VIDEO / Messi a anunțat că rămâne la Barcelona, deoarece administrația clubului nu-l lasă să plece

Autor: Maria Sorescu

Lionel Messi a pus capăt discuțiilor în ceea ce privește posibila sa plecare de la FC Barcelona. Starul argentinian a declarat, într-un interviu pentru goal.com, că va rămâne la gruparea catalană deoarece singura cale pentru ca el să plece ar fi achitarea clauzei de 700 de milioane de euro, ceea ce este imposibil.

 “Voiam să plec, deoarece preşedintele a spus mereu că la finalul sezonului pot decide dacă rămân sau nu. Acum ei se agaţă de faptul că nu am spus asta înainte de 10 iunie, când de fapt la 10 iunie încă jucam în LaLiga, în contextul acestui coronavirus teribil. Şi acesta este motivul pentru care voi continua la club. Acum voi continua la club pentru că preşedintele mi-a spus că singura cale pentru ca eu să plec este plata clauzei de 700 de milioane de euro, iar acest lucru este imposibil”, a spus Messi.

Fotbalistul a precizat că singura soluţie pentru ca el să părăsească FC Barcelona ar fi fost să dea în judecată clubul, lucru pe are nu își dorește să îl facă. “Era o cale să ajungem în instanţă. Nu voi da niciodată în judecată Barcelona, pentru că acesta este clubul pe care îl iubesc, care mi-a dat totul de când am venit. Este clubul vieţii mele, mi-am făcut viaţa aici. Barca mi-a dat totul şi eu i-am dat totul. Nu mi-a trecut nicio clipă prin cap să dau Barca în judecată”, a explicat Messi.

El a povestit şi cum a fost atunci când şi-a anunţat familia că vrea să părăsească FC Barcelona: “Când le-am spus dorinţa mea soţiei şi copiilor mei a fost o dramă. Toată familia a început să pl1ngă, copiii mei nu voiau să părăsească Barcelona, să îşi schimbe şcoala”.

Lionel Messi mai are un an de contract cu FC Barcelona şi înţelegerea lui are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. O altă clauză îi permitea jucătorului de 33 de ani ruperea unilaterală a contractului, fără despăgubiri, dar a expirat la începutul lunii iunie.

Iată mai jos interviul cu Lionel Messi, acordat celor de la Goal.com:

 

 

 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

 Atletico Madrid este mare favorită să câștige titlul de campioană în Spania, după ce a reușit o nouă victorie în La Liga. 

Autor: Andrei Szabo / 30 Dec. 2020

Dinamovistul Borja Valle a fost prezentat de Oviedo

 Dinamo a rămas fără unul dintre cei mai buni fotbaliști din acest sezon. 

Autor: Andrei Szabo / 30 Dec. 2020

FC Argeș l-a instalat pe Jean Vlădoiu manager general și a adus un nou antrenor

 Stabilitatea pare să fie un cuvânt străin celor de la FC Argeș. 

Ştiri recente:

15 Ian. 2021

Ce posturi TV vor transmite meciurile Simonei Halep în 2021

 Pregătirea Simonei Halep pentru noul sezon a intrat în linie dreaptă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o susțină din nou.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

Lewis Hamilton a devenit cavaler al Imperiului Britanic

 Lewis Hamilton a primit un titlu onorific important ca recompensă pentru performanțele sportive.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

 Atletico Madrid este mare favorită să câștige titlul de campioană în Spania, după ce a reușit o nouă victorie în La Liga.