EXCLUSIV / Dana Dodean : "Vrem medalii!"

Autor: Adrian Somai

Echipa feminina a Romaniei va intalni astazi, cu incepere de la orele 15.00, reprezentativa Ucrainei, pentru un loc in sferturile de finala, castigatoarea urmand sa infrunte in acesta faza Ungaria. Alaturi de Dana Dodean, din lotul feminin deplasat in Austria mai fac parte si Eliza Samara, Berni Szocs, Cristina Hirici, Iulia Necula si Camelia Postoaca. 

Daniela Dodean a declarat in urma cu cateva momente pentru Ziarul de Sport : „Dorinta noastra este aceea de a reveni acasa cu o medalie de la fiecare proba. Meciul de debut cu Ucraina va fi unul foarte greu. Este si primul meci din turneu iar trei dintre ucrainience sunt foarte bune. Trebuie sa spunem ca sansele noatre de a ne indeplini obiectivul depind foarte mult si de tragerea la sorti. In ceea ce priveste proba de dublu, fiind campioane europene anul trecut, speram ca acum vom reusi sa ne aparam titlul. Ce este sigur este ca suntem pregatite pentru un campionat lung si sper sa mearga totul intr-o nota pozitiva.”

Anul trecut, la Campionatul Mondial din Germania, nationala feminina formata din Dana Dodean, Eliza Samara si Berni Szocs au invins Ucraina cu 3-2.
 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 13 Mar. 2020

Japonia nu intenționează să amâne Jocurile Olimpice

 Jocurile Olimpice sunt prevăzute în perioada 24 iulie- 9 august. 

Autor: Maria Sorescu / 06 Mar. 2020

Hend Zaza, la doar 11 ani, va participa la Jocurile Olimpice

 Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea multe elemente de inedit, iar unul dintre aceste aspecte este reprezentat de prezența unei sportive de 11 ani.

Autor: Andrei Szabo / 25 Feb. 2020

Coronavirusul sabotează competițiile. Mondialul de tenis de masă și meciurile din campionatul Japoniei, amânate

 Epidemia de coronavirus pune în pericol întrecerile sportive. 

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 29 Mar. 2020

Stephon Marbury ajută statul New York în lupta cu pandemia de Coronavirus

 Stephon Marbury, actualmente antrenor în liga chinezească de baschet, s-a folosit de relațiile pe care le are în țara în care locuiește în acest moment pentru a obține 10 milioane de măști chirurgicale la preț redus pentru cetățenii din New York, loc în care a evoluat pentru cea mai bună parte a carierei, fiind la momentul de față cel mai afectat stat de pandemia de coronavirus din SUA.

Autor: Maria Sorescu / 24 Mar. 2020

Jocurile Olimpice se amână pentru 2021. Pierderi uriașe pentru Japonia

 Pandemia de coronavirus a forțat Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) să amâne pentru un an ediția Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2020

Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

 Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile.