Irina Nikitina și Ana Sedoikina au plecat de la Rostov-Don

Autor: Maria Sorescu

Rostov-Don s-a despărțit de două handbaliste importante, Irina Nikitina și Ana Sedoikina. Prima a plecat de la Rostov-Don după doar un sezon, după cum anunță site-ul clubului.

Handbalista venise în vara lui 2019 de la Zvezda Zvenigorod și se va întoarce la clubul de lângă Moscova. Ea le-a mulțumit celor de la Rostov-Don pentru sezonul petrecut sub comanda lui Ambros Martin.

„Am strâns amintiri frumoase, au fost multe emoții și o muncă grea, așa că vă mulțumesc pentru acestea. Le doresc celor de la Rostov-Don să câștige Liga Campionilor. Le mulțumesc și suporterilor, care vor rămâne în inima mea”, a declarat Irina Nikitina.

Ajunsă la 30 de ani, Nikitina a mai evoluat la Lada, Buducnost și Siofok în carieră. Ea este căsătorită, iar în 2016 a devenit mamă.

Ana Sedoikina a petrecut cinci ani la Rostov-Don, unde a câștigat patru titluri de campioană națională, Cupa EHF și a fost finalistă în Liga Campionilor. Campioană olimpică din 2016 cu naționala Rusiei, Sedoikina a semnat cu ȚSKA Moscova. 

„Nu am schimbat multe cluburi în cariera mea, dar a sosit momentul să merg în altă parte. Obiectivele mele rămân însă neschimbate”, a declarat Ana Sedoikina.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 03 Sept. 2020

CSM București a învins fără emoții CSM Slatina, în sferturile Cupei României

 Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins formaţia CSM Slatina, scor 34-17 (18-11).

Autor: Maria Sorescu / 02 Sept. 2020

Crina Pintea, inovatoare pe timp de pandemie

 Pandemia de coronavirus a forțat lumea să se adapteze la noile condiții. Inclusiv sportivii și-au regândit locul în societate.

Autor: Andrei Szabo / 29 Aug. 2020

EHF European League: HC Dobrogea Sud se impune, Potaissa Turda pierde

 Echipele românești de handbal au jucat primele meciuri după o pauză de șase luni.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

VIDEO / Accident spectaculos în Raliul Iașiului. Mașina lui Tempestini s-a făcut praf și a luat foc

 Raliul Iaşului, competiţie care se desfăşoară în acest weekend, a oferit cel mai spectaculos accident al sezonului. 

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Liga 2: Farul și Dunărea Călărași au maximum de puncte

 Etapa secundă din liga a doua a fost mai animată decât prima.

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Premier League: Chelsea l-a adus pe Havertz, Everton mută cu Allan

 Echipele din Premier League sunt dispuse să cheltuie cei mai mulți bani în această pauză de vară, iar Chelsea Londra este cel mai activ club pe piața transferurilor.