Special (pg. 4)

Autor: Maria Sorescu / 10 Oct. 2019

Expoziție despre epoca romantică a Formulei 1, în premieră în România

 Jurnalistul american Richard Kelley aduce în România o expoziție dedicată fanilor sporturilor cu motor.

10 Oct. 2019

30 de ani de antrenamente pentru a ajunge la Olimpiadă!

Ancuța Stoenescu, cea mai titrată baschetbalistă a României, are șanse mari să ajungă la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu echipa națională de....3X3!

Autor: Georg Lorenz / 09 Oct. 2019

16. Bundesliga ca istorie (1978-1979): Iarnă grea

  O așa ediție nu a mai fost și nici nu va mai fi. O iarnă extrem de grea a trecut peste țară, obligând federația să amâne nu mai puțin de 46 de întâlniri, ultima partidă reprogramată având loc la 19 mai.

Autor: Viorel Berbece / 09 Oct. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a zecea. Ploaie de goluri, echipă pe măsură

 Cel mai interesant meci al etapei a zecea din Liga 2, Rapid - UTA, a fost amânat. Chiar și așa, am avut parte de multe goluri și rezultate surpriză. Este și motivul pentru care am dat credit atacului în alegerea echipei etapei, în care veți găsi din nou multe nume surpriză.

Autor: Andrei Szabo / 08 Oct. 2019

De la Puiu Codreanu la Eminem. Ce muzică ascultă fotbaliștii naționalei

 Fotbaliștii naţionalei României se pregătesc la Mogoşoaia pentru meciurile cu Insulele Feroe şi Norvegia, din preliminariile Euro-2020.

Autor: Andrei Szabo / 08 Oct. 2019

Inedit / Sistemul VAR, nefuncțional, după ce a fost scos din priză de un angajat pentru a-și încărca telefonul

 Ovidiu Hațegan a fost la centru într-un meci aparte din campionatul Arabiei Saudite. 

Autor: Viorel Berbece / 07 Oct. 2019

Analiză / Ce va alege Contra pentru „dubla” cu nordicii?

  Nu mai este loc de jumătăți de măsură. România este obligată să învingă în următoarele meciuri din campania pentru Euro 2020. Să iasa cu punctaj maxim din „turneul” nordic, apoi să scoată punct sau puncte în fața unei naționale a Spaniei deja calificată. Dar să o luăm pas cu pas. Ce ar trebui să facă selecționerul nostru în „dubla” cu Insulele Feroe și Norvegia?

Autor: Andrei Szabo / 07 Oct. 2019

Stadionul Giulești nu va fi construit la timp pentru Euro 2020

 Din patru stadioane promise pentru a fi construite în vederea Campionatului European din 2020, doar două vor fi gata la timp, anunță constructorul.

Autor: Georg Lorenz / 06 Oct. 2019

15. Bundesliga ca istorie (1977-1978): Dortmund refuză munca

  După succesele Borussiei Mönchengladbach, Köln (foto) s-a impus la capătul unei dispute dramatice, ambele echipe realizând același număr de puncte (48), noua campioana având golaveraj +45,, iar echipa clasată pe locul secund +42 !

Autor: Pompiliu Constantin / 05 Oct. 2019

Ce înseamnă numirea lui Octavian Morariu în funcția de preşedinte al noii Comisii CIO de Evaluare a Candidaturilor pentru Jocurile Olimpice de iarnă

 Comitetul Internațional Olimpic a schimbat componența comisiilor de evaluare a candidaturilor pentru găzduirea ediţiilor de vară, respectiv iarnă, ale Jocurile Olimpice.

Autor: Georg Lorenz / 02 Oct. 2019

14. Bundesliga ca istorie (1976-1977): Starurile părăsesc țara

Din nou Borussia Mönchengaldbach (foto) a câștigat titlul, dar nu foarte dominant, diferența fată de a doua clasată, Schalk,  fiind doar un punct, dar acest hat-trick a rămas remarcabil.

Autor: Viorel Berbece / 02 Oct. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a noua. Multe nume surpriză printre premianți

  Dacă Rapid și Petrolul au dezamăgit, iar liderul Turris a pierdut pentru prima oară, în schimb echipe ca UTA, ASU Poli Timișoara, Ripensia sau Mioveni au impresionat, motiv pentru care echipa etapei a noua din Liga2 conține jucători de la mai multe formații, iar multe nume sunt surprinzătoare.

Autor: Maria Sorescu / 30 Sept. 2019

Sportul, sub lupă la conferința internațională Thirty Years After - Post Communism, Democracy and Illiberalism in Central and Eastern Europe

 În cadrul conferinței este programat și un panel cu prezentări despre sport, în ziua de 11 octombrie, cu începere de la ora 15:00.

Autor: Georg Lorenz / 29 Sept. 2019

13. Bundesliga ca istorie (1975-1976): Lattek la Mönchengaldbach !

Hennes Weisweiler era în Spania, dar Borussia (foto) a obținut un nou titlu, de data aceasta cu fostul antrenor al rivalei, Udo Lattek. Antrenorul ajuns la Barcelona a vrut să-si scoată în evidenta anii rodnici la Borussia declarând cu neascunsă răutate: „Chiar si cu Lattek devin campioni.“

Autor: Flaviu Ilie / 28 Sept. 2019

EDITORIAL/ Resurecția lui Martin Odegaard, diamantul norvegian din curtea lui Florentino Perez

 Martin Odegaard este, probabil, cel mai în formă jucător din La Liga, iar Realul își primește răsplata pentru răbdarea investită în acest proiect.