Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

Autor: Maria Sorescu

Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile. În Liga Florilor, situația în clasament a prins la egalitate CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea.

Antrenorii celor două echipe așteaptă și ei sfârșitul perioadei de izolație, iar în acest timp își ocupă timpul cum pot.

„Stau foarte mult în casă, aşa cum suntem sfătuiţi. Încerc să lucrez cu mine, să mă şi relaxez, să mă şi odihnesc, dar să şi investesc timp în lucrurile pentru care altfel nu aş avea atât de mult timp la dispoziţie. Citesc, studiez anumite lucruri, învăţ să cânt la chitară, dacă pot să spun asta. Acestea ar fi lucrurile extra-handbal, dar fac şi lucruri legate de meseria mea. Am timp să vizionez foarte multe meciuri şi să fac planuri, atât de mult cât se poate. Întotdeauna este bine să ai o viziune şi să te pregăteşti cu un plan A, B sau C”, a declarat Adrian Vasile, antrenorul dde 37 de ani al lui CSM București pentru Telekom Sport.

 „Sunt la Timișoara, alături de familie. Mai ies în curte și aștept să se încheie această perioadă. Cu siguranță, lucrurile vor reveni la normal. Sper să treacă totul. Am văzut că se fac tot felul de propuneri despre cum să se încheie campionatul, dar nu vreau să comentez despre asta. Nu știu cum e mai bine să se procedeze. Atâta vreme cât mor oameni lângă noi, sportul trece în plan secund”, a declarat Florentin Pera.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 03 Sept. 2020

CSM București a învins fără emoții CSM Slatina, în sferturile Cupei României

 Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins formaţia CSM Slatina, scor 34-17 (18-11).

Autor: Maria Sorescu / 02 Sept. 2020

Crina Pintea, inovatoare pe timp de pandemie

 Pandemia de coronavirus a forțat lumea să se adapteze la noile condiții. Inclusiv sportivii și-au regândit locul în societate.

Autor: Andrei Szabo / 29 Aug. 2020

EHF European League: HC Dobrogea Sud se impune, Potaissa Turda pierde

 Echipele românești de handbal au jucat primele meciuri după o pauză de șase luni.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

VIDEO / Accident spectaculos în Raliul Iașiului. Mașina lui Tempestini s-a făcut praf și a luat foc

 Raliul Iaşului, competiţie care se desfăşoară în acest weekend, a oferit cel mai spectaculos accident al sezonului. 

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Liga 2: Farul și Dunărea Călărași au maximum de puncte

 Etapa secundă din liga a doua a fost mai animată decât prima.

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Premier League: Chelsea l-a adus pe Havertz, Everton mută cu Allan

 Echipele din Premier League sunt dispuse să cheltuie cei mai mulți bani în această pauză de vară, iar Chelsea Londra este cel mai activ club pe piața transferurilor.