După Nicolae Stanciu, Țucudean donează și el 1948 de euro pentru Dinamo

Autor: Maria Sorescu

Situația financiară a lui Dinamo este redresată de fotbaliști cunoscuți încă în activitate la alte cluburi. Zilele trecut s-a aflat faptul că fostul stelist Nicolae Stanciu a donat 1948 de euro pentru a ajuta clubul din Ștefan cel Mare.

Azi, George Ţucudean, atacantul echipei CFR Cluj, s-a înscris în Programul Doar Dinamo Bucureşti, la același nivel de contribuție, ceea ce înseamnă că și el a plătit 1948 de euro pe an pentru a ajuta echipa la care a evoluat.

Ţucudean are 94 de meciuri în tricoul lui Dinamo, pentru care a marcat 24 de goluri. El a spus de fiecare dată că este un simpatizant al alb-roșilor, indiferent de cluburile pe la care a trecut.

“George Ţucudean s-a înscris în Program DDB ca Elită. 1948 de euro pe an. Respect, George! Mai ales că faci gestul ăsta dintr-o poziţie mai puţin comodă, fiind jucătorul altei echipe. I-am cerut lui George permisiunea de a scrie despre intrarea lui în Programul Doar Dinamo Bucureşti. Mi-a răspuns fără ezitare: “Oriunde am fost, mi-am asumat faptul că sunt câine. Dar acum vreau să vă susţin, nu neapărat ca dinamovist, ci ca unul care iubeşte fotbalul şi care ştie că fără Dinamo, fotbalul românesc ar fi prea sărac. (…) Îi mulţumim lui George Ţucudean şi pentru sutele de bilete cumpărate pentru meciul virtual de luni seară!”, se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Pe tricoul principal din sezonul următor vor fi trecute numele tuturor membrilor DDB, adică peste 5000 de nume, iar pentru membrii de elită, numele va fi evidenţiat.

Fanii dinamovişti strâng fonduri prin Programul DDB pentru ajuta clubul după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă. 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 04 Aug. 2020

UTA face primele achiziții pentru Liga 1: Ioan Hora și Neluț Roșu

 UTA a promovat în Liga 1 și deja a anunțat primele achiziții în perspectiva noului sezon.

Autor: Andrei Szabo / 03 Aug. 2020

CFR Cluj, din nou campioana României, după ce a învins-o pe Craiova

 Craiova a jucat promițător în play-off-ul campionatului, dar a capitualt în cel mai important meci al sezonului.

Autor: Andrei Szabo / 03 Aug. 2020

VIDEO / Viitorul a câștigat Liga Elitelor, după o finală-thriller cu Dinamo

 Pentru a treia oară la rând, Viitorul a devenit campioana Ligii Elitelor, competiție rezervată echipelor sub 19 ani. Trofeul a fost decis de loviturile de departajare.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 05 Aug. 2020

Fulham a promovat în Premier League

 Fulham a revenit în prima ligă engleză după numai un sezon. 

Autor: Andrei Szabo / 04 Aug. 2020

Turneul de tenis de la Madrid a fost anulat

Turneul de tenis patronat de Ion Țiriac nu se va mai ține în acest an.

Autor: Andrei Szabo / 04 Aug. 2020

VIDEO / Youssoufa Moukoko, noul fenomen de la Borussia Dortmund, promovat la prima echipă la 15 ani

 Youssoufa Moukoko este un nume de ținut minte.