CSM București le-a prelungit contractele lui Omoregie şi Grubisic

Autor: Maria Sorescu

După ce Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti, alte două jucătoare au semnat noi acorduri cu echipa Primăriei. Este vorba de handbalistele Elizabeth Omoregie şi Jelena Grubisic.

Elizabeth Omoregie (23 de ani) a venit în vara lui 2018 de la Krim Ljubliana și a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani. 

Portarul Jelena Grubisic (33 de ani), componentă a echipei din 2016, care a cucerit Liga Campionilor, în premieră pentru o echipă din handbalul românesc, va juca la CSM Bucureşti şi în sezonul 2020-2021.

E o onoare să mai rămân un sezon aici, al şaselea pentru mine, şi mă simt ca acasă. Sunt fericită să fac parte din aşa echipă, să am alături jucătoare atât de valoroase şi sunt convinsă că împreună vom reuşi să ne îndeplinim toate obiectivele. Iubesc fanii români pentru că reuşesc să creeze o atmosferă cum găseşti în foarte puţine locuri din Europa. Vreau să le mulţumesc pentru toată susţinerea pe care ne-o arată mereu, în momentele grele ne împing de la spate şi ne ajută să ne ridicăm”, a declarat Jelena Grubisic.

„Sunt foarte bucuroasă că am ajuns la o înţelegere cu CSM Bucureşti pentru următorii doi ani. Cred că vom avea rezultate extrem de bune cu această echipă şi le vom dovedi tuturor că CSM Bucureşti este unul dintre cele mai puternice cluburi din Europa. Fanii noştri au contribuit la decizia mea, ştim cu toţii cât de entuziasmant este să joci într-o Polivalentă plină, sunt incredibili”, a afirmat şi Elizabeth Omoregie.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 02 Apr. 2020

Cristina Neagu va dona banii obținuți din vânzarea a peste 100 de tricouri

 Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a contribuit la strângerea de fonduri pentru a sprijini organizațiile care în aceste zile se luptă cu efectele coronavirusului.

Autor: Maria Sorescu / 25 Mar. 2020

Clubul CSM București a suspendat contractele sportivilor pe durata stării de urgenţă

 Sportivii vor primi o indemnizaţie de 75 la sută din drepturile în bani, dar nu mai mult de 75 la sută din câştigul salarial mediu brut prevăzut de Legea Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pe anul 2020.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2020

Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

 Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 06 Apr. 2020

Lucian Goian, votat cel mai bun fundaş din campionatul Indiei

 La 37 de ani, fotbalistul român Lucian Goian este un exemplu de profesionalism, deși joacă într-un campionat mai puțin vizibil.

Autor: Flaviu Ilie / 06 Apr. 2020

ANALIZĂ/ Cum și-a resetat Cam Reddish cariera în NBA înainte de oprirea sezonului?

Povestea lui Cameron Reddish din rookie season este una dintre cele mai interesante, considerând startul dificil de care a avut parte și ascensiunea pe care a avut-o lună de lună.

Autor: Andrei Szabo / 05 Apr. 2020

UEFA amenință echipele belgiene cu excluderea din cupele europene. Fanii lui Brugge îl acuză pe Ceferin

 Oficialii fotbalului belgian au propus stoparea campionatului deși sezonul nu s-a încheiat.