Fotbal Intern (pg. 9)

Autor: Viorel Berbece / 15 Aug. 2019

Special / Lacina Traore, un transfer la număr sau pentru numere?

  „Fiul african” al Gruiei, Lacina Traore s-a întors la CFR într-un moment dificil al carierei sale. Va reuși Dan Petrescu să-i redea pofta de fotbal ivorianului sau va fi Traore un nou caz de tip Ibrahima Balde?

Autor: Andrei Szabo / 15 Aug. 2019

Cupa României, turul al doilea. Victorii greoaie pentru CSA Steaua și Ceahlăul

 Câteva cluburi cu nume sonore în fotbalul românesc au intrat în Cupa României încă din primele tururi. 

Autor: Viorel Berbece / 14 Aug. 2019

Special / Facem lotul pentru Spania! Cine ar merita să joace împotriva ” La Furia Roja”?

  Mai puțin de o lună ne desparte de meciul de pe teren propiu cu Spania, unul care poate fi decisiv în campania de calificare la Campionatul European. Vom încerca să alcătuim un lot bazat în principal pe forma de moment a jucătorilor, dar și pe nevoile speciale pentru un meci cu o fostă campioană mondială și europeană.

Autor: Viorel Berbece / 14 Aug. 2019

Liga 2/ Defensiva e de fapt cheia?

  E prematur să tragem concluzii după doar două etape din noul sezon de Liga2, dar un lucru pare evident. Nu atât ofensiva, cât mai ales defensiva poate face diferența între contracandidatele la promovare. O analiză în cele ce urmează.

Autor: Viorel Berbece / 14 Aug. 2019

Unfuckingbelievable! Sau despre nevoia de nopți precum cea de la Glasgow

  Meciul Celtic - CFR Cluj a fost un adevărat carusel emoțional, dar la final a ieșit bine, lucru cu care fotbalul românesc nu prea e obișnuit. După România - Anglia, de la Euro U21, avem încă o dovadă că totuși putem ieși învingători, dacă știm să ne stăpânim nervii.

Autor: Viorel Berbece / 13 Aug. 2019

Special / Eric de Oliveira, Ronaldinho din Liga 1

   Mai mereu cu zâmbetul pe buze, Eric își va depăși cât de curând conaționalul, pe Wesley Lopes, pentru a deveni cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. O realizare meritată pentru brazilianul aproape român.

Autor: Andrei Szabo / 13 Aug. 2019

Dusan Uhrin Jr. este noul antrenor al lui Dinamo

 După mai multe zile încărcate de zvonuri și posibile nume de înlocuitori pentru Eugen Neagoe, Dinamo a făcut o mutare interesantă.

Autor: Viorel Berbece / 12 Aug. 2019

Special / Echipa etapei a doua din noul sezon de Liga2

   Încercăm să vă oferim etapă de etapă informații interesante din Liga2. Iată, de exemplu, cum ar arăta echipa etapei a doua din poate cel mai încins sezon de ligă secundă din ultimii ani.

Autor: Andrei Szabo / 12 Aug. 2019

Petrolul domină, UTA câștigă ! Arădenii au luat 3 puncte mari de la Ploiești

 Primul derby adevărat al noului sezon s-a jucat la Ploiești, pe arșiță. Însă acest lucru nu i-a împiedicat pe mii de fani să vină la stadion și pe jucători să producă un meci agreabil.

Autor: Viorel Berbece / 12 Aug. 2019

Special / Cum poate depăși Dinamo sindromul post-Rednic?

  Plecările recente ale lui Mircea Rednic de la Dinamo au lăsat clubul bucureștean în aer, astfel încât suporterii l-au privit mereu ca pe un salvator atunci când s-a întors. Dar cum poate Dinamo depăși acest adevărat sindrom, pentru a redeveni o echipă de top?

Autor: Andrei Szabo / 12 Aug. 2019

Povestea lui Florin Halagian, un antrenor uitat, autor a numeroase realizări

  Florin Halagian a fost un nume important al fotbalului românesc vreme de mai mulți ani.

Autor: Viorel Berbece / 12 Aug. 2019

Special / Free Coman! Sau cum se poate pierde cel mai talentat jucător din Liga 1 dacă nu pleacă acum

  În ciuda haosului de la club, Florinel Coman își păstrează forma bună arătată la Euro, dar întrebarea care se pune e cât timp va reuși el să nu rămână afectat de tot ce se întâmplă acum la FCSB?

Autor: Dionisie Rotaru / 11 Aug. 2019

Forfait de moral. FC Argeș și U Cluj câștigă la scor în etapa a doua din Liga2. Rezultatele etapei înainte de derbiul Petrolul - UTA

 Universitatea Cluj și FC Argeș au obținut victorii de moral, ambele la scor de forfait, în fața unor adversari totuși de altă categorie. Protagoniști au fost doi atacanți tineri, de urmărit.

Autor: Viorel Berbece / 11 Aug. 2019

Analiză / Gaz european sau de ce la Mediaș se poate visa la un nou moment Mainz

  Gaz Metan Mediaș a început bine acest sezon și, cu puțin mai multă atenție la jocurile de pe teren propriu, putea fi chiar pe unul din primele două locuri. În orice caz, la Mediaș se visează din nou frumos, după câțiva ani mai complicați. 

Autor: Viorel Berbece / 11 Aug. 2019

Special / Adrian Păun se află într-o formă de invidiat. De națională?

   Poate cel mai bun om al celor de la CFR Cluj în acest start de sezon, cel puțin pe plan intern, este Adrian Păun, care, la 24 de ani, este unul dintre cei mai vechi oameni din club.


Subcategorii