Halep a dezvăluit cât a donat către spitale în această perioadă și când crede că se va relua sezonul competițional

Autor: Andrei Szabo

Simona Halep se menține în formă, deși competițiile de tenis nu se vor relua prea curând. Sportiva din Constanța este optimistă că această perioadă va trece şi că totul va reveni la normalitate.

Halep a dezvăluit că din februarie, de la finala de la Dubai, nu a mai pus mâna pe racheta de tenis şi că îşi doreşte mult să joace din nou.

Fostul lider WTA a dezvăluit și ce sumă a donat către spitale în această perioadă. Este vorba de 30.000 de euro, pentru ca unitățile medicale să lupte împotriva coronavirusului.

„A fost un moment venit din interior, am zis că indiferent de sumă trebuie să donez. Cadrele medicale sunt cele mai expuse şi au nevoie de echipament. Eu am mai donat, nu-mi place să anunţ. Dar aici mi-am dorit să postez eu videoclipul acela, voiam să transmit exact ceea ce mi-am propus, ca toţi oamenii care au posibilităţi să doneze”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Sportiva a făcut și câteva calcule despre perioada când s-ar putea relua competițiile. „Nu am jucat tenis deloc şi o să mai stau câteva săptămâni până o să mă apuc din nou. Îmi lipseşte faptul că nu mai ies cu prietenii. Pot să spun că îmi lipseşte echipa, mi-e dor de ei, mi-e dor de turnee. Simt lipsa adrenalinei pe care am avut-o zi de zi în toţi aceşti ani. Dorinţele la începutul anului erau legate de olimpiadă, dar anul acesta s-a cam spulberat tot ce mi-am propus legat de tenis, dar rămân pozitivă şi încrezătoare. Însă am dubii că anul acesta va mai fi ceva în tenis. Eu cu siguranţă voi continua şi după carantină. Îmi doresc foarte, foarte mult ca prin septembrie să începem din nou să jucăm”, a mai spus Halep la Digi Sport.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 04 Aug. 2020

Turneul de tenis de la Madrid a fost anulat

Turneul de tenis patronat de Ion Țiriac nu se va mai ține în acest an.

Autor: Maria Sorescu / 16 Iun. 2020

Halep nu va participa la turnee în afara Europei

 Simona Halep aborează cu precauție această perioadă de pandemie. 

Autor: Andrei Szabo / 11 Iun. 2020

Federația Română de Tenis a intrat în legalitate. Pierderile estimate de oficialii forului național

 Federația Română de Tenis a câștigat o bătălie juridică importantă, care ar trebui să aducă pe făgașul normal instituția și implicit sportul alb.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 05 Aug. 2020

Fulham a promovat în Premier League

 Fulham a revenit în prima ligă engleză după numai un sezon. 

Autor: Andrei Szabo / 04 Aug. 2020

Turneul de tenis de la Madrid a fost anulat

Turneul de tenis patronat de Ion Țiriac nu se va mai ține în acest an.

Autor: Andrei Szabo / 04 Aug. 2020

VIDEO / Youssoufa Moukoko, noul fenomen de la Borussia Dortmund, promovat la prima echipă la 15 ani

 Youssoufa Moukoko este un nume de ținut minte.