Doliu în lumea boxului. S-a stins Jean Mendy

Autor: Andrei Szabo

Presa specializată de box a anunțat decesul francezului Jean-Baptiste Mendy. Acesta a fost campion mondial la box la categoria uşoară în 1996 şi 1998.

Fostul pugilist a murit la 57 de ani, din cauza unui cancer de pancreas. "A fost foarte rapid. A aflat de boală la începutul lunii iulie, iar aceasta a evoluat rapid", a declarat fiul fostului pugilist, Ellyson Mendy.

Mendy a practicat acest sport vreme de 17 ani la nivel înalt, fiind campion mondial la categoria uşoară, versiunile WBC şi WBA. El s-a stins în locuința sa din Paris, scrie presa franceză.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 07 Iun. 2020

Conor McGregor şi-a anunţat retragerea din activitate

 Nu este prima dată, dar este foarte posibil ca de această dată, irlandezul Conor McGregor să se retragă de-a binelea din MMA.

Autor: Maria Sorescu / 02 Iun. 2020

Floyd Mayweather va suporta cheltuielile cu funeraliile lui George Floyd

 Moartea lui George Floyd, în condiții de abuz din partea autorităților, a determinat numeroşi atleţi şi profesionişti din ligi sportive să-și arate solidaritatea față de victimă și să condamne excesele polițiștilor. 

Autor: Maria Sorescu / 14 Mai 2020

Anthony Joshua nu își va apăra centurile până în octombrie

 Boxerul Anthony Joshua, deţinătorul titlurilor de campion mondial WBA, IBF şi WBO la categoria grea, nu se încumetă să urce în ringul de box prea curând.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 19 Noi. 2020

CSM București, învinsă de Rostov-Don. Cristina Neagu trage un semnal de alarmă

 CSM Bucureşti nu traversează o perioadă prea bună.

Autor: Andrei Szabo / 19 Noi. 2020

Andreea Chițu, medaliată cu argint la Europeanul de judo

 În penuria de competiții majore care a marcat această pandemiae, Campionatul European de judo s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță în Cehia.