Naomi Osaka, subiect de film

Autor: Maria Sorescu

Naomi Osaka este o prezență interesantă în circuit, fiind una dintre cele mai simpatizate jucătoare. Ca urmare, Netflix s-a gândit să le ofere fanilor mai multe detalii din parcursul fostului lider mondial.

Platforma de filme pregăteşte un serial documentar despre jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, în care se va prezenta evoluţia sportivei începând de la ediţia de anul trecut a US Open.

“Să îmi pot spune povestea şi să îi las pe oameni să îmi vadă parcursul în acest an, muncind cu o echipă care mă înţelege cu adevărat, a fost o experienţă care mi-a dat satisfacţie. Nu va fi ca un documentar obişnuit despre sport şi sunt încântată să îl împărtăşesc cu toţi”, a declarat Osaka. Numele serialului şi data difuzării încă nu au fost anunţate de Netflix.

Naomi Osaka ocupă locul 10 în clasamentul WTA şi are în palmares două trofee de Grand Slam: US Open 2018 şi Australian Open 2019. 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 16 Feb. 2020

Irina Begu a câștigat turneul ITF de la Cairo și revine în Top 100

 Irina Begu se simte excelent în Egipt. Românca s-a impus la turneul ITF de la Cairo, cu premii totale de 100.000 de dolari.

Autor: Maria Sorescu / 16 Feb. 2020

Jaqueline Cristian a câştigat turneul ITF de la Trnava

 După succesul din Fed Cup, Jaqueline Cristian a căpătat încredere și a câştigat turneul ITF de la Trnava, cu premii de 25.000 de dolari.

Autor: Andrei Szabo / 12 Feb. 2020

Fed Cup: Halep a lăsat de înțeles că nu va juca nici în aprilie, împotriva Italiei

 Simona Halep s-a declarat impresionată de evoluția colegelor sale din echipa de Fed Cup în meciul cu Rusia, pierdut cu 2-3.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 17 Feb. 2020

Valentin Gheorghe, gura de oxigen a Astrei

 În mod surprinzător, nici Alibec și nici Budescu nu sunt oamenii care conduc în clasamentul marcatorilor la Astra Giurgiu. 

Autor: Maria Sorescu / 17 Feb. 2020

Adrian Petre, prezentat de FCSB

 După dezamăgirea eșecului cu Dinamo, FCSB încearcă să le redea speranțele suporterilor și a făcut o achiziție spectaculoasă. 

Autor: Andrei Szabo / 17 Feb. 2020

Maratonul de la Tokyo va fi interzis amatorilor

 Amenințarea coronavirusului perturbă și activitățile sportive.