FC Barcelona și PSG și-au lansat propriile monede virtuale

Autor: Andrei Szabo

Cripto-monedele sau monedele virtuale au devenit un fenomen pentru domeniul economic. Cluburile de fotbal au decis să profite de acest lucru și primele care au făcut pași concreți în această direcție sunt FC Barcelona și PSG.

Liderul din Franța a emis 20 de milioane de monede virtuale $PSG (dolari PSG), iar fanii au fost invitați să le cumpere. Cu aceste monede virtuale, fanii pot face diverse achiziții în magazinele clubului, dar și pe alte platforme.

Și FC Barcelona a lansa propria cipto-monedă, $BAR (dolarul barcelonez). 40 de milioane de asemenea monede virtuale sunt vândute, pentru prețul de 2 euro fiecare $BAR.

Atât FC Barcelona, cât și PSG au demarat acest proiect în colaborare cu platforma socios.com, specializată în cripto-monede. Cele două cluburi vor lansa și câteva jocuri în cadrul cărora fanii vor putea câștiga cripto-monedele echipei favorite.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 22 Mar. 2020

Ronaldinho, 40 de ani. De la câștigător al Ligii Campionilor la pușcăriaș. Cum și-a petrecut ziua de naștere brazilianul

 Brazilianul Ronaldinho a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume în generația sa.

Autor: Maria Sorescu / 21 Mar. 2020

Prima celebritate decedată din cauza coronavirusului: Lorenzo Sanz, fostul președinte al lui Real Madrid

 Presa din Spania a anunțat decesul lui Lorenzo Sanz, fost preşedinte al clubului Real Madrid.

Autor: Maria Sorescu / 21 Mar. 2020

Lewandowski a donat un milion de euro în lupta împotriva coronavirusului

 Pandemia de coronavirus a determinat mai multe vedete din sport s-au mobilizat și au donat pentru a depăși această criză medicală.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 29 Mar. 2020

Stephon Marbury ajută statul New York în lupta cu pandemia de Coronavirus

 Stephon Marbury, actualmente antrenor în liga chinezească de baschet, s-a folosit de relațiile pe care le are în țara în care locuiește în acest moment pentru a obține 10 milioane de măști chirurgicale la preț redus pentru cetățenii din New York, loc în care a evoluat pentru cea mai bună parte a carierei, fiind la momentul de față cel mai afectat stat de pandemia de coronavirus din SUA.

Autor: Maria Sorescu / 24 Mar. 2020

Jocurile Olimpice se amână pentru 2021. Pierderi uriașe pentru Japonia

 Pandemia de coronavirus a forțat Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) să amâne pentru un an ediția Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2020

Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

 Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile.