Managerul de comunicare al Simonei Halep reacționează exagerat după meciul cu Bianca Andreescu

Autor: Andrei Szabo

Într-o eră a globalizării în care tot mai mulți români și-au căutat bunăstarea în alte colțuri ale lumii, Cosmin Hodor, manager de comunicare al Simonei Halep, a postat un mesaj patetic, cu scopul de a preamări sacrificiile familiei Halep și de a contesta alegerea familiei Biancăi Andreescu de a se stabili în Canada.

Textul a atras numeroase critici, fiind catalogat drept o gafă nepermis pentru un om de comunicare. „Astăzi, Simona, ne-a arătat odată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanţă la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greşită că rămânând în Romania nu pot face performanţă. Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campioni pentru România. Trebuie să mulţumim şi părinţilor Simonei care nu au ales ideea finanţării unei alte ţări şi a juca pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanţă sub steagul României şi că dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!“, a fost mesajul postat de Hodor pe Instagram. Pe lângă faptul că e complet greşită ideea de a critica opţiunea cuiva de a trăi într-o ţară sau alta, mai ales în era globalizării, există şi un fragment de logică în postarea lui Hodor. Concret, apare o întrebare: ce ar fi postat managerul Simonei, dacă aceasta ar fi pierdut meciul cu Andreescu? Oare am fi citit un text în care Hodor ar fi concluzionat că prin victoria Biancăi s-a văzut, încă o dată, că e nevoie să pleci din România ca să ai succes?

Numeroase persoane au catalogat acest text drept un patriotism ieftin, venit după un succes la limită. În plus, mesajul face un deserviciu imaginii Simonei Halep.

Ce spune dl Hodor e o aberație. Părinții Biancăi Andreescu au libertate să hotărască unde vor să-și crească fiica și pentru cine să joace tenis. Bianca acum e majoră, hotărăște singură ce țară vrea să reprezinte. Atitudinea d-lui Hodor e de tipul Dăncilă-Dragnea: să rămână aici, în țară. Ca să facă ce, aici în țară? Păi spun eu: nimic. Un jucător de tenis care rămâne în România nu face nimic. Cei care au realizat ceva – Andrei Pavel, Horia Tecău, Simona Halep - au făcut lucrurile astea pe niște căi paralele cu România, că nu i-a lansat pe ei federația lui Cosac și acum a lui Țiriac, cu nenumărate procese, cu toți care se dau în judecată unii pe alții și așa mai departe”, a spus Cristian Tudor Popescu pentru Digi 24.

Cosmin Hodor este în echipa Simonei Halep din decembrie 2017. El este manager la Stejarii Country Club şi fost director al turneului ATP de la Bucureşti.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Noi. 2019

Sorana Cîrstea și Salvați Copiii au dotat cu aparatură medicală Maternitatea Târgoviște

 Este pauză în circuitul feminin de tenis, astfel că Sorana Cîrstea este preocupată de alte activități.

Autor: Andrei Szabo / 11 Noi. 2019

Surprize la Turneul Campionilor. Nadal, Federer și Medvedev, învinși

 Doar Novak Djokovic și-a confirmat statutul de favorit la Turneul Campionilor de la Londra. 

Autor: Maria Sorescu / 10 Noi. 2019

Franța a câștigat trofeul Fed Cup, cu Mladenovic în zi mare

 Kristina Mladenovic a avut un week-end de vis la Perth, iar grație ei Franţa a câştigat Cupa Federaţiei.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 16 Noi. 2019

Sorana Cîrstea și Salvați Copiii au dotat cu aparatură medicală Maternitatea Târgoviște

 Este pauză în circuitul feminin de tenis, astfel că Sorana Cîrstea este preocupată de alte activități.

Autor: Maria Sorescu / 16 Noi. 2019

VIDEO / Liga Campionilor: CSM București pierde și deplasarea cu Rostov Don, dar merge în Main Round

 Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti nu a reușit să câștige în Rusia, pe terenul celor de la Rostov Don.

Autor: Maria Sorescu / 16 Noi. 2019

Hansi i-a convins. Flick rămâne antrenorul Bayernului

 Presa internațională a scris că Bayern a negociat cu Arsene Wenger și Jose Mourinho pentru funcția de antrenor, dar nici unul nu i-a convins pe șefii bavarezilor.