Handbalistul Dan Racoțea a semnat cu Bidasoa Irun

Autor: Maria Sorescu

Internaționalul Dan Emil Racoţea a lăsat campionatul Franței de handbal pentru cel al Spaniei. Sportivul a părăsit Chartres și a semnat cu gruparea spaniolă Bidasoa Irun, locul 4 în Liga Asobal, formaţie calificată în Liga Europeană, care înlocuieşte din sezonul viitor Cupa EHF.

Handbalistul de 25 de ani a parafat un contract valabil doi ani și spune că este gata să dea trecutul marcat de accidentări uitării.

Antrenorul lui Bidasoa Irun, Jacobo Cuetara, are mari așteptări de la transferul lui Racoţea, pe care îl consideră un "jucător extraordinar".

"Vorbim despre unul dintre cei mai de viitor jucători de pe continent. Este tânăr, cu un viitor deosebit, care a fost în echipe mari şi internaţional cu România", a declarat tehnicianul pentru site-ul clubului iberic. În România, Racoţea a jucat la Braşov şi la CSM Bucureşti. 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 30 Dec. 2020

Dragana Cvijic o părăsește pe CSM București pentru Krim

 Situația incertă de la CSM București, unde problemele financiare sunt la ordinea zilei, au determinat-o pe sârboiaca Dragana Cvijic să caute un alt club.

Autor: Maria Sorescu / 29 Dec. 2020

THW Kiel a câștigat Liga Campionilor

 Sportul german a mai bifat un succes important. 

Autor: Andrei Szabo / 28 Dec. 2020

Barcelona-THW Kiel este finala Ligii Campionilor la handbal masculin

 Final Four-ul Champions League ar fi trebuit să se deruleze pe 30 și 31 mai 2020 la Koln, dar pandemia de coronavirus a amânat evenimentul pentru luna decembrie.

Ştiri recente:

15 Ian. 2021

Ce posturi TV vor transmite meciurile Simonei Halep în 2021

 Pregătirea Simonei Halep pentru noul sezon a intrat în linie dreaptă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o susțină din nou.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

Lewis Hamilton a devenit cavaler al Imperiului Britanic

 Lewis Hamilton a primit un titlu onorific important ca recompensă pentru performanțele sportive.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

 Atletico Madrid este mare favorită să câștige titlul de campioană în Spania, după ce a reușit o nouă victorie în La Liga.