EXCLUSIV / Gabi Balint este pe lista celor de la Zimbru Chișinău

Autor: Nicolas Grama

Pentru că a obținut 3 înfrângeri în acest interval de mai puțin de două luni, conducerea clubului a decis să-l demită pe Oleg Fistican. Acesta sosise pe banca tehnică a echipei acum 6 săptămâni, dar a fost concediat după ce a obținut doar 2 succese, cu Academia şi FC Cahul.

În aceste condiții, FC Zimbru caută o soluție care să readucă momente de glorie ale echipei, care în momentul de față ocupă locul 8 în clasament, cu doar 24 de puncte în 19 etape. Printre cei care ar putea prelua banca tehnică a Zimbrului se regăsește și Gabi Balint, care a fost contactat de conducerea clubului din Chișinău.

Singura grijă a acesteia din urmă ar fi pretențiile salariale ale fostului selecționer al Moldovei, care deocamdată nu a oferit un răspuns, dorind să propună un plan mai amplu de redresare al echipei. Printre cei vizați de conducerea Zimbrului se mai află și Ștefan Stoica, omul care a revenit recent în campionatul moldovenesc, la Milsami.

*** Vă invităm să ne susțineți munca în favoarea sportului cu un LIKE și un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/ZiarulDeSport sau urmărindu-ne pe twitter !

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Bundesliga: Haland înscrie din nou, Dortmund câștigă

 Cu un moral bun, după victoria din Liga Campionilor, Borussia Dortmund și-a etalat forța și în campionat. Norvegianul Erling Braut Haland a fost din nou la datorie și a contribuit la acest succes.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Messiozarul a bătut-o de unul singur pe Eibar

 El Clasico se apropie, iar Messi s-a trezit. Argentinianul nu mai marcase de o lună, dar și-a setat jocul în fața celor de la Eibar.

Autor: Andrei Szabo / 21 Feb. 2020

Stranieri: Mitriță și Goian au marcat pentru echipele lor

 Alexandru Mitriță și Lucian Goian s-au remarcat din nou la echipele lor, New York City FC, respectiv Chennaiyin FC. Ambii au contribuit cu gol la victorii importante.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 24 Feb. 2020

Dugandzic, eroul lui FC Botoșani, un vârf prea bun pentru Liga 1

 FC Botoșani a terminat pe locul al treilea în sezonul regulat, iar în acest an a impresionat în ofensivă, asta și datorită atacantului Marko Dugandzic.

Autor: Andrei Szabo / 24 Feb. 2020

Liga 2: UTA, un exemplu de pragmatism și organizare

 UTA demonstrează că nu a slăbit după cele două luni și jumătate de pauză. 

Autor: Maria Sorescu / 23 Feb. 2020

Liga 1: Gaz Metan și Astra merg în play-off, Viitorul va juca în play-out

 Lupta pentru play-off-ul Ligii 1 a fost tranșată. Gaz Metan Mediaş şi Astra Giurgiu şi-au asigurat prezenţa între primele șase în urma ultimei etape din sezonul regulat.