Cristina Neagu a ajuns în Belgia pentru a se opera

Autor: Puiu Dinu

Cristina Neagu va intra pe mâna celebrului doctor flamand Marc Martens. Oltchim Râmnicu Vâlcea va plăti intervenţia Cristinei Neagu. Jucătoarea de 24 de ani a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul stâng și va rata finalul acestui sezon.

Cristina Neagu a ajuns în Belgia, iar reprezentanţii clinicii doctorului Mertens au preluat-o pe handbalistă. Chiar dacă se află la cea de-a doua accidentare gravă din carieră, Cristina Neagu nu și-a pierdut speranța.

"Am ales să merg în Belgia pentru că am fost cu Patricia Vizitiu atunci când s-a operat și ea. Medicul este unul foarte bun, din câte știu e și medicul lui AC Milan. Am trecut prin momente groaznice, dar acum mi-am revenit psihic și trebuie să merg înainte", a declarat Cristina Neagu.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 12 Iul. 2019

Vlad Enăchescu, numit coordonator al secției de handbal la CSM București

 Clubul CSM București a schimbat coordonatorul compartimentului de handbal. 

Autor: Andrei Szabo / 27 Iun. 2019

Râmnicu Vâlcea și CSM București și-au aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor

 România va avea două echipe în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.

Autor: Maria Sorescu / 21 Iun. 2019

CSM Bucureşti, acceptată direct în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

 Deși nu a câștigat campionatul, echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a fost acceptată în Liga Campionilor, ediţia 2019/2020, în faza grupelor.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2019

SuperDan sau doar Bursucul? Dan Petrescu, la răscruce de drumuri

 Când Dan Petrescu s-a întors la Cluj, toată lumea s-a gândit că fostul mare internațional vizează o participare în Liga Campionilor. Petrescu a terminat cu bine munca predecesorilor săi și și-a mai trecut în cont un titlu. Doar că Europa pare altă mâncare de pește. Întrebarea este unde s-a pierdut entuziasmul celui supranumit la un moment dat SuperDan, antrenorul care făcea istorie cu Unirea Urziceni și făcea apoi granzii din Rusia să tremure?

13 Iul. 2019

Simona Halep, noua Regină la Wimbledon! Premieră istorică pentru România

Simona Halep a câştigat cu 6-2, 6-2, finala turneului de la Wimbledon în faţa Serenei Williams, fiind prima jucătoare din România care reuşeşte să se impună la All England Club.

13 Iul. 2019

George Puşcaş, obligat să-şi caute altă echipă! Palermo, retrogradată în Serie D

George Puşcaş, unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul European U-21 din Italia şi San Marino, este obligat să-şi caute altă echipă după ce Palermo a fost retrogradată în Serie D.