Liga 2: Pancu anunță că va pleca dacă nu va promova cu Rapid

Autor: Andrei Szabo

Rapid a avut un sezon fluctuant în Liga 2, dar antrenorul Daniel Pancu nu are de gând să renunțe la funcție. El a spus că nu are prevăzut niciun obiectiv în contractul valabil trei ani, dar a precizat că va demisiona dacă formaţia sa nu va promova în Liga 1 la sfârşitul acestui sezon.

"Eu nu am în contract ca obiectiv promovarea şi nici 7 pierdute sau 10 câştigate la rând. Nu am niciun obiectiv, deşi am un contract pe trei ani. Am discutat cu jucătorii pe 3 sau 4 iulie şi eram a şaptea favorită la promovare, dar când a început campionatul eram prima. Atunci le-am spus că eu nu am obiectiv în contract promovarea, dar dacă Rapid nu promovează eu 100% voi pleca. Şi îmi voi ţine această promisiune. Eu dacă mă simţeam vinovat în totalitate, pentru binele Rapidului eu plecam. Dar nu plec pentru că pe lângă faptul că sunt un luptător, sunt un optimist şi am foarte mare încredere în grupul acesta de jucători", a spus Pancu.

"Ştiu că sunt contestat şi e absolut normal. Le dau dreptate suporterilor, multora dintre ei, dar şi ei să nu uite un lucru. Că în urmă cu doi ani şi jumătate Rapid nu exista, iar ei nu aveau unde să meargă pe stadion. Părerea mea e că ar trebui să se bucure mult mai mult de Rapid, pentru că bucuria şi scopul rapidiştilor adevăraţi nu cred că a fost vreodată să câştige toate jocurile. Îmi asum în continuare şi voi rămâne pe poziţie până când Rapid nu va mai avea şanse matematice de promovare", a adăugat tehnicianul.

Rapid întâlneşte, duminică, de la ora 12:00, pe teren propriu, formaţia Universitatea Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii a II-a.  

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 08 Dec. 2019

Liga 1: Astra, noul lider al Ligii 1, după a opta victorie consecutivă

 CFR Cluj a pierdut deplasarea de la Botoșani și a deschis o oportunitate pe care Astra Giurgiu nu a pierdut-o. 

Autor: Andrei Szabo / 05 Dec. 2019

Liga 1: Astra, tot mai puternică. Giurgiuvenii au bifat a 7-a victorie consecutivă, după 1-0 pe terenul Viitorului

 Astra Giurgiu este neoprit în Liga 1. Budescu, Alibec și compania au răpus-o și pe Viitorul, scor 1-0, chiar la Ovidiu, în ultimul meci al etapei a 19-a în Liga 1.

Autor: Maria Sorescu / 03 Dec. 2019

România va înfrunta Anglia într-un meci amical, vara viitoare

 Echipa națională de fotbal a României va avea parte de un amical de top la vară. 

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 11 Dec. 2019

Concluziile lui Thomas Ryde după Mondialul de handbal feminin din Japonia

 Naționala României nu a reușit să prindă un loc care să-i asigure calificarea Jocurile Olimpice și a terminat cu o imagine cenușie Mondialul din Japonia.

Autor: Andrei Szabo / 11 Dec. 2019

Schimbare de antrenor la Napoli. Gattuso îl înlocuiește pe Ancelotti

 Carlo Ancelotti a calificat-o pe Napoli în primăvara UEFA Champions League.

Autor: Georg Lorenz / 11 Dec. 2019

35. Bundesliga ca istorie (1997-1998): Nou-promovata câștigă titlul !

 Deznodământul probabil o senzație pentru toată istoria campionatului: Kaiserslautern (foto), noua promovată, condusă de antrenorul Otto Rehhagel (foto) câștigă titlul.