Marian Drăgulescu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Autor: Andrei Szabo

România a ajuns la 50 de sportivi calificați pentru Jocurile Olimpice din 2020. Cel mai nou pe această listă este gimnastul Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu s-a calificat în finala mondială la sărituri, ceea ce înseamnă că este calificat şi la JO de la Tokyo. Gimnastul de 38 de ani s-a clasat pe locul 6, cu o medie de 14.624.

În schimb, echipa masculină de gimnastică a României a ratat calificarea, după ce s-a clasat pe locul 24 din 25 de echipe în calificările de la Campionatul Mondial de la Stuttgart.Tricolorii au resimţit şi absenţa lui Cristian Băţagă, accidentat la tendonul ahilian stâng la un antrenament.

Vă reamintim că și echipa feminină a României a ratat calificarea la JO de anul viitor, clasându-se pe locul 22 din 24 de participante în calificările de la CM. În schimb, la individual compus va merge Maria Holbură, care a obţinut calificarea de pe locul 13 al probei, la CM. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 05 Dec. 2019

Andreea Răducan a demisiont din funcția de președinte al Federației Române de Gimnastică

 Conferință de presă cu deznodământ neașteptat la Federația Română de Gimnastică. 

Autor: Maria Sorescu / 24 Oct. 2019

Loturile olimpice de gimnastică au fost descentralizate după ratarea calificării la Jocurile Olimpice

 Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică s-a reunit pentru a analiza ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo de către echipele de gimnastică artistică, atât cea feminină cât şi cea masculină.

Autor: Maria Sorescu / 11 Oct. 2019

Rusul Nichita Nagornâi, campion mondial la individual-compus

 După ce a purtat Rusia spre un titlu mondial pe echipe, gimnastul Nichita Nagornâi s-a impus și în concursul de individual-compus.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 24 Feb. 2020

Dugandzic, eroul lui FC Botoșani, un vârf prea bun pentru Liga 1

 FC Botoșani a terminat pe locul al treilea în sezonul regulat, iar în acest an a impresionat în ofensivă, asta și datorită atacantului Marko Dugandzic.

Autor: Andrei Szabo / 24 Feb. 2020

Liga 2: UTA, un exemplu de pragmatism și organizare

 UTA demonstrează că nu a slăbit după cele două luni și jumătate de pauză. 

Autor: Maria Sorescu / 23 Feb. 2020

Liga 1: Gaz Metan și Astra merg în play-off, Viitorul va juca în play-out

 Lupta pentru play-off-ul Ligii 1 a fost tranșată. Gaz Metan Mediaş şi Astra Giurgiu şi-au asigurat prezenţa între primele șase în urma ultimei etape din sezonul regulat.