Tragedie la Cupa Africii pe Națiuni: 8 morți și 38 de răniți

Autor: Andrei Szabo

 Cupei Africii pe Naţiuni a consemnat un eveniment tragic, soldat cu mai mulți morți și răniți, în urma unei busculade. Eveniemntul s-a petrecut luni seară, la Yaoundé, când la intrarea pe stadion pentru meciul Camerun - Insulele Comore, oamenii au creat o busculadă, din dorința de a pătrunde în arenă pentru a asista la meciul din optimile Cupei Africii pe Naţiuni.

Opt oameni au murit, iar alți 38 au fost răniți, dintre care şapte se află în stare gravă, a anunţat ministrul Comunicaţiilor din Camerun, René Emmanuel Sadi.

Şeful statului a ordonat deschiderea unei anchete. Ministerul Sănătăţii a anunţat că printre cei care au murit se numără şi două femei şi un copil.

Tragedia s-a produs în incinta stadionului Olembé, cel mai nou şi cel mai mare stadion din ţară, din capitala Camerunului. Camerunul găzduieşte competiţia regină a fotbalului african din 9 ianuarie şi până pe 6 februarie pe stadioane din cinci oraşe. Echipa cameruneză a reuşit calificarea în sferturi, după 2-1, cu Insulele Comore.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 28 Mar. 2022

Arbitrul Ovidiu Hațegan, operat de urgență după un infarct

 Ovidiu Hațegan, 41 de ani, cel mai bine cotat arbitru al momentului a suferit un infarct.

Autor: Andrei Szabo / 19 Ian. 2022

Cum arată lupta pentru transferul lui Kylian Mbappe

 Kylian Mbappe a intrat în ultimele șase luni de contract cu PSG și despre posibilitatea ca el să semneze cu o nouă echipă se discută intens în această perioadă.

Autor: Andrei Szabo / 18 Ian. 2022

Deian Sorescu, transferat de Dinamo în Polonia

 Deian Sorescu se desparte de Dinamo, iar în schimbul său clubul va primi o sumă de bani necesară supraviețuirii financiare.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 28 Mar. 2022

Arbitrul Ovidiu Hațegan, operat de urgență după un infarct

 Ovidiu Hațegan, 41 de ani, cel mai bine cotat arbitru al momentului a suferit un infarct.

Autor: Pompiliu Constantin / 28 Mar. 2022

Xrace 2022. Prima cursă de alergare în zona montană a Buzăului vă propune o experiență deosebită

 Zona montană a Buzăului este mai puțin populară, dar asta nu-i știrbește cu nimic frumusețea. Pe acest lucru mizează și organizatorii concursului de alergare Xrace 2022.

Autor: Andrei Szabo / 27 Mar. 2022

Verstappen, câștigător al Marelui Premiu de F1 al Arabiei Saudite

 Olandezul Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.