Dobrogea Sud l-a numit pe Djordje Cirkovic în funcția de antrenor

Autor: Andrei Szabo

La o zi după demiterea lui Zvonko Sundovski, Dobrogea Sud și-a prezentat noul antrenor. Este vorba de Djordje Cirkovic, cel care a mai pregătit această echipă, chiar la debutul noului proiect.

Djordje Cirkovic a semnat un contract pe doi ani, iar secundul său este George Buricea.

“Este un antrenor tânăr, ambiţios, cu care noi am reuşit să ajungem în Final Four-ul Cupei României chiar din liga a doua, am promovat în prima ligă fără probleme. Câteva etape am fost pe locul întâi în liga naţională. Din păcate, a intervenit şi atunci un moment mai puţin bun, ca cel de acum, ne-am despărţit de el atunci, iar acum revine lângă noi într-un moment critic”, a declarat președintele dobrogenilor, Rudi Stănescu.

Cred că putem împreună să schimbă lucrurile într-un mod pozitiv şi sunt optimist. Nu putem să schimba filosofia de handbal, strategia, tactica într-o zi sau după un antrenament, dar ce putem schimba imediat este energia cu care jucăm, atitudinea, voinţă, dorinţă, trebuie să fie 100%. Vreau să văd în cel mai scurt timp că băieţii joacă unul pentru altul, nu unul cu altul”, a declarat Djordje Cirkovic.

Prima provocare pentru noul antrenor va fi sâmbătă în Cupa EHF cu ungurii de la Csurgoi. Meciul este de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, și contează pentru turul 2 al Cupei EHF. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 21 Feb. 2020

Jocul cu pivotul a făcut diferența. CSM București a învins-o pe Ferencvaros în Liga Campionilor

 CSM București și-a luat revanșa dupăeșecul din Ungaria cu Ferencvaros și s-a impus în Sala Polivalentă din București cu 27-24.

Autor: Maria Sorescu / 21 Feb. 2020

Transferuri în handbalul feminin: Hornyak pleacă de la Ferencvaros, Bakkerud semnează cu Ikast, iar Trine Jensen cu Bietigheim

 A fost o zi cu multe transferuri în handbalul feminin european. Odense este echipa de la care pleacă numeroase jucătoare.

Autor: Maria Sorescu / 20 Feb. 2020

CSM București le-a prelungit contractele lui Omoregie şi Grubisic

 După ce Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti, alte două jucătoare au semnat noi acorduri cu echipa Primăriei. 

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Bundesliga: Haland înscrie din nou, Dortmund câștigă

 Cu un moral bun, după victoria din Liga Campionilor, Borussia Dortmund și-a etalat forța și în campionat. Norvegianul Erling Braut Haland a fost din nou la datorie și a contribuit la acest succes.

Autor: Maria Sorescu / 22 Feb. 2020

Ca la 20 de ... titluri. Halep, campioană la Dubai

 Simona Halep a încheiat excelent turneul de la Dubai. Sportiva din Constanța a câștigat trofeul și a ajuns la 20 de titluri la simplu în carieră.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Messiozarul a bătut-o de unul singur pe Eibar

 El Clasico se apropie, iar Messi s-a trezit. Argentinianul nu mai marcase de o lună, dar și-a setat jocul în fața celor de la Eibar.