Nora Mork și-a reziliat contractul cu CSM București

Autor: Maria Sorescu

După vestea bună că a fost acceptată în grupele Ligii Campionilor, echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a anunţat despărţirea de jucătoarea norvegiană Nora Mork. Clubul Primăriei Capitalei a precizat că handbalista a solicitat încheierea contractului din motive familiale.

Nora Mork nu a apucat să joace un meci întreg pentru CSM București. Ea s-a accidentat în Supercup României cu SCM Râmnicu Vâlcea. Ulterior, handbalista nordică a suferit o operaţie la ligamentele piciorului stâng şi a urmat un program de recuperare.

Revenirea pe teren era programată pentru luna aprilie, dar aceasta nu a mai avut loc din cauza pandemiei de coronavirus. Mork se pregătește în această perioadă alături de naționala de handbal feminin a Norvegiei.

Din cauza unor probleme grave de sănătate în familia mea, am luat decizia să mă mut în Norvegia pentru viitorul apropiat. Astfel, pot fi aproape de cei dragi într-o perioadă foarte dificilă. Atât antrenorul meu, cât şi conducerea CSM Bucureşti, au demonstrat o mare empatie cu situaţia noastră. Sunt profund recunoscătoare pentru înţelegerea de care au dat dovadă şi pentru felul în care au gestionat această problemă delicată. Visul meu este să câştig titluri cu CSM Bucureşti, dar deocamdată chestiunile umane au prioritate. Le urez mult succes tuturor celor din echipă”, a declarat Nora Mork. Handbalista norvegiană mai avea un an de contract cu CSM București.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 30 Dec. 2020

Dragana Cvijic o părăsește pe CSM București pentru Krim

 Situația incertă de la CSM București, unde problemele financiare sunt la ordinea zilei, au determinat-o pe sârboiaca Dragana Cvijic să caute un alt club.

Autor: Maria Sorescu / 29 Dec. 2020

THW Kiel a câștigat Liga Campionilor

 Sportul german a mai bifat un succes important. 

Autor: Andrei Szabo / 28 Dec. 2020

Barcelona-THW Kiel este finala Ligii Campionilor la handbal masculin

 Final Four-ul Champions League ar fi trebuit să se deruleze pe 30 și 31 mai 2020 la Koln, dar pandemia de coronavirus a amânat evenimentul pentru luna decembrie.

Ştiri recente:

15 Ian. 2021

Ce posturi TV vor transmite meciurile Simonei Halep în 2021

 Pregătirea Simonei Halep pentru noul sezon a intrat în linie dreaptă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o susțină din nou.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

Lewis Hamilton a devenit cavaler al Imperiului Britanic

 Lewis Hamilton a primit un titlu onorific important ca recompensă pentru performanțele sportive.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

 Atletico Madrid este mare favorită să câștige titlul de campioană în Spania, după ce a reușit o nouă victorie în La Liga.