Deian Sorescu, transferat de Dinamo în Polonia

Autor: Andrei Szabo

Dinamo a vândut unul dintre cei mai importanți ai echipei de fotbal pentru a supraviețui din punct de vedere economic. Administratorul special Iuliu Mureșan a anunțat oficial că Deian Sorescu va pleca în Polonia. Fotbalistul a ajuns la un acord cu Rakow.

„Am semnat actele de transfer ale lui Deian Sorescu în Polonia, la Rakow. Suma este destul de aproape de ceea ce am dorit. Avem nevoie de bani la club, iar dacă Sorescu ar fi ratat și acum transferul în străinătate, nu știu cum ar fi evoluat el în continuare. Sper să-i fie foarte bine lui Deian, să evolueze bine și să ajungă la echipa națională. Vom păstra un procent de 15% din următoarea tranzacție. Știu că polonezii s-au înțeles și cu jucătorul. Nu e niciun impediment în calea transferului. Acum 30 de minute am semnat actele”, a declarat Iuliu Mureșan pentru DigiSport.

Din informații neoficiale, suma de transfer a lui Deian Sorescu (24 ani) este de 750.000 de euro, deși Dinamo a solicitat inițial un milion de euro. În Polonia, Sorescu va avea un salariu lunar de 20.000 de euro, dublu față de cât primea la Dinamo.

În acest sezon, Deian Sorescu a înregistrat 19 meciuri în Liga 1, în care a reușit să marcheze 8 goluri și să ofere o pasă decisivă. 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 28 Mar. 2022

Arbitrul Ovidiu Hațegan, operat de urgență după un infarct

 Ovidiu Hațegan, 41 de ani, cel mai bine cotat arbitru al momentului a suferit un infarct.

Autor: Andrei Szabo / 15 Mar. 2022

CFR Cluj a transferat un fotbalist de la o echipă din Ucraina

 Războiul pornit de Rusia în Ucraina a determinat mulți sportivi să-și caute echipe în alte competiții.

Autor: Maria Sorescu / 25 Ian. 2022

Edi Iordănescu, prezentat ca noul selecționer al naționalei de fotbal a României

 După căutări și negocieri îndelungate, soldate cu numeroase refuzuri, FRF a găsit o soluție pentru funcția de selecționer. 

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 28 Mar. 2022

Arbitrul Ovidiu Hațegan, operat de urgență după un infarct

 Ovidiu Hațegan, 41 de ani, cel mai bine cotat arbitru al momentului a suferit un infarct.

Autor: Pompiliu Constantin / 28 Mar. 2022

Xrace 2022. Prima cursă de alergare în zona montană a Buzăului vă propune o experiență deosebită

 Zona montană a Buzăului este mai puțin populară, dar asta nu-i știrbește cu nimic frumusețea. Pe acest lucru mizează și organizatorii concursului de alergare Xrace 2022.

Autor: Andrei Szabo / 27 Mar. 2022

Verstappen, câștigător al Marelui Premiu de F1 al Arabiei Saudite

 Olandezul Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.