Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

Autor: Maria Sorescu

Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile. În Liga Florilor, situația în clasament a prins la egalitate CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea.

Antrenorii celor două echipe așteaptă și ei sfârșitul perioadei de izolație, iar în acest timp își ocupă timpul cum pot.

„Stau foarte mult în casă, aşa cum suntem sfătuiţi. Încerc să lucrez cu mine, să mă şi relaxez, să mă şi odihnesc, dar să şi investesc timp în lucrurile pentru care altfel nu aş avea atât de mult timp la dispoziţie. Citesc, studiez anumite lucruri, învăţ să cânt la chitară, dacă pot să spun asta. Acestea ar fi lucrurile extra-handbal, dar fac şi lucruri legate de meseria mea. Am timp să vizionez foarte multe meciuri şi să fac planuri, atât de mult cât se poate. Întotdeauna este bine să ai o viziune şi să te pregăteşti cu un plan A, B sau C”, a declarat Adrian Vasile, antrenorul dde 37 de ani al lui CSM București pentru Telekom Sport.

 „Sunt la Timișoara, alături de familie. Mai ies în curte și aștept să se încheie această perioadă. Cu siguranță, lucrurile vor reveni la normal. Sper să treacă totul. Am văzut că se fac tot felul de propuneri despre cum să se încheie campionatul, dar nu vreau să comentez despre asta. Nu știu cum e mai bine să se procedeze. Atâta vreme cât mor oameni lângă noi, sportul trece în plan secund”, a declarat Florentin Pera.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

EXCLUSIV / Internaționala suedeză Mikaela Massing va semna cu Baia Mare

 CS Minaur Baia Mare are planuri îndrăznețe pentru sezonul viitor și se gândește chiar la titlu.

Autor: Maria Sorescu / 02 Apr. 2020

Cristina Neagu va dona banii obținuți din vânzarea a peste 100 de tricouri

 Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a contribuit la strângerea de fonduri pentru a sprijini organizațiile care în aceste zile se luptă cu efectele coronavirusului.

Autor: Maria Sorescu / 25 Mar. 2020

Clubul CSM București a suspendat contractele sportivilor pe durata stării de urgenţă

 Sportivii vor primi o indemnizaţie de 75 la sută din drepturile în bani, dar nu mai mult de 75 la sută din câştigul salarial mediu brut prevăzut de Legea Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pe anul 2020.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

EXCLUSIV / Internaționala suedeză Mikaela Massing va semna cu Baia Mare

 CS Minaur Baia Mare are planuri îndrăznețe pentru sezonul viitor și se gândește chiar la titlu.

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

Inedit / O bâtă de baseball istorică a fost vândută cu un milion de dolari

 Presa americană anunță rezultatul unei licitații spectaculoase, care a avut ca subiect o bâtă de baseball care i-a aparţinut lui Lou Gehrig.

Autor: Andrei Szabo / 09 Apr. 2020

Boloni și-a anunțat plecarea de la Antwerp. Clubul îl contrazice

 Jurnaliștii belgieni susțin că dacă Ladislau Boloni va pleca, în locul său va veni Marc Wilmots, fostul selecționer al Belgiei.