Managerul de comunicare al Simonei Halep reacționează exagerat după meciul cu Bianca Andreescu

Autor: Andrei Szabo

Într-o eră a globalizării în care tot mai mulți români și-au căutat bunăstarea în alte colțuri ale lumii, Cosmin Hodor, manager de comunicare al Simonei Halep, a postat un mesaj patetic, cu scopul de a preamări sacrificiile familiei Halep și de a contesta alegerea familiei Biancăi Andreescu de a se stabili în Canada.

Textul a atras numeroase critici, fiind catalogat drept o gafă nepermis pentru un om de comunicare. „Astăzi, Simona, ne-a arătat odată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanţă la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greşită că rămânând în Romania nu pot face performanţă. Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campioni pentru România. Trebuie să mulţumim şi părinţilor Simonei care nu au ales ideea finanţării unei alte ţări şi a juca pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanţă sub steagul României şi că dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!“, a fost mesajul postat de Hodor pe Instagram. Pe lângă faptul că e complet greşită ideea de a critica opţiunea cuiva de a trăi într-o ţară sau alta, mai ales în era globalizării, există şi un fragment de logică în postarea lui Hodor. Concret, apare o întrebare: ce ar fi postat managerul Simonei, dacă aceasta ar fi pierdut meciul cu Andreescu? Oare am fi citit un text în care Hodor ar fi concluzionat că prin victoria Biancăi s-a văzut, încă o dată, că e nevoie să pleci din România ca să ai succes?

Numeroase persoane au catalogat acest text drept un patriotism ieftin, venit după un succes la limită. În plus, mesajul face un deserviciu imaginii Simonei Halep.

Ce spune dl Hodor e o aberație. Părinții Biancăi Andreescu au libertate să hotărască unde vor să-și crească fiica și pentru cine să joace tenis. Bianca acum e majoră, hotărăște singură ce țară vrea să reprezinte. Atitudinea d-lui Hodor e de tipul Dăncilă-Dragnea: să rămână aici, în țară. Ca să facă ce, aici în țară? Păi spun eu: nimic. Un jucător de tenis care rămâne în România nu face nimic. Cei care au realizat ceva – Andrei Pavel, Horia Tecău, Simona Halep - au făcut lucrurile astea pe niște căi paralele cu România, că nu i-a lansat pe ei federația lui Cosac și acum a lui Țiriac, cu nenumărate procese, cu toți care se dau în judecată unii pe alții și așa mai departe”, a spus Cristian Tudor Popescu pentru Digi 24.

Cosmin Hodor este în echipa Simonei Halep din decembrie 2017. El este manager la Stejarii Country Club şi fost director al turneului ATP de la Bucureşti.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 03 Sept. 2020

Victorie mare pentru Sorana! Cîrstea a eliminat-o pe Konta

 Această ediție de US Open pare să fie una a surprizelor. Sorana Cîrstea a reușit o astfel de victorie.

Autor: Andrei Szabo / 03 Sept. 2020

US Open: Karolina Pliskova, principala favorită, a fost eliminată

 Turneul feminin de tenis de la US Open a rămas fără principala favorită, Karolina Pliskova.

Autor: Maria Sorescu / 01 Sept. 2020

Carla Suarez Navarro, diagnosticată cu cancer al sistemului limfatic. Halep a transmis un mesaj de susținere

 Lumea tenisului a fost cutremurată de vestea că jucătoarea Carla Suarez Navarro are probleme mari de sănătate. 

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

VIDEO / Accident spectaculos în Raliul Iașiului. Mașina lui Tempestini s-a făcut praf și a luat foc

 Raliul Iaşului, competiţie care se desfăşoară în acest weekend, a oferit cel mai spectaculos accident al sezonului. 

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Liga 2: Farul și Dunărea Călărași au maximum de puncte

 Etapa secundă din liga a doua a fost mai animată decât prima.

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2020

Premier League: Chelsea l-a adus pe Havertz, Everton mută cu Allan

 Echipele din Premier League sunt dispuse să cheltuie cei mai mulți bani în această pauză de vară, iar Chelsea Londra este cel mai activ club pe piața transferurilor.