Inedit / Sistemul VAR, nefuncțional, după ce a fost scos din priză de un angajat pentru a-și încărca telefonul

Autor: Andrei Szabo

Ovidiu Hațegan a fost la centru într-un meci aparte din campionatul Arabiei Saudite. La meciul Al Fateh-Al Nasr, tehnologia de arbitraj video nu a putut fi folosită dintr-o cauză hilară.

Presa internațională scrie că unul dintre angajaţii stadionului care a găzduit jocul a scos din priză aparatul care permitea utilizarea tehnologiei pentru a-şi încărca telefonul. 

În momentul în care Ovidiu Hațegan a solicitat consultarea VAR, arbitrul român a fost în imposibilitatea de a vedea faza respectivă, deoarece sistemul nu funcționa. Ulterior, oficialii partidei au identificat problema: un telefon descarcat care a determinat un angajat al arenei să scoată din priză un cablu care i se părea nefolositor.

Al Nasr a câștigat cu 1-0 duelul cu Al Fateh. În urma acestui succes, Al Nasr este pe locul 8 în clasament, cu opt puncte după cinci meciuri, în timp ce Al Fateh e pe ultimul loc, cu un singur punct după şase etape.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Bundesliga: Haland înscrie din nou, Dortmund câștigă

 Cu un moral bun, după victoria din Liga Campionilor, Borussia Dortmund și-a etalat forța și în campionat. Norvegianul Erling Braut Haland a fost din nou la datorie și a contribuit la acest succes.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Messiozarul a bătut-o de unul singur pe Eibar

 El Clasico se apropie, iar Messi s-a trezit. Argentinianul nu mai marcase de o lună, dar și-a setat jocul în fața celor de la Eibar.

Autor: Andrei Szabo / 21 Feb. 2020

Stranieri: Mitriță și Goian au marcat pentru echipele lor

 Alexandru Mitriță și Lucian Goian s-au remarcat din nou la echipele lor, New York City FC, respectiv Chennaiyin FC. Ambii au contribuit cu gol la victorii importante.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 24 Feb. 2020

Dugandzic, eroul lui FC Botoșani, un vârf prea bun pentru Liga 1

 FC Botoșani a terminat pe locul al treilea în sezonul regulat, iar în acest an a impresionat în ofensivă, asta și datorită atacantului Marko Dugandzic.

Autor: Andrei Szabo / 24 Feb. 2020

Liga 2: UTA, un exemplu de pragmatism și organizare

 UTA demonstrează că nu a slăbit după cele două luni și jumătate de pauză. 

Autor: Maria Sorescu / 23 Feb. 2020

Liga 1: Gaz Metan și Astra merg în play-off, Viitorul va juca în play-out

 Lupta pentru play-off-ul Ligii 1 a fost tranșată. Gaz Metan Mediaş şi Astra Giurgiu şi-au asigurat prezenţa între primele șase în urma ultimei etape din sezonul regulat.