Performerii Campionatului Național indoor de atletism: Florentina Iușco, Mihai Donisan, Daniela Stanciu și Bianca Răzor

Autor: Maria Sorescu

Sala de atletism ''Ioan Soter'' din Bucureşti a găzduit Campionatul Naţional indoor. Vedetele acestei reuniuni au fost Florentina Iuşco (săritura în lungime), Mihai Donisan, Daniela Stanciu (săritura în înălţime) şi Bianca Răzor (800 m).

Florentina Iuşco (Cetate Deva), calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a impus la săritura în lungime cu 6,37 metri.

Mihai Donisan (Dinamo Bucureşti) a câştigat la săritura în înălţime cu 2,15 m, din a doua încercare şi a declarat că îşi doreşte foarte mult calificarea la JO 2020.

La feminin victoria a revenit Danielei Stanciu (CSA Steaua), atleta calificată la JO de la Tokyo impunându-se cu 1,75 m după ce a ratat de trei ori la 1,90 m.

Bianca Răzor (CSM Bucureşti) a ocupat primul loc în cursa de 800 m, cu timpul de 2:08:60, devansându-le pe Oana Diana Ivăncescu (CS Târgovişte) şi Ina-Cristina Ilie (CSU Ştiinţa Bucureşti).

La 60 m garduri masculin, Cosmin Dumitrache (CSM Bucureşti) a câştigat în 8:13, devansându-i pe Adrian Boldeanu (CS Farul), 8:32, şi pe Mihai Chiorpec (CSM Oneşti), 8:33.

În proba feminină victoria a reveni sportivei Anamaria Nesteriuc (CSA Steaua), cu timpul de 8:40, urmată în clasament de Andreea Caracuda (CSM Oneşti), 8:90, şi Teodora Diaconescu (CSM Bucureşti), 8:96. 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 17 Feb. 2020

Maratonul de la Tokyo va fi interzis amatorilor

 Amenințarea coronavirusului perturbă și activitățile sportive. 

Autor: Andrei Szabo / 06 Feb. 2020

Încă o victorie a psihicului. Tibi Ușeriu a terminat al doilea ultramaratonul Yukon Arctic

 Tibi Uşeriu s-a întor la Yukon Arctic Ultra, cursa de 483 km, la care abandonase anul trecut.

Autor: Andrei Szabo / 29 Ian. 2020

Mondialele de atletism în sală, anulate din cauza coronavirusului

 Campionatele Mondiale de atletism în sală nu se vor mai disputa în acest an, deoarece locația evenimentului pune probleme.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 17 Feb. 2020

Valentin Gheorghe, gura de oxigen a Astrei

 În mod surprinzător, nici Alibec și nici Budescu nu sunt oamenii care conduc în clasamentul marcatorilor la Astra Giurgiu. 

Autor: Maria Sorescu / 17 Feb. 2020

Adrian Petre, prezentat de FCSB

 După dezamăgirea eșecului cu Dinamo, FCSB încearcă să le redea speranțele suporterilor și a făcut o achiziție spectaculoasă. 

Autor: Andrei Szabo / 17 Feb. 2020

Maratonul de la Tokyo va fi interzis amatorilor

 Amenințarea coronavirusului perturbă și activitățile sportive.