamana aceasta, avem asteptari mari acum si de la cele opt meciuri programate joi seara in UEFA Europa League. Capul de afis pare sa fie duelul dintre Lyon si AS Roma, insa toate partidele sunt foarte interesante si de luat in seama.

Autor: Adrian Alin / 16 Feb. 2017

Ce pariem diseara in Europa League. Biletul zilei si ponturi pariuri

 Putem spune ca in Champions League rezultatele au fost destul de surprinzatoare. Probabil cel mai ''normal'' rezultat a fost Real Madrid 3-1 Napoli. Din punct de vedere al pariurilor, speram ca Europa League sa vina cu ceva mai putine surprize. Diseara incepe faza 16-imilor de finala si nu putem trece cu vederea oferta agentiilor de pariuri. 

Autor: Adrian Alin / 11 Feb. 2017

Recomandari la pariuri pentru sambata - 11 Februarie 2017

 Avem o oferta foarte bogata astazi la pariuri si multe dintre meciuri nu trebuie trecute cu vederea. Gasiti aici cele mai interesante recomandari pentru ziua de sambata, plus doua bilete formate exclusiv din meciuri pe fotbal.

Autor: Adrian Alin / 10 Feb. 2017

Biletul zilei la pariuri pentru 10 Februarie 2017

 Dupa ce ieri oferta a fost destul de modesta la agentiile de pariuri, astazi avem o multime de meciuri interesante si weekend-ul abia incepe. Colegii de la ponturipariuri.pro au pregatit o lista lunga de pronosticuri, dar si doua bilete interesante.

Autor: superpont.com / 04 Mai 2016

Astăzi mizăm pe tenis! Ponturi pe două meciuri de la Madrid

   Jucătoarele noastre merg foarte bine la turneul de la Madrid, iar astăzi a venit şi rândul nostru să mizăm pe forma lor.

Autor: www.superpont.com / 30 Apr. 2016

Pariurile zilei vin din Premier League!

  Premier League este pe final, dar nimic nu este hotarat inca, atat in zona de sus a clasamentului, cat mai ales in cea de jos. Colegii de la www.superpont.com ne ofera ponturi interesante de la trei meciuri de astazi.

Autor: Maria Sorescu / 19 Feb. 2016

Tenisul bate fotbalul în ceea ce privește pariurile suspecte de anul trecut

Nu mai puțin de 73% din pariurile suspecte de anul trecut se referă la tenis, a indicat Asociația Europeană pentru Securitate în Sport (ESSA) într-un raport.

Autor: betmag.ro / 10 Ian. 2016

Oferta de pariuri de duminică, 10 ianuarie. Trei cote din fotbal

Săptămâna se încheie cu numeroase meciuri în oferta de fotbal a caselor  de pariuri, iar noi v-am pregătit trei pronosticuri ce au șanse bune de reușită.

Autor: betmag.ro / 06 Ian. 2016

Oferta de pariuri de miercuri, 6 ianuarie. Începem anul cu pronosticuri din Serie A și NBA

De când Irving a revenit pe teren, Cavaliers sunt de neoprit, reușind patru victorii la rând. V-am pregătit pronosticuri atât pentru meciul pe care Cleveland îl joacă în această noapte în NBA, cât și pentru duelul din Serie A dintre Juventus și Verona.

Autor: betmag.ro / 17 Dec. 2015

Oferta de pariuri de joi, 17 decembrie. Doar pronosticuri din cupele naționale

Asemenea precedentelor două zile, oferta de pariuri ne propune și astăzi numeroase meciuri programate în cupele naționale, iar la trei dintre ele ne-am încumetat să vă oferim și pronosticuri.

Autor: betmag.ro / 16 Dec. 2015

Oferta de pariuri de miercuri, 16 decembrie. Mizăm pe CM de handbal feminin

Astăzi vom afla numele celor patru semifinaliste de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Dacă România are o misiune dificilă cu Danemarca, Olanda caută să producă surpriza împotriva Franței.

Autor: betmag.ro / 12 Dec. 2015

Oferta de pariuri de sâmbătă, 12 decembrie. Cotă bună la un meci din Liga 1

 Atât de frecvent s-au întâlnit cele două echipe în ultimii ani, încât Dinamo – Pandurii tinde să devină un clasic al fotbalului românesc. 

Autor: betmag.ro / 10 Dec. 2015

Oferta de pariuri de joi, 12 decembrie. Două pronosticuri pentru ultima etapă din Europa League

 După ce, ieri, Liga Campionilor și-a încheiat faza grupelor, astăzi a venit momentul ca Europa League să-și afle toate cele 32 de echipe calificate în faza șaisprezecimilor.

Autor: betmag.ro / 09 Dec. 2015

Oferta de pariuri de miercuri, 9 decembrie. Ultimele pronosticuri ale anului din Liga Campionilor

Cea mai importantă competiție intercluburi din întreaga lume își încheie în această seară faza grupelor, urmând a reveni în luna februarie a anului viitor.