Asociere inedită. Federația Română de Oină a semnat un parteneriat cu un producător de palincă și țuică

Autor: Maria Sorescu

Lumea sportului găsește tot mai greu finanțare pe timp de pandemie, așa că orice partneriat este valoros. Un astfel de demers a reușit  Federația Română de Oină.

Conducătorii forului care guvernează sportul nostru național au semnat un acord cu CELAR - Distilerie Tradițională, un producător național de palincă și rachiu. CELAR - Distilerie Tradițională devine astfel unul dintre sponsorii FRO la toate competițiile de seniori și senioare cât și la activitățile internaționale.

 „CELAR se bazează pe meşteşugul de a face palincă de prune, transmis din generaţie în generaţie, de la străbunici încoace, iar oina știm cu toți a fost transmisă tot din generație în generație”, a explicat Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.

Federația Română de Oină este în negocieri avansate și cu alți parteneri pe care urmează să îi anunțe în săptămânile care urmează.

Poate te interesează şi:

Autor: Mihai Constantin / 05 Dec. 2022

Perechea Simona Radiş - Ancuţa Bodnar, desemnată echipajul feminin al anului de către Federaţia Internaţională de Canotaj

 Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au câștigat tot ce se poate în acest an în canotaj. 

Autor: Vlad Roșca / 05 Dec. 2022

Steaua București, dublă victorie la hochei împotriva tunarilor covăsneni

Steaua București și Háromszéki Ágyúsok (fosta Fenestela Brașov) s-au întâlnit la final de noiembrie în campionatul național de hochei pe gheață, într-o dublă manșă găzduită de Patinoarul Allianz-Tiriac Arena din Otopeni.

 

Autor: Mihai Constantin / 01 Dec. 2022

Remco Evenepoel şi Annemiek van Vleuten, cei mai buni cicliști ai anului 2022

 Revista Velo Magazine a desemnat cel mai bun ciclist și cea mai bună ciclistă a anului 2022.

Ştiri recente:

07 Dec. 2022

“Boschetarul” care l-a făcut uitat pe Cristiano Ronaldo

Să te temi de englezi când îți fac un compliment, pentru că sună ca o insultă! “Santos are aerul zdrențăros al unui om care a dormit în mașină”, a scris Jonathan Wilson de la The Guardian despre eroul Portugaliei din meciul cu Elveția, excelent prezentat aici de către colegul meu, Nicolae Comănescu.

 

Autor: Nicolae Comănescu / 06 Dec. 2022

Gonçalo Ramos, noul Pistolero

Într-o zi în care zeci de jurnaliști au fost mai preocupați să-l fotografieze pe Cristiano Ronaldo pe bancă decât selecționata Portugaliei la intonarea imnului, Gonçalo Ramos a arătat că e momentul să ne orientăm spre tânăra generație.

06 Dec. 2022

Și totuși, ia Brazilia Cupa Mondială?

În absența României de la Campionatul Mondial, ne delectăm cu fotbalul de calitate oferit de marile echipe - preferabil cu sonorul dat mai jos, pentru a nu ne strica impresia pe fondul unui comentariu TVR oferit de specialiști în handbal, volei și, eventual, badminton sau șah.