Halep nu va participa la turnee în afara Europei

Autor: Maria Sorescu

Simona Halep aborează cu precauție această perioadă de pandemie. Românca aflată pe locul 2 WTA a anunțat că nu vrea să părăsească Europa în condițiile actuale.

Fostul lider mondial a spus că nu va merge nici măcar la US Open, competiție programată să înceapă la 31 august, în condiţii sanitare stricte, din cauza noului tip de coronavirus.

"Cu siguranţă am îngrijorări puternice cu privire la a merge acolo în aceste condiţii. Nu numai pentru că ne aflăm în mijlocul unei pandemii globale. Dar şi din cauza riscului de călătorie, a unei potenţiale carantine şi a modificărilor din cadrul turneului", a spus Halep pentru New York Times. Ea a adăugat că nu se gândește deocamdată la niciun turneu în afara continentului.

Declarația sa vine să întărească ceea ce spunea în urmă cu câteva zile Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, care a spus că protocolul Covid-19 propus de organizatorii US Open este "incredibil de dificil" şi, probabil, nu va funcţiona pentru o sportivă precum Simona Halep.

Toate competiţiile din circuitele ATP şi WTA sunt suspendate cel puţin până la finalul lunii iulie, din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Poate te interesează şi:

15 Ian. 2021

Ce posturi TV vor transmite meciurile Simonei Halep în 2021

 Pregătirea Simonei Halep pentru noul sezon a intrat în linie dreaptă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o susțină din nou.

Autor: Andrei Szabo / 27 Dec. 2020

Australian Open: Murray a primit wild-card, Federer va lipsi

 În 2021, turneul de la Australian Open se va desfășura în perioada 8-21 februarie, cu trei săptămâni mai târziu decât era prevăzut.

Autor: Maria Sorescu / 14 Dec. 2020

Sezonul 2021 în tenis se arată la orizont. Australian Open va începe mai târziu

 În așteptarea vaccinului salvator, lumea sportului încearcă să-și facă planuri pentru anul viitor. Astfel, oficialii din tenis au anunțat primele repere ale sezonului 2021.

Ştiri recente:

15 Ian. 2021

Ce posturi TV vor transmite meciurile Simonei Halep în 2021

 Pregătirea Simonei Halep pentru noul sezon a intrat în linie dreaptă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o susțină din nou.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

Lewis Hamilton a devenit cavaler al Imperiului Britanic

 Lewis Hamilton a primit un titlu onorific important ca recompensă pentru performanțele sportive.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

 Atletico Madrid este mare favorită să câștige titlul de campioană în Spania, după ce a reușit o nouă victorie în La Liga.