VIDEO / Pantilimon, prezentat la Denizlispor

Autor: Andrei Szabo

Costel Pantilimon a părăsit fotbalul englez și a ajuns în Turcia. Clubul Denizlispor a anunţat aducerea portarului care a apărat la Manchester City.

Potrivit presei, Pantilimon a semnat un contract pe un an, cu opţiune pentru încă un an. Românul va avea un salariu de 300 000 de euro pe an.

“Prima impresie a fost extraordinară. Îmi place să lucrez cu astfel de oameni, au fost foarte amabili de la început, sunt profesionişti, aşa că pentru mine a fost o decizie uşoară. Am venit aici ca să joc fotbal, ca să ajut echipa să îşi atingă obiectivele. Este o plăcere reală să fiu aici. Am vorbit cu mulţi, sunt mulţi români în Turcia. Am vorbit cu Săpunaru, a spus lucruri frumoase despre club. Sunt bubcuros şi abia aştept să încep aici”, a declarat Pantilimon la prezentarea oficială.

Pantilimon a venit la Denizlispor de la Nottingham Forest, club la care era legitimat din iulie 2018. În a doua parte a sezonului 2019/2020, portarul român a jucat la Omonia Nicosia, sub formă de împrumut.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 18 Noi. 2020

O zi de 4 puncte. România remizează în Irlanda de Nord și câștigă la masa-verde cu Norvegia

 Într-o singură zi, selecționata lui Mirel Rădoi a smuls patru puncte în Liga Națiunilor. 

Autor: Andrei Szabo / 17 Noi. 2020

Naționala de tineret merge din nou la Campionatul European

 După semifinala jucată în 2019 la Campionatul European de tineret din Italia, naționala României sub 21 de ani va mai merge la un turneu final.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 19 Noi. 2020

CSM București, învinsă de Rostov-Don. Cristina Neagu trage un semnal de alarmă

 CSM Bucureşti nu traversează o perioadă prea bună.

Autor: Andrei Szabo / 19 Noi. 2020

Andreea Chițu, medaliată cu argint la Europeanul de judo

 În penuria de competiții majore care a marcat această pandemiae, Campionatul European de judo s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță în Cehia.