Cristina Neagu a ajuns în Belgia pentru a se opera

Autor: Puiu Dinu

Cristina Neagu va intra pe mâna celebrului doctor flamand Marc Martens. Oltchim Râmnicu Vâlcea va plăti intervenţia Cristinei Neagu. Jucătoarea de 24 de ani a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul stâng și va rata finalul acestui sezon.

Cristina Neagu a ajuns în Belgia, iar reprezentanţii clinicii doctorului Mertens au preluat-o pe handbalistă. Chiar dacă se află la cea de-a doua accidentare gravă din carieră, Cristina Neagu nu și-a pierdut speranța.

"Am ales să merg în Belgia pentru că am fost cu Patricia Vizitiu atunci când s-a operat și ea. Medicul este unul foarte bun, din câte știu e și medicul lui AC Milan. Am trecut prin momente groaznice, dar acum mi-am revenit psihic și trebuie să merg înainte", a declarat Cristina Neagu.

Poate te interesează şi:

Autor: Mihai Constantin / 05 Dec. 2022

CSM București face o primă achiziție pentru sezonul viitor

 Vicecampioana CSM Bucureşti are o perioadă activă în ceea ce privește planificarea viitoarelor sezoane, astfel că a prelungit mai multe contracte și a parafat prima achiziție.

Autor: Mihai Constantin / 04 Dec. 2022

Cristina Neagu și Marie Davidsen au tras CSM București spre o nouă victorie în Liga Campionilor

 CSM București a obținut un succes important în Liga Campionilor. 

Autor: Dan Voinea / 04 Dec. 2022

O înfrângere deloc amară

 

Suporterii giuleșteni au făcut spectacol la Gyor

Ştiri recente:

07 Dec. 2022

“Boschetarul” care l-a făcut uitat pe Cristiano Ronaldo

Să te temi de englezi când îți fac un compliment, pentru că sună ca o insultă! “Santos are aerul zdrențăros al unui om care a dormit în mașină”, a scris Jonathan Wilson de la The Guardian despre eroul Portugaliei din meciul cu Elveția, excelent prezentat aici de către colegul meu, Nicolae Comănescu.

 

Autor: Nicolae Comănescu / 06 Dec. 2022

Gonçalo Ramos, noul Pistolero

Într-o zi în care zeci de jurnaliști au fost mai preocupați să-l fotografieze pe Cristiano Ronaldo pe bancă decât selecționata Portugaliei la intonarea imnului, Gonçalo Ramos a arătat că e momentul să ne orientăm spre tânăra generație.

06 Dec. 2022

Și totuși, ia Brazilia Cupa Mondială?

În absența României de la Campionatul Mondial, ne delectăm cu fotbalul de calitate oferit de marile echipe - preferabil cu sonorul dat mai jos, pentru a nu ne strica impresia pe fondul unui comentariu TVR oferit de specialiști în handbal, volei și, eventual, badminton sau șah.