Interviu cu un fotbalist curajos, Rares Sancira

Autor: Viorel Berbece

Ziarul de Sport: Rares, de ce ai ales sa pleci din Romania si, mai ales, de ce in Norvegia?

Rares Sancira: Mie nu mi-e frica de provocari, iar a juca in Norvegia este o provocare. Domnul Alexandru Cuc mi-a oferit aceasta oportunitate, pe care nu o puteam refuza.

Ziarul de Sport: Ai avut parte de un debut excelent la noua echipa (6 goluri in 5 meciuri), iar in Norvegia se vorbeste deja de cluburi de liga secunda interesate de tine. Ce iti propui pe viitor?

Rares Sancira: Da, intr-adevar, am avut un start de retur foarte bun, in care am marcat cateva goluri si am adunat victorii. Sper ca la iarna sa pot merge la o echipa de liga secunda.

Ziarul de Sport: Cum sunt conditiile de la club, in comparatie cu ce ai intalnit in liga secunda de la noi?

Rares Sancira: Aici, lumea este mult mai profesionista, totul este bine organizat. Dar fotbalul din Romania parca este mai dezvoltat decat aici.

Ziarul de Sport: Adrian Patulea, acum la CSMS Iasi, si-a redresat cariera pornind tot din ligile inferioare, in Anglia. Crezi ca evolutiile tale din Norvegia iti pot crea o imagine mai buna in Romania?

Rares Sancira: Eu nu imi doresc decat sa evoluez cat mai bine pentru noua mea echipa si, daca voi fi apreciat si in Romania, cu atat mai bine. Chiar m-as bucura mult sa fie asa...

Ziarul de Sport: Cum ar fi sa fii antrenat de Ole Gunnar Soljskaer sau Tore Andre Flo?

Rares Sancira: Ar fi un vis, va dati seamana. Sunt doua nume mari din fotbalul mondial si ar fi o onoare pentru mine sa lucrez cu ei.

Ziarul de Sport: Cum esti tratat ca jucator in Norvegia comparativ cu Romania?

Rares Sancira: Sunt multumit de cum se comporta oamenii cu mine. Chiar mi-am facut si prieteni buni la echipa, alaturi de care imi petrec timpul liber. Din acest punct de vedere, nu exista diferenta intre ceea ce am intalnit aici si ce am intalnit in Romania.

Ziarul de Sport: Iei in considerare sa iti inchei cariera in Norvegia, judecand dupa primele luni petrecute acolo?

Rares Sancira: Da, de ce nu, daca voi fi multumit pe toate planurile....

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 19 Mai 2020

Sfaturile unui nutriționist de calibru pentru fotbaliști. Importanța hidratării și a dietei variate

 Tara Ostrowe este nutriționist specializat în sport. Ea a lucrat pentru cluburi din diverse ramuri precum fotbal american, fotbal și atletism.

Autor: Pompiliu Constantin / 19 Feb. 2020

Escalada, sportul speranței. Interviu cu Claudiu Miu, fondatorul Climb Again, un proiect pentru cei dornici să-și depășească limitele

 Claudiu Miu este cel care a demarat proiectul Climb Again în urmă cu câțiva ani iar prin intermediul asociației și clubului Climb Again, el oferă oportunitatea copiilor și tinerilor cu nevoi speciale să-și recapete încrederea în forțele proprii, să facă mișcare și să aibă o mai bună coordonare în spațiu.

Autor: Flaviu Ilie, Raluca Macavei, Andrei Pietricică, Eduard Tarnu, Alexia Tarnu / 25 Ian. 2020

INTERVIU BILINGV/ Michael Zeman și pasiunea sa nebună pentru Bayern: "Sângele meu este alb-roșu!"

 Ziarul de Sport v-a obișnuit cu articole originale care prezintă povești ce trebuie cunoscute de întreagă lume. Astăzi, pe site-ul nostru este prezentată povestea lui Michael Zeman, zis Buschmann, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai lui Bayern Munchen și printre cei mai înfocați suporteri din acest sport într-un interviu bilingv.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 28 Mar. 2022

Arbitrul Ovidiu Hațegan, operat de urgență după un infarct

 Ovidiu Hațegan, 41 de ani, cel mai bine cotat arbitru al momentului a suferit un infarct.

Autor: Pompiliu Constantin / 28 Mar. 2022

Xrace 2022. Prima cursă de alergare în zona montană a Buzăului vă propune o experiență deosebită

 Zona montană a Buzăului este mai puțin populară, dar asta nu-i știrbește cu nimic frumusețea. Pe acest lucru mizează și organizatorii concursului de alergare Xrace 2022.

Autor: Andrei Szabo / 27 Mar. 2022

Verstappen, câștigător al Marelui Premiu de F1 al Arabiei Saudite

 Olandezul Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.