VIDEO / Buffon și Chiellini și-au prelungit contractele cu Juventus

Autor: Andrei Szabo

Juventus Torino va miza în continuare pe serviciile experimentaților Gianluigi Buffon şi Giorgio Chiellini. Cei doi şi-au prelungit contractele cu Juventus până în vara lui 2021.

În vârstă de 42 de ani, Buffon a revenit la Juventus la începutul acesteui sezon, după ce a evoluat un an la Paris Saint-Germain. Buffon este al doilea portar al echipei, după Wojciech Szczesny.

În acest sezon, Buffon a jucat şapte meciuri în tricoul torinezilor în Serie A, iar în total are 647 de prezenţe în liga italiană. Astfel, Buffon este la egalitate cu Paolo Maldini în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe prezenţe în Serie A.

De partea cealaltă, Chiellini (35 de ani) are 27 de goluri şi 21 de pase decisive în cele 391 de meciuri jucate în carieră în Serie A. Cu zece etape rămase de disputat până la finalul sezonului, Juventus este pe primul loc în clasament, cu avans de patru puncte faţă de ocupanta locului doi, Lazio. 

Iată cum a anunțat Juventus prelungirea contractului cu cei doi:

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 18 Noi. 2020

O zi de 4 puncte. România remizează în Irlanda de Nord și câștigă la masa-verde cu Norvegia

 Într-o singură zi, selecționata lui Mirel Rădoi a smuls patru puncte în Liga Națiunilor. 

Autor: Andrei Szabo / 17 Noi. 2020

Naționala de tineret merge din nou la Campionatul European

 După semifinala jucată în 2019 la Campionatul European de tineret din Italia, naționala României sub 21 de ani va mai merge la un turneu final.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 19 Noi. 2020

CSM București, învinsă de Rostov-Don. Cristina Neagu trage un semnal de alarmă

 CSM Bucureşti nu traversează o perioadă prea bună.

Autor: Andrei Szabo / 19 Noi. 2020

Andreea Chițu, medaliată cu argint la Europeanul de judo

 În penuria de competiții majore care a marcat această pandemiae, Campionatul European de judo s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță în Cehia.