FC Argeș l-a instalat pe Jean Vlădoiu manager general și a adus un nou antrenor

Autor: Andrei Szabo

Stabilitatea pare să fie un cuvânt străin celor de la FC Argeș. Clubul de fotbal piteștean a anunțat noi schimbări în prag de anul nou.

O ovitură de imagine a fost dată prin aducerea fostului internaţional Jean Vlădoiu, care a fost numit în funcţia de manager general al lui FC Argeş.

Piteștenii au și un nou antrenor, pe Mihai Ianovschi. Acesta are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, urmând ca în sezonul viitor să se creeze un lot competitiv cu care să se atace intrarea în play-off.

Ianovschi va face echipă cu Andrei Prepelită, care a renunţat la cariera de jucător pentru cea de antrenor și care în ultimele etape s-a ocupat de pregătirea echipei.

FC Argeş a terminat turul campionatului pe locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, acumulate în 15 etape. Primul meci oficial din returul campionatului pentru piteşteni este programat la 14 ianuarie, FC Argeş urmând să întâlnească în deplasare, pe FC Botoşani.

Nou-promovata a început campionatul cu Ionuţ Badea antrenor principal, dar el a fost demis la 5 octombrie, din cauza rezultatelor slabe. 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 30 Dec. 2020

Dinamovistul Borja Valle a fost prezentat de Oviedo

 Dinamo a rămas fără unul dintre cei mai buni fotbaliști din acest sezon. 

Autor: Andrei Szabo / 29 Dec. 2020

Bogdan Andone este noul antrenor al lui FC Voluntari

 După ce l-a demis pe Mihai Teja, FC Voluntari a găsit un nou antrenor. 

Autor: Andrei Szabo / 24 Dec. 2020

Liga 2: Rapid s-a despărțit de doi fotbaliști

 Rapid București este la capitolul restructurări. După despărţirile de Alex Pop şi Bogdan Manole, alţi doi jucători şi-au reziliat de comun acord contractele cu echipa din Giulești.

Ştiri recente:

15 Ian. 2021

Ce posturi TV vor transmite meciurile Simonei Halep în 2021

 Pregătirea Simonei Halep pentru noul sezon a intrat în linie dreaptă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o susțină din nou.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

Lewis Hamilton a devenit cavaler al Imperiului Britanic

 Lewis Hamilton a primit un titlu onorific important ca recompensă pentru performanțele sportive.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

 Atletico Madrid este mare favorită să câștige titlul de campioană în Spania, după ce a reușit o nouă victorie în La Liga.