Pablo Cortacero și-a prezentat intențiile legate de investițiile la Dinamo

Autor: Andrei Szabo

Din 13 august, Dinamo are o nouă administrație. Noul acţionar majoritar Pablo Cortacero a susținut o conferinţă de presă în cadrul căreia și-a prezentat proiectul pentru gruparea bucureşteană. Printre obiectivele investitorului iberic se numără recuperarea palmaresului istoric, modernizarea structurilor şi întărirea relaţiilor sociale şi sportive.

"Dinamo Bucureşti este un club mare, cu un uriaş prestigiu internaţional şi cu o mare tradiţie istorică. Vrem să recuperăm prestigiul acestui club precum şi palmaresul istoric. Vrem să avem deschidere socială, să întărim conducerea sportivă, să solicităm sprijinul autorităţilor, al suporterilor, al oamenilor de afaceri, al agenţilor sociali, al legendelor acestui club şi să recuperăm suporterii lui Dinamo”, a declarat Pablo Cortacero.

„Ne dorim integrarea reprezentantilor suporterilor în zona socială, să implementăm un portal de transparenţă. Al doilea obiectiv este modernizarea structurilor şi adaptarea la noile tehnologii. De asemenea, implementarea tehnologiilor noi în structura globală pe baza aplicaţiilor de inteligenţă artificială. Îmbunătăţirea integrală şi a complexului de la Săftica, crearea unui nou manual de imagine corporativă începând cu respectul faţă de tradiţie şi origini. Vrem să dinamizăm reţelele sociale şi să aplicăm o nouă strategie de social media. Ne propunem să întărim zona activitătii de comunicare, dar şi de conţinut şi marketing”, a mai spus investitorul spaniol.

„Vrem transparenţă şi încorporare de lobby european. Rigoare în buna administrare şi îndeplinirea normativei "compliance". Al cincilea punct înseamnă întărirea relaţiilor sociale şi sportive, inclusiv îmbunătăţirea relaţiilor cu LPF, FRF, Ministerului de Interne sau Ministerul Tineretul lui Sportului. Cooparea cu operaţii sau ONG-uri, dar şi cu alte entităţi pentru a apropia clubul de tineri şi de adoloscenţi. Avem nevoie de un stadion nou, fie reconstruind actualul stadion, fie construind un alt stadion. Consolidarea lotului sportiv, al corpului tehnic, pentru că vrem să avem o echipă competitivă, cu rezultate mai bune decât cele din ultimele sezoane. Ne propunem invesiţii pentru dezvoltarea bazei sportive de la Săftica. Centrul de Copii şi juniori este un punct important al proiectului nostru. Vom acorda o atenţie specială jucătorilor din Academie, de la nutriţie, la pregătire şcolară, dezvoltare şcolară şi observarea periodică a evoluţiilor lor", a declarat Pablo Cortacero la conferința de presă.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Liga 2: Farul și Dunărea Călărași au maximum de puncte

 Etapa secundă din liga a doua a fost mai animată decât prima.

Autor: Maria Sorescu / 04 Sept. 2020

Transferuri în Liga 1: Fiul lui Claude Puel a venit la Voluntari, iar Dinamo a mai adus un spaniol

 FC Voluntari a făcut două transferuri într-o singură zi. 

Autor: Andrei Szabo / 03 Sept. 2020

VIDEO / Cristi Tănase a semnat cu Academica Clinceni

 Academica Clinceni nu mai vrea să aibă emoțiile din sezonul trecut și a adus un fotbalist cu experiență.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

VIDEO / Accident spectaculos în Raliul Iașiului. Mașina lui Tempestini s-a făcut praf și a luat foc

 Raliul Iaşului, competiţie care se desfăşoară în acest weekend, a oferit cel mai spectaculos accident al sezonului. 

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Liga 2: Farul și Dunărea Călărași au maximum de puncte

 Etapa secundă din liga a doua a fost mai animată decât prima.

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Premier League: Chelsea l-a adus pe Havertz, Everton mută cu Allan

 Echipele din Premier League sunt dispuse să cheltuie cei mai mulți bani în această pauză de vară, iar Chelsea Londra este cel mai activ club pe piața transferurilor.