Anthony Joshua nu își va apăra centurile până în octombrie

Autor: Maria Sorescu

Boxerul Anthony Joshua, deţinătorul titlurilor de campion mondial WBA, IBF şi WBO la categoria grea, nu se încumetă să urce în ringul de box prea curând.

Promotorul său, Eddie Hearn, a anunțat că până în luna octombrie, din cauza pandemiei de coronavirus, Joshua se va pregăti, dar nu va lupta.

Iniţial, Joshua trebuia să-l înfrunte pe bulgarul Kubrat Pulev, pe stadionul echipei londoneze de fotbal Tottenham Hotspur în data de 20 iunie, iar apoi în iulie.

"Cu tot ceea ce se întâmplă şi faptul că nu avem idee când vom putea organiza evenimentul cu public şi nici cu ce număr de spectatori, meciul nu va putea avea loc în această vară", a declarat promotorul pentru cotidianul Daily Mail.

Anthony Joshua a disputat ultimul său meci în decembrie 2019, în Arabia Saudită, unde l-a învins pe americanul Andy Ruiz, recuperându-şi cu această ocazie centurile de campion al lumii.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 02 Sept. 2020

Doliu în lumea boxului. S-a stins Jean Mendy

 Mendy a fost campion mondial la categoria uşoară, versiunile WBC şi WBA.

Autor: Andrei Szabo / 07 Iun. 2020

Conor McGregor şi-a anunţat retragerea din activitate

 Nu este prima dată, dar este foarte posibil ca de această dată, irlandezul Conor McGregor să se retragă de-a binelea din MMA.

Autor: Maria Sorescu / 02 Iun. 2020

Floyd Mayweather va suporta cheltuielile cu funeraliile lui George Floyd

 Moartea lui George Floyd, în condiții de abuz din partea autorităților, a determinat numeroşi atleţi şi profesionişti din ligi sportive să-și arate solidaritatea față de victimă și să condamne excesele polițiștilor. 

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 19 Noi. 2020

CSM București, învinsă de Rostov-Don. Cristina Neagu trage un semnal de alarmă

 CSM Bucureşti nu traversează o perioadă prea bună.

Autor: Andrei Szabo / 19 Noi. 2020

Andreea Chițu, medaliată cu argint la Europeanul de judo

 În penuria de competiții majore care a marcat această pandemiae, Campionatul European de judo s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță în Cehia.