Luptătorul de MMA Ion Surdu debutează în KSW

Sâmbătă, 10 octombrie, are loc evenimentul KSW 55 , la Lodz, în Polonia. Luptătorul român Ion Surdu (bilanț 10 victorii - 2 înfrângeri) va avea parte de un meci provocator în fața unui reprezentant al gazdelor.

Sportivul de 25 de ani din Cluj-Napoca îl va înfrunta pe Tomasz Romanowski (9-7) la categoria mijlocie. Surdu este unul dintre cei mai promițători sportivi din estul României.

Din cele 10 victorii ale clujeanului, șapte au fost TKO/KO, Surdu fiind campion RXF în Romania. Adversarul său, veteranul Tomasz Romanowski debutează în KSW după ce a câștigat reality show-ul KSW 'Tylko Jeden' (Singurul).

Meciul amintit, dar și celelalte lupte vor putea fi urmărite în întreaga lume pe KSWTV.com. KSW este un circuit de arte marțiale mixte organizat în Polonia, fiind renumit la nivel european.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 23 Dec. 2020

Promisiunile noului guvern în plan sportiv

 România are un nou guvern, condus de premierul Florin Cîţu. Echipa acestuia a depus la Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului programul de guvernare.

Autor: Andrei Szabo / 15 Dec. 2020

Cristiano Ronaldo surprinde: Prefer să văd un meci de box decât unul de fotbal

 Cristiano Ronaldo este pasionat de sporturile de contact, iar din acest domeniu are mulți prieteni și multe exemple motivatoare pentru cariera sa.

Autor: Andrei Szabo / 24 Oct. 2019

Conor McGregor revine în UFC la începutul anului viitor

 Controversatul luptător Conor McGregor va reveni în UFC (Ultimate Fighting Championship) la 18 ianuarie 2020.

Ştiri recente:

15 Ian. 2021

Ce posturi TV vor transmite meciurile Simonei Halep în 2021

 Pregătirea Simonei Halep pentru noul sezon a intrat în linie dreaptă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o susțină din nou.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

Lewis Hamilton a devenit cavaler al Imperiului Britanic

 Lewis Hamilton a primit un titlu onorific important ca recompensă pentru performanțele sportive.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

 Atletico Madrid este mare favorită să câștige titlul de campioană în Spania, după ce a reușit o nouă victorie în La Liga.