Bucureştiul găzduieşte în premieră, de mâine, CE de kickbox

Autor: Maria Sorescu

Competiţia va fi organizată în Sala Polivalentă din Capitală şi va aduna la start sportivi din 35 de ţări. Peste 550 deluptători vor lua parte marţi dimineaţă la deschiderea oficială a Campionatelor Europene de kickbox dedicate seniorilor, care se vor desfăşura în perioada 27 noiembrie-1 decembrie în Bucureşti. 

La evenimentul organizat de Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact (FRAMC) în parteneriat cu World Association of Kicboxing Organizations (WAKO) vor fi prezenţi preşedinţii a 35 de federaţii naţionale din Europa, dar şi conducătorul forului mondial, Ennio Falsoni. 

De-a lungul celor cinci zile de competiţie, sunt programate cinci probe, point fighting veterans, kick light, musical forms, point fighting si full contact, câştigătorii categoriilor de la ultimele două urmând să se califice la World Combat Games din 2013. Delegaţia României este formată din 30 de sportivi, din ea făcând parte şi Amansio Paraschiv, care este campionul european en-titre la categoria 67 kilograme în full contact.

Ceremonia de deschidere a Campionatelor Europene de kickbox va avea loc marţi, de la ora 11.00 la Sala Polivalentă. Accesul spectatorilor va fi liber pe toată durata întrecerilor, inclusiv la finalele programate vineri şi sâmbătă.

*** Vă invităm să ne susțineți munca în favoarea sportului cu un LIKE și un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/ZiarulDeSport sau urmărindu-ne pe twitter !

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 20 Dec. 2020

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari într-o gală la Rotterdam

 Sportivul de origine nigeriană care luptă pentru România, Benny Adegbuyi a obținut un succes de anvergură la nivel internațională.

Autor: Andrei Szabo / 15 Dec. 2020

Cristiano Ronaldo surprinde: Prefer să văd un meci de box decât unul de fotbal

 Cristiano Ronaldo este pasionat de sporturile de contact, iar din acest domeniu are mulți prieteni și multe exemple motivatoare pentru cariera sa.

Autor: Maria Sorescu / 15 Aug. 2019

Cum să eviți accidentările la sala de forță / fitness. 5 sfaturi esențiale

 Sălile de fitness și de culturism atrag toate categoriile de persoane, de la cunoscători în ale sportului la începători în domeniu. 

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 13 Dec. 2021

S-au tras la sorți meciurile din optimile Ligii Campionilor

 Pentru prima dată în istoria modernă a Ligii Campionilor, tragerea la sorți s-a repetat, după o eroare tehnică.

Autor: Andrei Szabo / 03 Aug. 2021

CFR Cluj, egalată în prelungiri de Young Boys în Liga Campionilor

 S-a terminat 1-1, iar calificarea se va decide pe 10 august, în Elveția.

Autor: Andrei Szabo / 03 Aug. 2021

Carmen Tocală, aleasă președinte al Federației Române de Baschet

 Carmen Tocală se întoarce în fruntea baschetului românesc.