EXCLUSIV / Internaționala suedeză Mikaela Massing va semna cu Baia Mare

Autor: Maria Sorescu

CS Minaur Baia Mare are planuri îndrăznețe pentru sezonul viitor și se gândește chiar la titlu. Pentru a se putea lupta cu CSM București și SCM Râmnicu Vâcea, echipa maramureșeană a abordat deja mai multe piste indrăznețe pe piața transferurilor.

După ce le-a convins pe Nathalie Hagman și Filippa Idehn de seriozitatea proiectului, oficialii băimăreni au mai ajuns la un acord cu o handbalistă de top. Este vorba de Mikaela Massing. Handbalista are 26 de ani și se va despărți în această vară de gruparea germană Thuringer.
 
Massing joacă din 2018 și în naționala Suediei și este considerată una dintre cele mai valoroase jucătoare pe poziția de inter stânga din nordul Europei. Potrivit surselor Ziarul de Sport, cele trei handbaliste suedeze vor semna cu Baia Mare odată ce pandemia de coronavirus va lua sfârșit.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 30 Dec. 2020

Dragana Cvijic o părăsește pe CSM București pentru Krim

 Situația incertă de la CSM București, unde problemele financiare sunt la ordinea zilei, au determinat-o pe sârboiaca Dragana Cvijic să caute un alt club.

Autor: Maria Sorescu / 29 Dec. 2020

THW Kiel a câștigat Liga Campionilor

 Sportul german a mai bifat un succes important. 

Autor: Andrei Szabo / 28 Dec. 2020

Barcelona-THW Kiel este finala Ligii Campionilor la handbal masculin

 Final Four-ul Champions League ar fi trebuit să se deruleze pe 30 și 31 mai 2020 la Koln, dar pandemia de coronavirus a amânat evenimentul pentru luna decembrie.

Ştiri recente:

15 Ian. 2021

Ce posturi TV vor transmite meciurile Simonei Halep în 2021

 Pregătirea Simonei Halep pentru noul sezon a intrat în linie dreaptă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o susțină din nou.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

Lewis Hamilton a devenit cavaler al Imperiului Britanic

 Lewis Hamilton a primit un titlu onorific important ca recompensă pentru performanțele sportive.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

 Atletico Madrid este mare favorită să câștige titlul de campioană în Spania, după ce a reușit o nouă victorie în La Liga.