Handbalistele Norvegiei au primit bonusuri record după titlul european

Autor: Pompiliu Constantin

Norvegia a câștigat Campionatul European de handbal feminin, iar federația națională le-a recompensat pe jucătoare cu premii substanțiale. Oftedal și compania au avut de împărțit 350 000 de euro pentru trofeul obținut.

Totalul însumează bonusuri pentru mai multe performanțe. Primul loc la turneul final a declanșat activarea mai multor prime. Astfel, fiecare jucătoare a primit:

- 12.500 de euro pentru aurul la Campionatul European,

- 2900 de euro pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris,

- 2900 de euro pentru calificarea la Campionatul European din 2024.

„Știți ceva, nu m-am gândit la lucrul ăsta nici măcar o dată. Medalia de aur este cel mai important lucru. Și apoi vine restul”, a declarat Kristine Breistøl pentru presa norvegiană.

„Nu ne gândim la bonusuri în timpul unui campionat, dar după rezultate e normal să vină și banii, iar sumele acestea sunt considerabile pentru orice jucătoare”, a declarat și Katrine Lunde, o piesă importantă în echipa Norvegiei.

Antrenorul Thorir Hergeirsson și secunzii Tonje Larsen și Mats Olsson au un sistem de bonusuri separat în contractele lor, după cum a anunțat Federația Norvegiană de Handbal.

Poate te interesează şi:

Autor: Mihai Constantin / 05 Dec. 2022

CSM București face o primă achiziție pentru sezonul viitor

 Vicecampioana CSM Bucureşti are o perioadă activă în ceea ce privește planificarea viitoarelor sezoane, astfel că a prelungit mai multe contracte și a parafat prima achiziție.

Autor: Mihai Constantin / 04 Dec. 2022

Cristina Neagu și Marie Davidsen au tras CSM București spre o nouă victorie în Liga Campionilor

 CSM București a obținut un succes important în Liga Campionilor. 

Autor: Dan Voinea / 04 Dec. 2022

O înfrângere deloc amară

 

Suporterii giuleșteni au făcut spectacol la Gyor

Ştiri recente:

Autor: Nicolae Comănescu / 06 Dec. 2022

Gonçalo Ramos, noul Pistolero

Într-o zi în care zeci de jurnaliști au fost mai preocupați să-l fotografieze pe Cristiano Ronaldo pe bancă decât selecționata Portugaliei la intonarea imnului, Gonçalo Ramos a arătat că e momentul să ne orientăm spre tânăra generație.

06 Dec. 2022

Și totuși, ia Brazilia Cupa Mondială?

În absența României de la Campionatul Mondial, ne delectăm cu fotbalul de calitate oferit de marile echipe - preferabil cu sonorul dat mai jos, pentru a nu ne strica impresia pe fondul unui comentariu TVR oferit de specialiști în handbal, volei și, eventual, badminton sau șah.

 

06 Dec. 2022

Actualitatea șantierelor de pe stadioanele țării

La început de decembrie, Ziarul de Sport vă propune o scurtă trecere în revistă a actualităților ce privesc șantierele de pe stadioanele țării. Lucrările la stadioanele din Sibiu și din Târgoviște sunt binecunoscute, dar mai putem afla că la Oarda de Jos (jud. Alba) au fost recepționate de curând lucrările de modernizare a stadionului, aproape de finalizare găsindu-se și șantierul de la C.T. „Aurel Vlaicu” din Baia Mare, respectiv cel de la stadionul municipal din Tecuci (jud. Galați).