CSM București a primit wild-card pentru grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. SCM Râmnicu Vâlcea, deja calificată

Autor: Maria Sorescu

România va avea din nou două echipe în grupele Ligii Campionilor de handbal feminin. Alături de SCM Râmnicu Vâlcea va juca și CSM București. Neagu și compania au primit wild-card.

Alături de CSM București au mai primit un asemenea permis Podravka Koprivnica (Croația), Metz (Franța), BBM Bietigheim (Germania), CSKA Moscova (Rusia) și Krim Ljubljana (Slovenia).

"E o veste foarte bună, desigur, o aşteptam şi speram în ea de ceva timp. Cred că echipa şi-a câştigat dreptul pe deplin prin rezultatele pe care le-am avut în ultimele sezoane şi prin tot ceea ce înseamnă handbalul la CSM şi chiar în România, suntem îndreptăţiţi pentru acest upgrade pentru Liga Campionilor.”, a declarat antrenorul Adrian Vasile pentru CSM București.

SCM Rm. Vâlcea este calificată direct în grupele Ligii, alături de Gyor (Ungaria), Rostov Don (Rusia), Brest (Franța), Borussia Dortmund (Germania), Vipers Kristiansand (Norvegia), Esbjerg și Odense (Danemarca), Buducnost Podgorica (Muntenegru).

Tragerea la sorţi a grupelor LC va avea loc la 1 iulie, la Viena, atât la masculin, cât şi la feminin.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 30 Dec. 2020

Dragana Cvijic o părăsește pe CSM București pentru Krim

 Situația incertă de la CSM București, unde problemele financiare sunt la ordinea zilei, au determinat-o pe sârboiaca Dragana Cvijic să caute un alt club.

Autor: Maria Sorescu / 29 Dec. 2020

THW Kiel a câștigat Liga Campionilor

 Sportul german a mai bifat un succes important. 

Autor: Andrei Szabo / 28 Dec. 2020

Barcelona-THW Kiel este finala Ligii Campionilor la handbal masculin

 Final Four-ul Champions League ar fi trebuit să se deruleze pe 30 și 31 mai 2020 la Koln, dar pandemia de coronavirus a amânat evenimentul pentru luna decembrie.

Ştiri recente:

15 Ian. 2021

Ce posturi TV vor transmite meciurile Simonei Halep în 2021

 Pregătirea Simonei Halep pentru noul sezon a intrat în linie dreaptă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o susțină din nou.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

Lewis Hamilton a devenit cavaler al Imperiului Britanic

 Lewis Hamilton a primit un titlu onorific important ca recompensă pentru performanțele sportive.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

 Atletico Madrid este mare favorită să câștige titlul de campioană în Spania, după ce a reușit o nouă victorie în La Liga.