Antrenorul Horațiu Pașca a fost demis de la Gloria Bistrița

Autor: Andrei Szabo

Schimbare de antrenor în Liga Florilor. Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a l-a demis pe antrenorul Horaţiu Paşca, cel care a stat pe banca tehnică timp de şase sezoane.

Fost antrenor secund la echipa naţională, Horaţiu Paşca a declarat în această săptămână, la rândul său, după încă un eşec cu echipa, că ”poate a venit vremea pentru o schimbare”.

”Rezultatele din ultima perioadă ne îndepărtează semnificativ de obiectivul propus, ceea ce ne pune în faţa deciziei de a întrerupe colaborarea cu antrenorul Horaţiu Paşca. Domnule profesor, vă mulţumim pentru contribuţia importantă adusă echipei de suflet a bistriţenilor, mai bine de şase sezoane. Împreună am rescris istoria sportului bistriţean, am clădit o echipă, un nume dus peste hotare în cupele europene, am trăit emoţii la fiecare meci şi multe clipe de bucurie. Însă, actualele rezultate ale echipei cer schimbări, deşi nu ne-am fi dorit să ajungem la astfel de decizii. Vă apreciem şi vă dorim mult succes în carieră, să continuaţi să inspiraţi generaţii de sportivi”, a transmis clubul bistriţean.

Gloria Bistriţa ocupă locul 7 în clasamentul Ligii Naţionale, cu şase victorii şi tot atâtea înfrângeri, majoritatea obţinute în faţa formaţiilor din partea a doua a clasamentului (18 puncte). 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 13 Apr. 2021

S-au tras la sorți semifinalele Champions League la handbal feminin

 Semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin au fost stabilite marţi, prin tragere la sorţi, la Budapesta.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2021

CSM București s-a întărit cu portărița naționalei Olandei

 Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti se gândește deja la sezonul viitor și a făcut o achiziție importantă.

Autor: Andrei Szabo / 21 Mar. 2021

Naționala de handbal a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice

 România a câștigat împotriva Muntenegrului, scor 28-25, dar a pierdut calificarea la Jocurile Olimpice din cauza golaverajului. 

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 15 Apr. 2021

Jocurile Olimpice de la Tokyo ar putea fi anulate, anunță un responsabil politic japonez

 Lumea întreagă așteaptă cu interes Jocurile Olimpice, dar dinspre Asia vine o reacție care neliniștește.

Autor: Andrei Szabo / 15 Apr. 2021

Cartea „Rapidismul. Istoria unui fenomen sportiv”, a istoricului Pompiliu-Nicolae Constantin a apărut pe piață

 Iubitorii istoriei fotbalul au din această lună o nouă carte de citit. Este vorba de lucrarea „Rapidismul. Istoria unui fenomen sportiv”, scrisă de istoricul și jurnalistul Pompiliu-Nicolae Constantin, profesor la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București. 

Autor: Andrei Szabo / 14 Apr. 2021

Schimbare la Dinamo. Uhrin l-a înlocuit pe Mulțescu

 Dinamo caută soluții disperate pentru a salva echipa de la retrogradare. Astfel, după ce Gheorghe Mulțescu și-a anunțat intenția de a demisiona, conducătorii clubului au găsit repede o soluție.